gdi da najdem flash drivere za k750?
Printable View
gdi da najdem flash drivere za k750?
naso sam drivere i nesta sjebo ili to tak mora bit, proslo onaj dio sa mainom i fs ali onda treba customization, ali nemogu dobit taj prozor ponovo da stisnem customization na w800 i da bude gotovo, samo pise port active tak nesta i nema nicega, jel sam sjebo mob, samo mi to recite da nisam.
help
a uspio sam i zadnji dio napravit, ali mi neradi mob, i kada ga ucitam u xs++ pise sve ko napocetku, k750 cid 49 red.
Jel bi mi mogo ko poslat na mail vec pretvorene i isprobane datoteke main i fs i xs++, mozda nesta od mojeg softvera nevalja, jebeno ovu noc necu spavat
plz na zvucetic@gmail.com
bit cu vjecno zahvalan ako proradi
falsho sam jos main i sad radi, ali opet u xs++ pise k750, to je valjda normalno, ali radi ko w800.
A jel mi onda kad flešam na w800 mogu ić igre za k750i?
Naravno da da, zasto ne? Pa igre su u Javi, nemaju veze sa firmwareom telefona.
Najvece ogranicenje igrama je rezolucija ekrana, a to pretpostavljam nisi mijenjao. ;)
Pa nisam al još jedno pitanje:kad god priključim kabel koji sam dobio s mobom počne mi se mob punit i ne mogu ga učitat u phone xsu.Kako da ga normalno priključim,tj.da mi se ne puni kad ga priključim na komp?
Ma znam ja to sve napravim al mi se opet upali sam čim uštekam kabel i kaže umetnite sim karticu!Kako da se spojim???
100% sam siguran da usb flash driveri nisu dobro instalirani(imao sam slican problem i onda sam instalirao ove drivere i sad sve radi)
Yo thanks speedy,e a de mi reci šta sad s tim driverima,gdje da ih kopiram,šta da radim?
kad se upali u tray-u bi ti trebalo pisat found new hardware,kliknes u taj balomcic i onda te pita za drivere,das mu ih :) i to je to
ako u trayu ne pise fonud new HW onda odes u control panel -> add hardware
-> na onoj listi nades i odaberes usb flash device -> odaberes mapu u kojoj su driveri -> instaliras -> :beer:
Pozdrav svima ...
...daj pomozite mi...ne ide mi nesto hocu da ubacim "k750_r1db001_main_eu_emea_cid36.dvt" i "k750_r1db001_fs_emea_2_cid36.dvt" u moj mobil k750i.
U njega imam najnovi r1db001 ubacen direktno preko interneta sa "Update_Service_Setup-2.6.11.7", ali hocu
da ubacim ove druge verzije pa ne ide mi nikakao, primer Davinci 13_7 trazi mi logiranje i kredite, Phone-XS krene i stane na C:/...?sending file ....i slicno, cekao sam ga sat i polovina i nista se nije promenilo, GFlash20b6 kaze da su fajlovi kriptovani tako da ne znam kako da mi nesto prodje u fleshovanje.
Molim Vas sve kojim softwerom (normalno bez placanja,kredita i sl.) i kako da ubacim ova dva fajla GORE (mislim na FS i MAIN).
Hvala Vam puno.
evo u vezi firmware-a,jučer sam preko wotana obnovio firmware w810i R4EA031 i sad kad otvaram mob s far-om u FS nema ničeg,koja dobra duša bi mogla znati riješenje?:o
Hvala Vam puno speedy_220...
...sad mi je jasno, zasto nije islo.
E, sad da mi je znati gde mogu da skinem Firmware sa ekstenzijom *.bin ili *.mbn ili *.fbn ?
:)
Pozdrav
Naso sam i prije ovu stranu i prvi dan kad sam se registrovao dao mi je opcije za download i skinuo sam mnogo sta sa sajta, ali u isto vreme skinuo sam puno fw i sa drugih sajtova tako da nisam obratio paznju koju ekstenziju imaju, i sad treba da nadjem sta imam sa http://k750i.pl.
I posle dva dana i evo i danas neda mi download sa ovog sajta, i izbacuje ovo:
"You are not authorised to view this resource"
Evo i moj pass: stavre/brvenica ako ti nije mrsko pokusaj download.
Hvala puno blizzard-u jos jednom.
"You are not authorised to view this resource"---I meni to kaze valjda se sad i on naplaciva
offtopic ne trebas se svaki put zahvaljivat;tu smo da pomognemo :)
jel ima ko kakvu ideju zašto nema ništa kad uđem u FS
http://img515.imageshack.us/img515/4...problemcx2.jpg
prije update-a preko wotana sve je bilo OK a sad ništa,probao sam XS bruteforce al se nakon sat vremena upalio a PhoneXS se zaustavi na Wait for EaTEbS?