Pa za to i služe da se lome
Printable View
Pa za to i služe da se lome
I ja. Svaka 2-3 mjeseca jednu potrgam. Ova ima 5 godina garancije. Valjda će izdržati :D= Citat =:
Poslao: Draz
Najbolja je ona neuništiva željezna tipkovnica od prije 10god... Ove moderne su prekrhke... Svaki put kad se razživciram potrgam jednu... :D
mislim da takve skupe tipkovnice nisu za ljude poput nas, koji se stalno zivciramo :)
Ja ću se morati potruditi da je izbjegabam i udaram po stolu :D= Citat =:
Poslao: flOorKilla
mislim da takve skupe tipkovnice nisu za ljude poput nas, koji se stalno zivciramo :)
pa po stolu mozes, po tipkovnici nemoj :)
Šta?! 1700kn za tipkovnicu?! Jeli od zlata kojim slučajem? Bez veze je kupovat sve u kompletu. Recimo kupiš neku dobru tipkovnicu za max 500kn i dobar miš (MX500 preciznije) za 350kn i duplo je jeftinije.Koliko često mijenjaš baterije? Tipkovnica i miš na BT... Mislim, svašta...
U kompletu se dobi diNovo tipkovnica, Mediapad i miš MX900. I još se dobi bluetooth hub na kojeg se mogu spojiti 6 uređaja istovremeno. Tipkovnicu imam od petka i baterije su još potpuno pune. Bar tako kaže software= Citat =:
Poslao: Hrc
Šta?! 1700kn za tipkovnicu?! Jeli od zlata kojim slučajem? Bez veze je kupovat sve u kompletu. Recimo kupiš neku dobru tipkovnicu za max 500kn i dobar miš (MX500 preciznije) za 350kn i duplo je jeftinije.Koliko često mijenjaš baterije? Tipkovnica i miš na BT... Mislim, svašta...
Svejedno je to preskupo, pogotovo ako je misliš razbit za dva mjeseca...
Tipkovinica za najviše cca 300 kn i miš za najviše 200 kn i to je najbolja kombinacija.
Pitam se samo dali sa tako skupom tipkovnicom bolje ispadaju slova na ekranu nego sa običnom. Za te novce bi trebala izgledati super.;D
ma trebala bi sama pisat za tu lovu.
za tu lovu unajmis crnca uostalom da ti pise.
I ta Bluetooth tipkovnica ti sigurno ne radi u BIOS-u!!!
Ja imam tipkovnicu za 120kn i bežični miš za 70kn i to mi je dovoljno.
E u tom i je fora. Radi i u BIOSu i u DOSu= Citat =:
Poslao: Dark
I ta Bluetooth tipkovnica ti sigurno ne radi u BIOS-u!!!
Ja imam tipkovnicu za 120kn i bežični miš za 70kn i to mi je dovoljno.
Zanomljivo!!! U BUG-u je bila testirana bluetooth tipkovnica koja nije radila u BIOS-u (za DOS neznam) i za to si trebao klasičnu tipkovnicu. Tobro da sad ova radi :D :D :D
To je bila Microsoftova. Ona ne radi u BIOSu= Citat =:
Zanomljivo!!! U BUG-u je bila testirana bluetooth tipkovnica koja nije radila u BIOS-u (za DOS neznam) i za to si trebao klasičnu tipkovnicu. Tobro da sad ova radi :D :D :D
1700 kn za tipkovnicu i komplet, zanimljiva cifra ... moja kosta 80 kn jedna od najjeftinijih ali sluzi ko zmaj :)
Eto. Za 1700 kupiš Corsair memoriju a ne tipkovnicu.
BTW. baterije ćeš morat mijenjat bar jednom na mjesec. Jel ti šteka, recimo u UT-u?
Već imam Corsair memoriju. Ne znam jel šteka u igrama jel nemam igri doma da isprobam= Citat =:
Eto. Za 1700 kupiš Corsair memoriju a ne tipkovnicu.
BTW. baterije ćeš morat mijenjat bar jednom na mjesec. Jel ti šteka, recimo u UT-u?
ti stvarno volis te nabrijane skupe stvari (good for ur parents :) ) ... uzivaj dok mozes ...
iso ja danas kupit mis.... uzo sam sa sobom 600kn, a mx700 bio za 640kn...... koja nesreca....
Moja je 70 kn i mis od 100 kn.
Kako sam rasipan ...:D
Nemoj MX700 nego MX500. Drugi ti je praktičniji a jeftiniji.
BTW Cyber predajem se :D
Mislim da je do 700 kn pristojna cifra za tipkovnicu i miš zajedno, a sve iznad toga je pretjerivanje.
Ne volim za tenisice dati više o 800-900 kn jel ne volim dati puno novaca za nešto što ću nakon par mjeseci poderati= Citat =:
Nemoj MX700 nego MX500. Drugi ti je praktičniji a jeftiniji.
BTW Cyber predajem se :D
Ne bi ni ja dao više ali ova mi se hebeno sviđala i nisam mogao odoliti= Citat =:
Mislim da je do 700 kn pristojna cifra za tipkovnicu i miš zajedno, a sve iznad toga je pretjerivanje.
Rađe ćeš dati 1500kn za nešto što ćeš za par mjeseci slomiti!!! :D :D :D :D :D