pa ne znam da li bi ja bio tako "razuman" da nekome platim ono sto ne treba.
Zasto ce im to tvoj stari platiti.
Il si imao zabranu odlaznih poziva ili nisi ?
Printable View
pa ne znam da li bi ja bio tako "razuman" da nekome platim ono sto ne treba.
Zasto ce im to tvoj stari platiti.
Il si imao zabranu odlaznih poziva ili nisi ?
Uglavnom ako je netko pratio moj slučaj samo da kažem da sam dobio:
- 745kn povrat novca u sljedecih par mjeseci ce mi biti racun preplacen na 90kn mjesecno
- Ukljucena mi je tarifa za studente na 6 mjeseci naknadno
- Besplatna preplata 1 godinu
'ajde da sada ni ja ne serem....ali zar nije logicnije uzeti nesto jeftinije ako je vec jiste kvalitete....znaci,teras kontru samo zato sto vecina mili drugacije...mozda nekada i bude dobra ta tvoja opcija,ali ipak...ja biram po sebi,sta meni najvisae odgovara,a ne po tome da li svi to koriste ili nitko....
Slušaj nakon svega sto sam prosao bilo je to ili 16 idem sa mreže, a što sam im sve izgovovorio ajme majko da su nesposobni kao organizacija u Etiopiji, da su neprofesionalni, ma more toga...ova je samo šutila i potvrdila :funny: :funny:
Eto sad sam prosao OK! Nadam se da necu morat opet intervenirat!
Heh, u posvemasnjem moru pokuda evo od mene i jedna pohvala od Vipa :D Valjda ne budu skuzili sto su napravili pa mi to poniste :notooth:
Uglavnom, dobio ovaj mjesec racun (u pdf formatu naravno - stedimo papir!) i gledam naknadu za Mobile Broadband i nije mi jasno. Pise da sam potrosio 40 megi ovaj mjesec (sta's nisam puno surfao) i zaracunali mi to 8 kuna. Isprva mislio da su mi to obracunali kao izdvojen promet, a ono nije nego je to svve sto su mi zaracunali. Dobro sam prosao, hehe.
jednom prilikom sam zvala vipovu SZK, jer sam mami kupila bon na bankomatu i nije mi htjelo ukucat bon, pisalo stalno da je krivo..
i sad nazvala ja SZK, javio mi se jedan primitivni seljak...
kazem ja njemu u cemu je problem, pita on mene da mu procitam serijski broj, pa onih 14 znamenki...
i kaze on meni da ja nesto krivo citam, da takav broj ne postoji..
i sad nakon sta sam ja njemu jedno tri puta citala ponovo brojeve i objasnjavala da sigurno to pise, frajer se bahato zderao na mene da sam ocito corava i kad malo bolje bogledam da mu se onda javim...
strasno..zapamtila sam mu ime i razmilsljala o tome da to prijavim nekome,al eto...
mislim takvo ponasanje bas nije primjereno...zar ne?
nije, i trebala si ga prijaviti...ja uvijek zapisem ime od covjeka s kojim sam razgovarala i ostanem onak na kraju i dam svoj komentar...mislim da je u redu pohvaliti nekoga ako ti je pomogao a isto tako pokuditi ako te izvrijedao...prijavi ga...
Nevjerovatno!
Za početak vidim jučer ponuda u VIP centru Motorola pebl U6 391 Kn vip komplet.Reko super oduvijek sam htjeo taj mob ali mi je biorp reskup za ono što se dobije,...i tako uzmem pare nazovem ih jučer i pitam dobri dan od kad radite...kaže žena...OD 07:00H!
Reko super...probudim se ujutro u 7..upalim auto sve ljepo odem do grada,...kad ono rade od 8..ajde bilo je pola 8 pa se prošetao do grada,malo do luke da vidim jel mi gliser tamo,..i tako....i dođem ja tamo u 8.
Ja:Dobar dan
Glupača plava:Dobar dan izvolite
Ja:Molim vas da mi kažete dali imate Motorolu Pebl u6,onu koja na vašoj stranici je u vip kompletu za 391Kn.
Glupača plava:Molim?Kakva motorola.
Ja:Motorola Pebl u 6
Glupača plava:Molim?Pa mi nedržimo motorole.
