slikice nisi uploadao! "tuznu" ocu na mejl
Printable View
slikice nisi uploadao! "tuznu" ocu na mejl
sta ti u mambo ides?? ja kad u zgu sam i kad tam odem,samo neki limachi...hahah
ko se zacrvenio??
hrvoje izgleda da ti živiš veoma uzbudljivim životom...
Ja nemrem nigdje jer sam bubani, poludit ću doma....
evo tolko smo zacetali da je tema premjestena u chataonicu, to je glupo jer je tema zanimljiva, ali je se treba drzati. pobriso sam off topic, i premjestam nazad u cafe
ne kuzim.di sad mozemo pisat na ovu temu?
pa tu piši...pere te q-pack još od jučer...
HEHEHE .mene peru qpackovi velis...a ja misla da treba popit malo vina pa da zapjevam dinamovu himnu ik radem curama Kastelet..
jel su u cabu bila 2 dj-a, raperi, jedan celav, jedan sa maramom? trebali su
brijem da je jedan bio s maramom.
malo vina?za mene koji ne pijem 2l su čist ok,i sranja s jetrom, tako da je meni omjer naspram tebe da me 1:3 pukne...onda si zamisli kak bi bilo tebi da si 6 l popio,e tak je meni bilo...kooomaaa
da, to su moji iz skole. i jesu pustali dobru ziku?
= Citat =:
Poslao: smogovac
malo vina?za mene koji ne pijem 2l su čist ok,i sranja s jetrom, tako da je meni omjer naspram tebe da me 1:3 pukne...onda si zamisli kak bi bilo tebi da si 6 l popio,e tak je meni bilo...kooomaaa
ti si kao neki matematičar
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
da, to su moji iz skole. i jesu pustali dobru ziku?
puštali su raznu ziku. Čak su i pustili "ništa kontra Splita" i ekipa se razbacivala na tu stvar.
jaoooo,dobro da nisam ostao...
sigurno bi najglasnije pjevao pa bi te izbacili...;D
lllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooollllllll llllllllllllll
ROTFL :D
ROFLMAOPMP:D
sta ovo PMP??? ROTFLMAO -ROLLING ON THE LOOR LAUGHING MY ASS OF
to znam......valjda??
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...1076#post71076
mala tu ti je odgovor, nećemo ovdje off....
izbacili bi me zbog dr. stvari kad ti pjesmu puštali...
a je neda mi se gledat...!
glupost!ja osobno sam sjedio na tu stvar i drzo iz protesta finger srednji u zraku tjekom skoro cjele pjesme..= Citat =:
Poslao: dj_velja
puštali su raznu ziku. Čak su i pustili "ništa kontra Splita" i ekipa se razbacivala na tu stvar.
plesalo je odn razbacal ose jedno 10 osoba uglavnom od simica frendovi.osim toga nisi spomenuo koju su pjemsu pustili afterwards...
DINAMOVU HIMNU!!!jeee
@coma ok su likovi pustal isam pored kraj malo pretuzne pjesme,premalo prljavaca.mogli su ubacit i koju daleku i bjelo dugme..
sam da se zna,ekipa(nas 15ak koji smo ostali do fajrunta)smo se najvise razbacali an "Sude mi"
eh smogovac da si osto do kraja..
i da jos @velja manje zaj.. ostale vise pisi nesto pametno..
no ofens :)