ili stavljaju slabe ventilatore u gericome odn lose hardove
Printable View
ili stavljaju slabe ventilatore u gericome odn lose hardove
Čuj u laptop je teško stavit dobar hladnjak... Gdje bi stao...
Ovaj je imao jako dobro hlađenje procesora. Imao je čak 5 vnetilatora na dnu. Ali hard nije hlađen i užasno se grijao
ha glupi raspored komponenata.... a jel znas koje hardove ugradjuju?
Ne znam. To nigdje ne piše jel ugrađuju loše komponente. Zato i jesu tako jeftini
e sad sam opet u nedoumici........ a bas sam u ponedjeljak mislio ic kupit napokon ili hummer ili blockbuster
Čuj u laptope ugrađuju neke loše 40 GB (najčešće) spore diskove. Na onom alien laptopu je Hitachi 7200, 8 keša... Ali hard ti nije lavni problem (osima ako se jako grije :) )
Ja sad zbilja neznam kaj bi na tvom mjestu... Taj hummer ti je dosta dobar ali ipak... Jesi pogledao šta nude Dell, HP Compaq, Fujitsu Siemens, Končar :D
hp isto nema jace graficke u ponudi...... dell isto tako...... a za razliku od gericoma su dosta skuplji.....
fujitsu siemens........ ne..... gdje da pogledam koncarove?
Ma neznam ali sam se šalio... Nemaju oni neke laptope, zapravo ih od nekud dobavljaju i stavljaju svoj logo. Što je s Acerovim?
ma sve sam to gledao......... acer ferrari npr... opet nema dobru vga...... a ostali da ne govorim....
Bio je onaj Blockbuster M10 sa 128 mb 9600-icom ali čini mi se da ga više nema
bio......
Bio je i ružan pa nisi niš propustio. Mislim da si ipak nabaviš onog gericoma... To ti je debelo najbolji izbor iako bi ja onog Ferraria ali grafička... Zašto se kućišta na laptopu nemogu mijenjati pitam ja vas. Eh sad jel ti važnije vanjština ili nutrina ili (kao recimo meni) oboje?
pa naravno da je ono unutra vaznije...... ali....... hebga......
ne pa ja bi uzeo taj gericom hummer, samo cekam da mi netko kaze kakva je ta nvidia fx5600 128mb?
Isto šta i Radeonka 9600 128mb --> dobra, za laptop jako dobra