Mora da vas je sudbina spojila... ;D
Na moju žalost... :(
Ali neka... :beer:
Printable View
Mora da vas je sudbina spojila... ;D
Na moju žalost... :(
Ali neka... :beer:
ne se previse nabrijavat,takvih ima na izobilje u zgu,no offens..
ima al sve glume da su kraljice....;)
treba ih spustit,da,al kad jednom uspijes onda je tvoja..
VIVA ZAGREB GIRLS
da baš..takve su najvise umišljene i zele face sa mecama i bembačima..= Citat =:
Poslao: tomo
ima al sve glume da su kraljice....;)
..., a na kraju dobe kuhaču i bebača umjesto bembača u kojem uživa ljubavnica...he he he ..;)
true, true..znam jednog takvog koji ima lj..
U Splitu su lipe samo tako, ali divlje i nepredvidljive poput amazonki ;D , još kad se naljute jao si ga tebi!
watsone kak to da se Zagrepčani pale na dalmatinke, a dalmatinci na zagrepčanke, nekaj tu ne štima...;)
i to je razlog zato sto smo 'mjesanci' ;)
vjeko dobre slike¨¨! pa kak ti je dala da ju tak slikas???
cura je stvarno zgodna
ali iskreno, tu mi nekaj smrdi:rolleyes:
to mu je sestra! looooooolllll! ;D ;D ;D
imam i ja slika, ali nisu slikane s kamerom telefona, pa ništa... ;)
@hrvoje -faca se ne vidi, pa zakej nebi dala??
@wb- sestra?? ahhahahah..frendica, frendica .... i nije mi cura kako su neki zakljucili..
Valjda dođe period kad čovjeku treba promjena mentaliteta! :D= Citat =:
watsone kak to da se Zagrepčani pale na dalmatinke, a dalmatinci na zagrepčanke, nekaj tu ne štima...;)
hahah da..odnosno 'strano' je uvijek bolje ;)
;D
glupost,sestra i cura se iskljucuju,pa neznam nikog ko je tolko glup da tak nekaj napravi.a saka cast..kaj ne vidi se faca-da sam s tom curom 2put pricao prepozno bi ju odma na tim slikama
@whiteboy ak otvorim ja trid sa slikama slikanim bilo cim os stavit to?iam i ja nesto pa
sve je pocelo bezveznim slikanjem i eto kaj je zavrsilo..= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
glupost,sestra i cura se iskljucuju,pa neznam nikog ko je tolko glup da tak nekaj napravi.a saka cast..kaj ne vidi se faca-da sam s tom curom 2put pricao prepozno bi ju odma na tim slikama
ma to je meni najbolje, nema cure koja se neda nagovoriti na slikanje, čim vidi objektiv kamere, pa makar i mobitelne, gotova je... :)
..to ti po dokumentarcu Kozjak..;)
hahah tomo, dobraa....morat cu traziti bigbossa da mi sprzi svih pet nastavaka..
eeee, i ja sam u igri idemo skup do njega da ne zahebe, nekaj ga nema na forumu....
"Super si." :D= Citat =:
..to ti po dokumentarcu Kozjak..;)
Pi.eS.Dodao sam foto materijala.