mislim da je 298 kuna :)
Printable View
uz potvrdu o mirovini
dobar mobitel za starije ljude sa slabim vidom ... njima je bitno da imaju signala na selu, u gradu da se uvijek mogu cut sa svojima ... da vide broj i s vremenon napisat koju poruku ... i jako je jeftin u odnosu na druge mobitele tako da se to da prodat ljuidima kojima i je namjenjen
i, kakva je baterija na kraju??
ja ga kanim kupiti samo za razgovore kao drugi mob..
thx
Ovo je oooodličan mobitel... Jedva čekam da ga kupim, čim mi sjednu novci odmah idem u tele2
koristit ću ga kao mob za pozivanje... sakrit ću broj na mobu pa i da ga ni ja ne mogu znat... i čisto ono, sve koje zovem ću zvat preko njega...
M600 ako ostane će služiti samo za UMTS i WnW...
f3 imam vec neka 3mjeseca, smijesan mob skroz, i ekipa kad ga vidi prvo me pita jel to igracka ili pravi mob, uglavnom svi koji su ga vidjeli kazu da je mucho lijep...baterija mi traje 3-4dana, nisam ga zelio prodavati jer mi je super mob, ima i glasovni imenik, ali sad razmisljam da ga se rijesim, samo ne znam koje novce mogu dobit za njega
Meni ga je otac kupio i sad kad sam dosao kuci imam se priliku malo igrati s njim. Konstrukcijski odlicno rijesen telefon koji je namjenjen samo pozivima. Idealno za "tarificu".
2Krompriko - super ti je ideja za sakrit broj. Jel to radi korisnicka sluzba ili se moze na telefonu...
2Qwasy - Ako ti nije panika za 200kn nemoj ga se rjesavat. Uvijek moze sluzit kao drugi mobitel, kao zemjenski ili tako nesto. Mislim da ce za 5 ili 6 godina bit kultni fon.
ubaciš sim karticu u neki mobitel koji ima opciju da u meniju sakriješ broj...
sakriješ broj a potom karticu prebaciš u motorolu F3 i to je to
imas sakriven broj
f 3 je bas fora od mobitela imas sve a nemas nista....:) sutra ga kupujem cuo sam da bat drzi dosta dugo to mi je najvaznije ionako kad imam mob s igrama,mp3,kamera...to ni ne koristim na mobu posto imam vec ono sto je zapravo namjenjeno za to s toga mob je fora pa i ako ti upadne u pivo ili tak nest cemu sam sklon nije veliki bed kupis drugi:)
ja sam jedan dan svratio do druga koji drzi prodavnicu i pokaze mi i proda mi nov za 40 eura jos pre dva meseca sad sam mislio da ga prodam al ostavicu ga sebi
PS:Novi u Srbiji su sad 34 eura sto je skoro dzabe a svi se oduseve telefonom
Evo ja sam uzeo zadnji f3 u svjetu medija tele 2 paket. Mogu reči mobač je za te pare odličan, a baterija fenomenalna, Za te pare mob je odličan.
Da li je netko vidio u Splitu gdje se moze kupiti navedeno mobitel, cijena je 262KN http://www.tomato.com.hr/ponuda.htm.
Zvao sam dosta firmi al obicno imaju samo bonove i start pakete.
Hvala
ma ajde ljudi,znam da je to telefon samo za tel i to je to,ali takav mobitel katastrofa jos nisam vidjeo....
kao prvo,gdje taj mob ima dobro svjetlo??katastrofa,u sredini jedva svjetli...
kao drugo,gdje je to glasan mob???imam starije mobitele koji jace zvone i bolje se cuje....
po meni,to nije mob za nista...po meni igracka za svog pesa,neka ima kajj za grickanje... :bat:
to je mob za hipije...
podsjeća me na Siemens A seriju...
no bez remindera/rokovnika više mob ne smatram mobom...
mene zanima ako netko zna kako ju otključati,ne da mi se davati 50 kuna za to.
Imam ja jedan pa recimo da je veliki problem s tim Telefonom!
Problem je signal, trebalo bi biti Hr vip/Tele 2, a meni se ubaci umjesto vipa Slovenski signal,a neznam kak stavit na rucno trazenje signala, nisam nis naso, jel se to uopće da?
Problem je veliki jel se nemože zvati ni niš kad je preko slovenskog signala, moram mobitel ugasiti pa upaliti dosta puta da nađe vip