Mozes sa MPE poslati na vise brojeva...
Samo izmedju brojeva upises "; " (bez navodnika), npr:
0971234567; 0972345678; 0973456789
Mozes sa MPE poslati na vise brojeva...
Samo izmedju brojeva upises "; " (bez navodnika), npr:
0971234567; 0972345678; 0973456789
NOVA VERZIJA 1.7.1
http://www.fjsoft.at/download.php?id=1= Citat =:
* new feature in the window "Control phone": Textinputmode - type text on your phone with the PC-Keyboard
* Notes-Sync with Outlook
* Notesexport and -import
* fixed many bugs
ovo mi je fora funkcija,a bas sam se bio pitao kad ce se to moci i voila= Citat =:
* new feature in the window "Control phone": Textinputmode - type text on your phone with the PC-Keyboard
da, fora je. nisam to ni primjetio dok nisi sad napisao :)
Jel ima novija verzija od ove 1.7.1? Ne prepoznaje mi c905 :angry: .
Evo riješio sam stvar, trebao sam otvoriti novi com port.
Samo da dodam za korisnike Windowsa 7 - radi i na win 7 ko sat i to na 64 bit
Program je predobar..Ludilo spojio sam ga na sve mobove od doma(osim n73)..Jedino moj nece..:(
Ako je "tvoj" taj N73, naravno da nece, vec je bezbroj puta receno da je taj program iskljucivo za SE mobitele.
A da ono stvarno je program predobar ono pokaže ti toplinu uređaja skroz Cool:jump:
podrzava li XPERIA?????
Jako malo vjerojatno, skoro pa sigurno ne.
To je program primarno za dummy telefone, te MOZDA za UIQ smartphoneove, a Xperia je WM.
@ravilov: Podrzava UIQ3 mobitele od verzije 1.7... :)
@tnt_tunja: Xperia nije podrzana (bar ne u trenutnoj 1.7.2 verziji), koja je izasla 2 dana prije ovog odgovora na FJ Software sluzbenom forumu...
Nova verzija 1.7.2 - 21.02.2009.
DOWNLOAD: http://www.fjsoft.at/download.php?id=1= Citat =:
* new features in "Control phone": dynamic Menudisplay and Screenshot-Utility
* Weekview for organizer
* Filter for contacts and organizer
* Instant preview for photos (optional)
* some minor changes and bugfixes
hvala..odlicno...
imam jedno pitanje,a nisam znao da li da ga stavim ovdje ili u Samsung podforum,no posto ovdje vec ima ovakva tema,odlucih se ovdje!
ovako dok sam prije imao K750i koristio My Phone Explorer i napravio sam backup cijelog telefonskog imenika i skino sam sve poruke koje sam imao!!! sad me zanima da li ikako mogu uploadat taj imenik i poruke na U900 Samsung,pretpostavljam da preko ovog programa nece ici!
Preko ovoga nece ici.
Vidi ovdje.
zahvaljujem na brzom odogovoru...sve je rijeseno!
Dal bi mi moga pomoć,imam Sony Ericsson 302 i nikako ga nemogu spoit s' pc(koristim program ; My Phone Explorer 1.7.2 ) pokuša sam sve...,nekad i nađe Mob.,al' onda na kraju bude isto(Mobitel ne može biti indentificiran)???! . p.s. Dok Sony Ericsson-k800i bez problema spoji s' pc(koristim Bluetooth,proba sam i USB'kabel,al ništa) ! HVALA...
Opet bespotrebno otvaramo nove teme? :jehon:
I cemu dovraga sluzi to boldanje?
Mozda ti ne radi jer S302 nije SE platforma...
hm, kad smo već kod tog programa...
Lijepo ja napravio backup svih podataka, imenika, poruka, slika, pjesama i odnio K800i na servis jer mi nije htio okidati fotke gore nego samo na yoystick. Naravno oni sve resetirali, pobrisali, promijenili tipkovnicu komplet (kažu). Srećom pod garancijom.
Sve sam podatke vratio na telefon, ali nažalost izgubio sam sve podatke iz memorije kodova jer to nisam mogao bekapirati u my phone exploreru.
Sad ili ja ne znam ili taj program to ne može?
I ajd sad ponovo pinove kartica, šasiju auta, jmbgove i sl. upisuj ručno, grrrr
poz! jel moze neko samo provjerit dal link za download radi jer meni ne radi ili ak moze neko uploadat negdje
Meni radi...
Probao sam ovaj: http://www.fjsoft.at/download.php?id=1
thx! sad i meni radi.. izgleda da prije kod njih nekaj nije radilo pa...