evo sam uspjeo to riješiti.... moja greška je bila... sad još jedno pitanje... namjestio sam si u temi da mi za ušteda energije bude screen saver, a u opcijama ekrana mi je uključena ušteda energije, a ne pali mi se screen saver?
Printable View
evo sam uspjeo to riješiti.... moja greška je bila... sad još jedno pitanje... namjestio sam si u temi da mi za ušteda energije bude screen saver, a u opcijama ekrana mi je uključena ušteda energije, a ne pali mi se screen saver?
instalirao sam clock screensawer
probaj upaliti izgasiti mob
da li je normalno da kamera ima neki plavkasti ton prije slikanja? izvinjavam se na puno pitanja, ali stalno mi se pojavljuje nešta...
uspio sam screensaver osposobit...
Sav off topic/prepucavanje je izbrisano.
Zato molim sve korisnike da se ovdje ne prepucavaju i prestanu sa time da neki mob nije za nekog.
Nitko nezna sve, a ovdje smo da bi si pomogli. Ako ne želite pomoć ili ako vam se neko pitanje čino glupo, nemojte odgovarat i pisati koješta i to zadržite za sebe!
Zato, držite se teme!
Jel se mogu na N73 radit mape za zvukove i video npr.gluposti spotovi domace strano
kad otvoris galeriju pokažu se i video i slike zajedno ali mozes pravit albume,sto se tice muzike mozes u gl. biblioteci napravit te mape.
Hvala na odgovoru sonyck
to je normalno:notooth:
Pozdrav
Iman jedan problem, nekad kod paljenja mobitela mi se pojavi poruka na displeyu sistemska greška, tad nemogu ništa s mobitelon radit, a ni izgasit ga normalnin putem jedino šta mi preostaje je izvadit bateriju.
Jeli se još kome ovo događalo i jeli se može kako riješit?
Hvala
to ti je rezlutat lošeg flešanaj telefona,ponovno ga flešaj.
i ja u zadnje vrijeme imam problema sa N73.u dijaprojekcijama mi uopce ne radi ono zumiranje slike,divx player trza dok smartmovie radi dobro,poslije formatiranja kartice ne mogu vise instalirati teme koje su prije radile bez problema.imam zadnju verziju softvera,a svejedno nista ne radi dobro.da li se moze napraviti i neko formatiranje memorije telefona pa da "zaboravi" sta je prije bilo instalirano?
sto se tice instaliranje tema problem je sto fon zapamti logove kad stavis vise od 6 tema,rjesenje je da skines program UnsIs i u njemu odaberes temu,on stvori folder i taj folder zaljepis u mem karticu(moram provjerit u koji direktorij tocno):notooth:
evo nasao sam gdje treba naljepit On the computer go to My Computer > Removable Disk (the memory card) > Private (it's a hidden folder) > 10207114 > Import
http://developer.symbian.com/main/to...bute/index.jsp
evo taj unsis(na dnu stranice) ako bude jos nekome trebalo:)
Evo ovako, imam nekoliko pitanja u vezi N73, odnosno mogućnosti tog mobitela.
1. Koja je razlika između programa za gps TomTom i onog Smart2go(koji je bolji) jer sam čitao na ovom forumu da se može koristiti gps navigacija bez modula, ali ako bi mi mogli ukratko obajsniti koje su razlike sa modulom i bez modula, da li postoje neki nedostaci(bez modula) i koji bi mi vi modul preporučili, vidio sam onaj Nokijin za 850 kn, ali da li ima neki jeftiniji i da li će taj drugi odgovarati uz ovaj mobitel ili baš mora biti Nokijin?
2. Imam web and walk na mobitelu pa sam probao gledati clipove na you tube, ali mi je pisalo da mi treba novija verzija flasha, pa me sada zanima da li se uopće može tako na mobitelu koristiti you tube i šta treba za to ili je to još neizvedivo, jer n73 ima neku podršku za stream?
3. Kada film koji sam snimio sa mobitelom prebacim na kompjuter, ne mogu ga pokrenuti, probao sam ga prebaciti u neki drugi program sa smarthmovie converterom, ali neće pa me zanima što trebam napraviti(koji program) da bi mogao filmove sa mobitela gledati na kompjuteru?
4. Da li se kako mogu ugasiti bljeskalica i onaj zvuk kada slikamo sa mobitelom,tj. možemo li slikati potpuno neprimjetni, da li postoji neki softver ili program za to?
Znam da je malo preopširno i da je puno pitanja, ali kada se sada po prvi puta susrećem sa symbianom pa tek otkrivan neke stvari pa bih vam zato bio zahvalan na svakoj pomoći.
1.smart2go ima opsirniju kartu hrvatske.
2.za drugo nisam siguran ali mislim da ti treba samo noviji flash player koji mos naci na dotsisu
3.skini quick time player ili total video player:)
4.imas da ugasis zvuk u opcijama,mozes ugasit i bljeksalicu kod slikanja ali opet ce se pojavit ono malo svjetlo pri slikanju.
E hvala na odgovorima. Jedino što nisam našao gdje da ugasim zvuk, na opcijama imam ton snimanja i tamo mogu odabrati jedan od četiri ponuđena tona, neznam gdje ugasiti. I jel treba za taj smart2go modul ili može raditi i bez njega. Vidio sam da se o tome piše na forumu, ali nisam baš razumio.
Hvala još jednom.
moraš staviti mobitel na "silent", tada neće biti zvuka.... dakle, ne traži u opcijama foto-aparata...
ako ti taj sto sam ti ja dao neradi,nadi na dotsisu neki ili proguglaj malo.:)