trebalo bi bit u svijetu medija
Printable View
kako se tješimo...
nego mislim da se nemože namjestit mp3 za poruku...
gledao sam simulaciju moba i tamo se nemože...
klikneš na isprobajte telefon
MOže se sigurno staviti, ali nemože u izborniku gdje se inače melodije namještavaju, već moraš doći na fajl>opcije>koristiti kao>ton poruke
Mislim da ti je iste veličine, rezolucija je sigurno ista.
Pogledaj si usporedbu ovdje: http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1840
nije isti je
samo je od k550i ekran bolji počeli su koristit novu tehnologiju na ekranima
umjesto TFT ekrana sada idu TFD
otvorite novu temu za w300!
pa ne tražim ja neki posebni review,sam u par rečenica a IMO to može i ovdje..
u crnoj zato i hocu bijeli k550
mob je koliko para toliko muzike ;) sto se tice mjuze, stvarno je odlican ima full jak zvucnik sto mislim da bi mi jako falilo na k550. tipkovnica neobicna, i tiha, zakon! losa rezolucija ekrana i losa kamera, da toga nema mob bi bio ziher dosta skuplji. baterija traje 5,6dana.. jedino kaj je preklop pa se vec malo rasklimo, SE ne radi kvalitetne klizne i preklopne modele, po meni... dizajn mi je zakon, svida mi se ono narancasto W ;) u biti patim na walkman seriju ali nijedan mob osim 610 nije mi lijep ko 550... a i vrijeme je da nabavim mob sa boljom kamerom ;)
+ NEMA dosjtik sto je veliki plus
Sad baš nešto čitam i piše da se (K550i) odmah cjeli šporka,umelja....tj. da ga treba svakih 5 minuta čistit,pa kome se neda neka ga ne kupuje.
YarisBlue kad češ kupit mob.
Danas. Našao sam u Prečkome crni i rezervirao. Idem za jedno sat vremena tamo.
I u svijetu medija imaju samo bijele i neznaju kada će dobiti crne.
:klap: :klap:
ODMAH recenziju na forum :D
i ovo za prljanje me zanima...
i pogledaj malo bijeli ;)
mislim da cu ga i ja uzet ali tek sredinom mjeseca:cry:
Nemože se prljati više od kg810 kojeg trenutno imam! Ali budem vidio. Recenzije tek poslije 14h ;)
Kupio sam ga upravo sada i to bjeli ne da je odličan.....................i istina malo se prlja ali meni ne smeta
e i malo su male tipke
De ga malo poslikaj i reci kako je igrati igre na atkvoj tipkovnici???
EDIT : Stavi nekakav rewiev!!
imaju samo slagalice od igara,a sad će slike
jel te bole prsti od pisanja poruka? da izgleda nekako mala... i ja bi bijeli uzela... fuck. daje jel ide taj pbz maestro na rate bez kamata? :angel:
e neznam što da slikam sve su slike već viđene-recite što hoćete pa ču vam poslat
i osim toga možeš mp3 stavit kao zvuk sms-a
postavih ti par pitanja na pm pa javi il preko pm il mos i tu odgovorit
Evo malena šaljem ti ovdje:Zvučnik je meni dobar,poruke lako pišem iako sam naviko na k700 gdje su veće.Tu opciju kad pališ da slušaš samo muziku imaju košto ja znam samo walkman SE-ni.
ma ne "maze" se to se meni samo cinilo.
Pitajte ljudi što god hoćete ja sam na raspolaganju.Dobi sam jednu garanciju+neku dodatnu garanciju što je 2 God.garancije
-----------------------
EDIT: imatic
Koristi tipku edit, da ne pises vise postova zaredom
kad ga palis jel ima i ko w serija izbor hoces samo slusat mjuzu il ces palit cijeli mob, neko mi je reko da to ima....?