pa 30kn mjesečno jel..
a čisto sumnjam da ć skoro kupit bon, koristim VIP od kak imam mobitel.. a baš da ć financirat 2.. teško
Printable View
pa 30kn mjesečno jel..
a čisto sumnjam da ć skoro kupit bon, koristim VIP od kak imam mobitel.. a baš da ć financirat 2.. teško
neki razlog zasto mi kad umetnem karticu dobivenu na ovoj akciju , nakon sto ukucam tocni PIN kaze "umetnite odgovarajucu karticu"
?
kad stavim u drugi mobitel , kaze invalid sim.
???
Da..ili su ti mobovi lockani.Niš' uzmi novi kupon i trk u tele 2.Ili njih zovi pa pitaj.
oba mobitela su po defoltu VIP , dekodirani , u jednom je bila dosad tele2 kartica u drugom tomato , tak da s mobitelima je se u redu.
mob ti je kodiran na neku drugu mrežu
lol sad sam probo ovu drugu koju sam dobio (dvije sam zasad uzo) , ta druga radi normalno ... ajd bar nesto.
reko ja da nije stvar u mobitelu.
al lool moram ovo slikat
misli mda nemoram kupovat bon za ovu karticu neko vrijeme
http://img201.imageshack.us/img201/4893/d247mg0.jpg
pise :
stanje na vasem racunu je : 10
kartica vrijedi do 01 04 2017
:jump:
sry na losoj slici nejde bolje
ajd dobro..evo zvao sam i dalje isto pise..al bude se valjda promjenilo.
bitno da radi .
ok drustvo sve je ovo ok
ali mene zanima jedna stvar sto i vas sve zanima garant a jos se mozda nisu toga sjetili...
sto ako uzmes tu karticu sta dobijes i ako ju odma ne aktiviras nego bacis u ladicu jel je onda nakon 11 travnja neupotrebljiva vise i zablokirana ili koji patak:confused: :confused:
a drugo pitanje za znalce jel to da ti bace 30 kn na racun ako uplatis bilo koji iznos znaci da sad samo ova naredna 3 mjeseca to vrijedi ili npr bacis karticu u ladicu i to napravis negdje u 8 mjesecu i sve sljaka dalje.
to je malo nejasno napisano pa mozes shvatit kako ti padne napamet
sorry ako je duzi post ali eto;)
Kartica se kao što se vidi na postu malo prije može aktivirati do 2017, a za ovo drugo pitanje nemam pojma.
meni je sve ovo sprdnja....
evo ja imam bon za karticu...ali na prodajnim mjestima nema kartica??????
sad sam zvao 444 szk i ''mlada dama'' mi kaze da nema vise kartica...ja kazem da ja imam bon a ona meni da to vise ne vrijedi...da kupim pravi start paket pa da ce mi mozda onda dati na to jos onih 10 kuna..???????????!!!!!
ja sam ipak inzistirao...i ona mi bez frke kaz da ako oci da ce napisati ''Nekome'' neki dopis kako se ja eto zalim na nagradnu igru?????????????!!!i da ako necu da se mogu jos zaliti ''udruzi potrošača''!????????
jesu li oni tamo svi ludi????
znaci li to da cemo mi koji imamo kupon izvisiti'????znaci li to da je ovaj kupon bio laz..i da su oni samo htjeli zaraditi na lazi prodajom novina?????
posto je je ojpi ovdje dušebrižnik mućki2 nek mi on odgovori gdje mogu dobiti karticu za moj bon???
Zato sam se ja i pitao ako je tiraza 24sata 1.000.000 zar su dali toliko kartica u opticaj.
Mislim da su oni pokrili cca. 300.000-400.000 jer nisu bas ocekivali da ce svi zeljeti tu karticu.
Bilo bi bolje da su stavili rok do 4.4. jer ovako do 11.4. ljudi pokusavaju a kartice se potrosene :-(