steta da ne moze naci pjesmu direktno kad mobu "pustis da malo odsvira" nego se mora bas nasnimati na mob i ocitati
Printable View
steta da ne moze naci pjesmu direktno kad mobu "pustis da malo odsvira" nego se mora bas nasnimati na mob i ocitati
napokon sam nasao aplikaciju koja radi najnormalnije (provjereno!). sve druge koje sam isprobavao su bile bugovite tj nisu mi radile.
a sto je najbolje od svega, kad se otvori aplikacija pritisne se na listen i onda on slusa cca 15 sekundi i nakon toga analizira. znaci nema onih gluposti da se preko moba mora snimiti zvuk pa onda onda otvorit aplikaciju i trazit taj file i otvarat ga. s domacim pjesmama bas i ne radi ali sa stranim radi predobro, od cca 50 pjesama nasao je 48! a i zvuk ne mora biti nesto posebno glasan.
kada hocete instalirati prebacite i jar i jad file u mob (npr u drugo) i onda preko moba pokrenite jad file.
evo i linkova:
176x220 http://rapidshare.com/files/18514739...ID_176x220.rar
240x320 http://rapidshare.com/files/18514952...ID_240x320.rar
Sta je ovo "thanks.rar" unutar svakog od ova dva RAR-a, i koji je password za njega? Unutra je neka slika (car.bmp), ne znam sto je na njoj jer je u RAR-u zasticena passwordom. Ne cini se da sluzi icemu, samo bespotrebno povecava velicine fileova (ovako su veliki oko 5.5 MB, a bez toga bi bili oko 200-300 kB). :hm:
mene taj program strasno iritira..jer se nalazi kao shortcut u meniju..kako ga ukloniti i zamijeniti drugim programom..da li je moguce?
moram priznati da ne kuzim sto ste tocno muci, ali..
ak te muci shortcut do tog programa u shortcut izborniku, jednostavno dodji do njega i stisni C..
ak te muci to sto se nalazi u entertainment djelu menija, od tamo ga mozes pobrisati editiranjem menu.ml file-a, editiranjem menu.ml takodjer mozes dodati i shortcut na druge programe(naknadno instalirane java programe)
Sto sve skupa nije bas tema ove teme...
W995 ima WIFI skojim sam spojen na kucnu mrezu i na internet TrackID radi fenomenalno bez ikakve naplate i iznenadjujuce brzo pronadje rezultat