Meni je Nokia pojam kvalitete i mislim da u tom smislu nema konkurenata...
Printable View
Meni je Nokia pojam kvalitete i mislim da u tom smislu nema konkurenata...
nokia je uvijek bio najbolji mob
Ljudi potpisujem ovo dvoje, živa istina.
SE je pridobio ljude povoljnom cijenom.
Znam gazdu mobisa, živi u mom kvartu i on kaže da su cijene takve jer mu se ne isplati prodavati na malo pa su cijene astronomske, on pretežno radi tj prodaje na veliko operaterima i nekim dučanima. Ipak mobis ima monopol nad cijelim balkanom i može raditi kako želi.
:hrv:
Mobis je jako kvalitetan u svom radu, zato je nokia i najbolja-)))
Hm...što se tiče servisa u mobisu s ovom tvrdnjom se i nebi baš složio da je kvalitetan u svom radu. Bio sam više puta tamo s dodatnom opremom i uvijek problema, a i od puno ljudi sam čuo da su tamo bahati i da ne rade svoji poso na vrijeme kao što se i meni dogodilo više puta.
:hrv:
Sony Ericssoni, najeftiniji su a puno mogucnosti, a kada se gleda po kvaliteti moj glas bi bio za Nokiu. Iako vec imam 5 SE za redom, nekak Nokie su mi puno bolje!!!
glas ide za SE,
nokia kvalitetnije izradjena
ali se ju nadmasuje po mogucnostima i cijeni!
nokia je definitivno stepenica ispred SE....Po funkcijama i samo dizajnu.
Sto se tice softa takodjer.
Nokia oduvjek rula:closed:
nokia ima daleko najsiru ponudu,ali bas se ne bi slozio da je sto se tice kvalitete daleko ispred svih.
A joj sto si prosuo i osto ziv...
Ne kazem da zato sto Nokia NIJE pojam kvalitete SE JEST, ali nikako ti ovo ne stoji. Nokia dobar dio svoje popularnosti duguje symbianu dok je SE verzija istog navodno puna bugova i ostalih gluposti, ali ako bi se gledali dummy telefoni mislim da SE bolje stoji.
Sto se kvalitete tice samo pogledaj slider na 628x modelima i ja ne trebam vise nista reci.
Daleko od toga da Nokia nije proizvela vrhunske modele (e61 comes to mind) ali vecina su symbian.
A čuj pa ni Nokia niti SE nisu baš iskusni kod kliznih modela. Eto meni na 6288 slide radi najnormalnije makar se dosta pisalo tu na forumu o tome slideru.
SE, jer ovi u nokiji ne proizvode baš neke gadgete koji bi me mogli privući. Kako mi je tuchscreen obavezan, a ono čudo koje su imali u ponudi prerzžno, SE je dva koraka ispred sa svojom P i M serijom.
iskreno mi je drazi SE nisam imao nokiu na neko duze vrijeme ali recimo po dizajnu mi je SE bolji, nokia mi se cini svaka na isti kalup pravljena, ali po funkcionalnosti mi je nokia bolja ali to opet cijena unisti, tako da SE pobjediva u kategorij ulozeno>dobiveno. glas SE.
Teško je reći i odlučit se za jednog kad se generalno gleda. Mogu samo reći da ima više modela koje bi kupijo od SE-a nego od Nokie.
dajem svoj glas za nokiju! vise ne kupujem opce od drugih proizvodjaca mobitele, probao sam ih jako puno i nokia je NAJBOLJA!!
Ljudi moji malo pogledajmo nove modele SE-a opako su se približili kvalitetom izrade uvijek hvalnjenoj Nokiji.
kvalitetom izrade su ispred Nokije,ali softverski ipak malo zaostaju.
ja sam jos nesto primjetio da su Nokini niže klasni mobiteli kvalitetniji od SE niže klasnih...
Eto ja sam primjetio da je joystick na E50 puno bolje izveden nego na N73. Ako su mi ruke mrvicu vlažne odmah se joystick na N73 skliže. A E50 je jeftiniji i lošiji model od N73 al mi se cjelokupna završna izrada na E50 čini bolja.
Ja nebi rekao da cilja na mlade,neg oni sa n-serijom prave mobove sve u jednom...
ne bi se reklo da je N serija nesto posebno kvalitetna.