Ja:Pa kako nedržite pa na vašoj stranici piše ponuda uređaja da je Motorola U6 u vip kompletu 391Kn
Glupača plava:Pa neznam,nisam nikada čula za tu ponudu,ali inače vip nedrži motorole.
Ja:Pa provjerite na stranici vašoj?
Nakon što je upalila probwer,..otišla na stranicu...vidim ona nezna ni gdje su ponude uređaja
Ja:Pa kliknite tamo desno gore na uređaji.
Glupača plava:Aha,.da...[kao pravi se da zna šta radi]
I sad ona vidi tu ponudu i kaže mi.
Glupača plava:Pa joj vidite mi to imamo ali nemamo u vip centru to vrijedi samo kao za neke manje trgovine,...uglavnom nasrala je da glavni.PAZITE GLAVNI VIP CENTAR to nedrži i poslala me na trg da pogledam u neku malu trgovinicu koja ima samo licencu da prodaje vip mobitele.
Ja:Dobro dali damo imate 100 posto to
Glupača plava:Da sto posto samo tamo odite i kupite to,..tamo imamo.
Ja:Doviđenja
Nakon nekog vremena odem u tu manju trgovinicu:
Ja:Dobar dan dali imate motorola pebl u6
Glupača #2:Molim?
Sad već polako da ih pošaljem sve u pičku materinu...
Ja:Pa motorola pebl U6..rekli su mi u glavnom vip centru da imate to ovdje
Glupača #2:Pa ne,.nedržimo mi motorole...
Sad joj ja kažem za tu ponudu...
Glupača #2:A joj,..pa neznamo mi ništa ovdje..
E sad mi je puko film.....
Odem kući:
Nazovem isusov VIP centar!
Ja:dobar dan imam jedno relativno lagano pitanje.
Idiot:Da recite.
Ja:Kako to da ste na vašu stranicu stavili ponudu uređaja,točno govorim o motorola U6 za 391 Kn a u svim vip centrima u osijeku prodavači niti neznaju o čem pričam,niti imaju to,...dakle pričam o glavnom vip centru..a da nepričam o tome da radnici koji tamo rade niti neznaju na vašu stranicu otići.
Idiot:Samo šuti...
Ja:Pa dobro objasnite mi to,...kako to da stavljate ponude na internet a bez da iti jedan vip centra u osijeku nema niti pojma to
Idiot:Pa joj..znate..ovaj....pa to vrijedi samo za web shop
Ja:Aha..a gdje to piše da vrijedi smao za web shop..eto gledam vašu stranicu i nevidim nigdje da piše isključivo za wep shop...dali to znači da netko tko nema internet nemože to iti kupiti,.nerazumijem..gdje vam piše da je to samo za web shop
Idiot:Pa znate,..to je za web shop..ali to je početak..poslje će doći...zapravo neznam...
Ja:NEZNATE?!
Idiot:Da neznam.....
Ja:Dobro a do kad vam traje ta ponuda
Idiot:Neznam...
Ja:Dobro a dali ti išta znaš tamo?
Idiot:.....
Ja:a kada naručim preko neta koliko mi je poštarina i za kolio mi dođe te kako da znam koja boja apratara će mi doći?
Idiot:pa ovaj...neznam niti to..moro bi pitati nekoga...
Ja:Ma znaš šta..napušite se kurca i vi i svi u vip centru...ajde malo naučite svoj poso.
I poklopim!
ETO POLUDIO SAM! NAJRAĐE BI IH SVE PORAZBIJAO!
1.kako da sada kupim ovaj mobitel?
dali ima neka dobra duša u zagrebu da mu ja pošaljem novac pa da mi on kupi pošalje poštom,..naravno ja platim poštarinu i čovjeku pivo.
2.Ako naručim preko web shopa..kako znam koju će mi boju isporčit..kada će mi doći i kolika je poštarina?
Očigledno vip baš briga kad netko hoće im dati novac...ma nemam riječi.
I šta da sada radim?
Molim pomoć jer stvarno uvijek sam htjeo ovaj mobitel ali mi je bio uvijek preskup za ono što se dobije....
Mobitel neka bude bilo koje boje osim crne i pimk...
:bat:
1.oni ti onako nemaju pojma
2.ponuda vrijedi samo za web shop to je točno
3.sve ti piše na vipovoj stranici
https://webshop.vip.hr/is-bin/INTERS...ayTermsOfTrade
ili
2.1. Cijene Proizvoda
Cijene Proizvoda izražene su u hrvatskim kunama (dalje u tekstu: "HRK") i uključuju PDV.
Proizvodi su podložni promjeni cijena sve do potvrde kupovine.
Potvrdom kupovine Korisnicima završen je proces kupovine putem Usluge.
Cijena dostave kupljenih Proizvoda uključena je u ukupni iznos uz ispunjenje sljedećih uvjeta:
* minimalni iznos kupljene robe, a koja uključuje uslugu dostave je 200,00 HRK i
* maksimalni iznos kupljene robe, a koja uključuje dostavu iznosi do 7.000,00 HRK.
2.2.2. Plaćanje pouzećem
Prilikom plaćanja pouzećem Korisnik dobiva na Vip webshop stranici ponudu kao i sve podatke koji su potrebni kako bi mu se naručeni Proizvod dostavio (ime i prezime, adresa dostave, telefonski broj itd.).
3. Dostava
Dostava Proizvoda moguća je isključivo unutar područja Republike Hrvatske.
Nakon od strane Vipnet-a evidentirane narudžbe (najkasnije u roku od 24 sata od narudžbe Proizvoda od strane Korisnika), Korisniku će Proizvodi biti isporučeni u roku :
* do 2 radna dana za područje Grada Zagreba,
* do 3 radna dana za područje van grada Zagreba i zagrebačke županije.
* do 5 radnih dana za područje otoka.
-možeš čak i platit pouzečem tj.kad stigne na tvoj kučni prag
-dostava ti je 5 dana
Naručio sam mobitel jučer preko webshopa,crni nažalost,...sve sam htjeo boje osim pink i crne ali nema veze.
Ali ima i druga strana priče....sesta od cure moje je u zg,..i pošto tako iživciran baš sam rekao ajde odi u vip njihov glavni centar u zagrebu i pitaj za ovu ponudu dali imaju.
Ode ona i pita za tu ponudu.I ČOVJEK ZNA :D
ALI,..(uvijek ali :D )
Rekao je ovo,..eto baš ovim riječima :D
"Da imamo taj aparat u ponudi u vip paketu za 391Kn ali ta ponuda je ISKLJUČIVO NAMJENJENA ZA OSIJEK I JEDINO SE TAMO MOŽE KUPITI U TRGOVINAMA,razlog je što su samo u osijeku ostala 2 aparata te smo ih morali prodati da ih se riješimo,"
Pita seka od ženske moje.."dakle hoćete reći da ima samo 2 APARATA PO TOJ CIJENI U CIJELOG HRVATSKOJ?"
idiot:
"Da...SAMO 2 U CIJELOJ HRVATSKOJ,I KOLIKO VIDIM VEĆ SU PRODANI"
Seka se samo okrenula i otišla.,...
E sad imamo sljedeće izjave.
1.Isključivo preko web shopa
2.Isključivo preko trgovine SAMO U OSIJEKU
3.Isključivo ljudi koji rade ni neznaju šta je to
Dobro ko je sada tu lud?! :D
Ljepo sam si rekao..mobitel sam naručio jučer....rekli su 3 dana čekanja da mi dođe..dakle to je četvrtak..
BUDE MI MOBITEL DOŠAO U PETAK...U 00:00:01s vratiti ću ga natrag!
Jer ne da mi ih je pun k**** nego nemogu vam to opisati!
Ljepo sam si rekao..mobitel sam naručio jučer....rekli su 3 dana čekanja da mi dođe..dakle to je četvrtak..
BUDE MI MOBITEL DOŠAO U PETAK...U 00:00:01s vratiti ću ga natrag!
