Da, ali nije pitanje na cemu se moze pokrenuti, nego sta moze hackirati.
Printable View
e to, san ja otil pitat
ovako...može isčitat informacije o mogitelu
upravljat pozivima
mjenjat jezik
imenikom upravljat
čitat sms
uključivat i isklj. nečujeno
upravljat jačinom zvona
sat
alarmi
zaključavanje tipkovnice
profili
javom upravljanje
media playerom
se aplikacijama calendarom
vzukom tipki
vlastitim komandama(master reset,ugasit mob,...)
konekcijom(uklj isklj bt9)
i sveuredno organizirano i još pokoja stvarčica koju nisam isprobao pa i napisao :D
Ja sam probo sa tim bluetooth info hakirat 6280 i n73 i nemogu im nista promjenit...izgleda da to radi samo na SE telefonima...
na žalost nama...:(
nema nikakve zalosti
samo stavis pod blututh sakriti uređaj i nitko nista ne kuzi;D
da al neko uzme mob uključi bt i onda na npr satu ti uključi alarm...... lol
hehe to sam ja uradio drugu na sred casa kad je odgovarao Fiziku ja mu ukljucio i normalno isterali ga sa casa :lol:
@outtacontrol
nisu svi toliko pametni ;D
Ja san uspia uc u neku nokiu al nisan moga namistit da mu zvoni uspia san mu iskljucit mob :)
Na w81o nemogu nis osim nazvat,na k610 i na k800 mogu sve živo.......
Evo ja sam danas u skoli izroko k610,k750 i k800....ljudi su doslovno popizdili a nisu znali staje....prvo sam ih dodao u svoje uredaje da kasnije mogu uc bez njihovog znanja...i onda kada je jedan tjeo prebacit na drugi mob neku sliku ja namjestim na yosatic i pocnet stiskat ko idiot a ovaj se usro da mu mobitel nije poludio...poceo mu puvat pod ekran mi smo se odvalili od smjeha koja lolčina na kraju sam ga ugasio.....
ovaj program je stvarno super prijatelju na motoroli v360v sam citao poruke iako je bio kod na porukama,a kad idem uc u samsung nemogu se uopce spojit s njim
pitanje,jel se mogu snimiti brojevi i poruke sa tudjih telefona u svoj pomocu tog programa?
ja sam sa motorole snimio poruke,same su se spremile u datoteku drugo
jel iko provalio u neki samsung,ako je molim objasnjenje
brojeve isto mozes spremiti, ides na pozive, pa kliknes kao kad ides citat poruke
isto ti se spremi u folder drugo
Ja sam do sada uspio sve napraviti na benq simensu el71(ili f) i sa svim SE-ima
ja se iso spojit se e900 i kad sam iso uc u bluetooth nigdi nisam naso opciju dopusti vezu niti ista slicno
a ljudi ja sam bio taj program uspjesno ubacio u telefon.... al sad nesto nece da si bog nemam nigdje one jedne jar datoteke......
je li moze neko upload svoj bt info pa da probam
ovaj program koristim vec duze vrijeme, i sve sam uspio napraviti sta ima u opcijama programa osim master reset, ali to nisam niti probavo:banme: