cestitam... :) izgleda da je prava umjetnost kupiti 6600 ili sx1 bez ijednoga mrtvog pixela... ;)
Printable View
cestitam... :) izgleda da je prava umjetnost kupiti 6600 ili sx1 bez ijednoga mrtvog pixela... ;)
ma taj mrtvi pixel meni ne bi ni smetao ... ne bih obracao pozornost na njega ...
Ja sam na staroj 6600 imao jedan mrtvi piksel i nije mi uopće smetao. Vidio se samo na crnoj podlozi= Citat =:
Poslao: kappa
ma taj mrtvi pixel meni ne bi ni smetao ... ne bih obracao pozornost na njega ...
Ovaj moj je posve bijel i nasred ekrana, cim je nesto malo tamnije se vidi. Primjetio sam da ima jos jedan, ali taj je plav i na dnu i vidi ga se samo ako se točno zna gdje je.
nemam tih problema na mom sx-u...
po meni to i nije neki veliki nedostatak pa i notebook gericom hollywood ima mrtvi pixel a on kosta 13.000 kn
Na svima? Imao sam prilike raditi na 3 Holywooda i svi su imali jedan plavi mrtvi piksel. Bar sam uspio starog odgovoriti od Gericoma :D :D= Citat =:
Poslao: kappa
po meni to i nije neki veliki nedostatak pa i notebook gericom hollywood ima mrtvi pixel a on kosta 13.000 kn
koliko ja znam ima na svim hollywoodima mrtvi pixel, ali nije on jedini primjer ima ih vise sa mrtvim pixelom (opcenito notebookova) nego bez njega!
skrecemo lagano sa teme...
ajde da se vratimo na sx1 ;)
ON TOPIC ... vi nemate pojma koliko sam ja nestrpljiv, nemogu vise cekati ZELIM SX1, pocet cu gristi ljude na ulici :)
Ma grizenje ti neće pomoć. Trebaš ih ili pljačkat ili žicat pare... :) Šalim se. Pa prodaj n6610 i žicaj starce nešto para ili pokušaj čekat rođendan kao ja :D
Sto kazete na ovu McLaren edition...
http://www.club-siemens.net/pics/sx1_mclaren.jpg
Odličan je
Ljepši mi je od običnog ali nekak sumnjam da će se to moći ovdje nabaviti
kazu da ce se mocu za sada samo u my-siemens, ako se ne varam ... stvarno je MRAK
sve te limitirane serije se mogu kupiti samo online na siemens web shopu, tako da...
tko hoce, kad se pojavi, neka pozuri ;)
nezna se jos kad bi tocno trebao doci u prodaju i po kojoj cijeni, a ni u koliko komada.
stvarno hm... nemam komentara= Citat =:
jos bolji od obicnog..........
kao da je iz najnovijeg STAR WARSa...........
pa sjecate se onih c55 i mislim a55 iz te serije; isto su izgledali odlicno...
ne kaj hoćeš reći da su isto imali neku svoju special edition,jer ja neznam na koje misliš!
bilo je dosta tih specila editiona, c55, me45 winter ...
da, ali bio je c55 i mislim a55 bas mclaren edition. Sjecam se, bio je bas jeb**n...
Ima, ima dosta cesto neki special edition. Pa bio je sad i sl55 special edition, ali totalno zenski, onako ljubicasti sa ugraviranim natpisom ecada :D
ljubičasti!? užas pa kakva je to boja mobitela? dobro da ga nisam vidio
fora je taj sl55
pa to je zenski mob, pa onda i zenska boja :D
ali sjecam se c55, on mi je super izgledao. mislim na tu limited edition...