Jer ne da mi ih je pun k**** nego nemogu vam to opisati![/QUOTE]
Brzo ti mob stigao, što si im učinio?
da eot jučer ga naručio i dnas ujutro došao,...pa nisam ništa učinio...ljepo sam im rekao da ako dođe u petak u 00:00:01 da vraćam mob natrag,....i reko da da jem sve u novine ako mob nedođe na vrijeme,....
očigledno moraš prema njima biti grub da bi oni prema tebi bili fini...
eto da vam se pojadam malo...
vidio u vip ponudi sony ericsson v640 za postojece korisnike da kosta 901kn i 900kn se dobije na racu tjekom 2 godine....i odlucio ja njega kupiti...odem u đakovu (posto sam iz đakova) kod vip partnera a oni meni kako nemaju za postojece korisnike nego samo za nove, a sta ce mi nova kartica kad ovu imam vec 6-7 godina...i nista oso ja do osijeka kupim mob 29.12.2007...sve super dok nisam doso kuc i promjenio temu(bila neka bijela ja stavim crnu) i primjetim da je ekran u qurcu...u lijevom doljnjem djelu se bijeli...i nista pricekam ja do ponedjeljka 31.12.2007. i odem ga zamjeniti...medutim kazu sory nemamo ga trenutno ali dodi u srijedu i bit ce 100%...reko da vam ostavim broj a oni ne treba... dodem ja jucer (srijeda) i opet ga nemaju.... i onda se frajer koji tamo radi sjeti da bi mu trebo dat broj da mi javi(a ja odma u pon pito jel trebaju broj.) eto vidite kako mi je....
tako je i moja mama imala problema kad je kupila mobitel, i zafrkavali su je vise od dva tjedna...no nije bilo do prodavaonice gdje je kupila nego do vipa koji im nije 4 puta poslao mobitel koji su narucili...drugi su dolazili, osim tog...tako da je dva tjedna se navlacila s njima, SZKom i tako...ah...
good luck :)
eto proslo je 11 dana od kad sam kupio mobitel i jos ga nemaju u vip centeru u osijeku... jucer sam ih zvao i rekli su mi da ce doci danas ili u cetvrtak... strasno..
eto napokon mi je doso mob... danas sam bio po njega... ipak se sve dobro zavrsilo....
MRZIM VIP!!!!!
Kako ih nije sramota...Danas mi SMS-om jave da od 3.3.2008. za opciju vipfriends pocinju naplacivati naknadu od 0,25 kn za uspostavu poziva...Sramota, ogorcen sam...toliko nam novaca kradu i sad nas zele do gole koze oderati!!!!! LOPOVI!!!!!!!:ontopic: :rifle: :suicide:
http://www.vipnet.hr/cw/show?type=hr...&idnews=295198
koliko vidim radi se o vipme korisnicima?
I u meni je ovaj VIP-ov potez izazvao bijes pa cu izraziti misljenje, posto je ovo topic o kritikama i pohvalama..istina da ima dosta operatera, ali ovo je bila jedna od opcija po kojoj se, po meni, VIP izdvajao, iako nesto slicno ima i kod TELE-ta ali u manjoj minutazi..jednostavno ne razumijem zasto su to napravili nakon 2 godine kad su se vec ljudi navikli i nije malo cifra od 300/360 kn godisnje za besplatne pozive prema SAMO jednom broju..kaj je tu je, za mene je to jadan potez..:thumbdown
Evo meni vec nekoliko sati ne radi gprs! UF! Eto toliko o tome kako se takve stvari desavaju samo na Tele2, dok Vip ''radi bezprijekorno''.
nekak imam osjecaj da se vip pokvario sa svojim uslugama
mobiteli su im bezobrazno skupi, ponuda tipa sms 500kom za 100 kn je uvredljivo smjesna i najnovije kaj mi se dogodilo (ako treba imam dokaze) je iduce:
imam tarifu 300-dakle 300kn tj minuta besplatno:
od 1 mjeseca mi je preostalo 137 minuta i u 2 mjesecu sam dobila novih 300.
jasno, logicno bi mi bilo da se prvo potroše tih 137 kn iz 1 mj pa da tek onda započinju trošiti tekući mjesec (2) al ne!
gospoda mi je iz drugog mjeseca skinula vec 185 minuta ostavivsi 137 minuta iz prošlog mjeseca netaknuto-da propadne.
i sad je 27.2. i fino ce mi do 1.3. propast 137 minuta
i to je samo na jednom broju...na firmu imam regana 3 broja i sveukupno ce mi maznut 323 minute do 1.3. i to su sve minute od 1 mjeseca jer su mi trosili iz 2 mjeseca.
tak da-provjerite si racune putem one stranice moj vip pa da vidite jesu li vas prevarili..
i pitanje je koliko mjeseci to traje..
nevidjeno..