po njemu isto sipaju drvlje i kamenje...
Printable View
po njemu isto sipaju drvlje i kamenje...
Zapravo ću ispraviti svoj navod. Odite u Links! To je malo iza trešnjevačkog placa, ima vjerojatno sve kaj bi vam trebalo, čak i opremu za modanje kućišta za nas 1337 momke :p
I ne čeka se :)
Hijao ima da mi plate za ovu reklamu :rolleyes:
da?nisam cuo za taj links ..a kakve su im cjene?
sto se hg spota tice moram i ja malo modificirat svoj post ja sam tam kupio svoj komp ,naknadno graficku,przilicu,mobitel,modem,joystick,jos jednu graficku i 2 fotica.sve to radi jako dobro neam nikakvih zamjerki.
sad naoruzas se zivcima i kupujes! :)
u vemilu sam kupio samo 128mb cf karticu i ona radi normalno(sam me nervira kaj u win kad spojim fotic kaze da imam 124 MB)
www.links.hr pa pogledaj cijene, ja sam isto cuo da su vrlo usluzni. Kvaliteta robe nema veze s ducanom, ionako je svi dobivaju prakticki iz iste tvornice...
ima u panasonicu u maksimirskoj neki mp3, dobro izgleda po 1500kn neka super ponuda
ima u hg spotu neki roadstar mp3 jako dobro izgleda oko 1200kn
@hrvoje
da?nisam cuo za taj links ..a kakve
links ti je 100m dalje od info-game di je bila prije
kak ti znas da ja znam di je prie bila?
eto tako
ja isto mislim,al uzmi mp3 ,kenwood (ne znam kako se pise..paaa je ziher krivo):(= Citat =:
Poslao: flOorKilla
svi su ti dobri, ali ja ti preporučujem da uzmeš mp3 radio.....
dobro je!
u petak mi je stigao ford sa popravka i danas sam si uzeo pioneer 3600, player je super i nisu neke velike pare.
ajme....... bas sam htio pitat kakva su iskustva snjim!
sve je super, jedino sta mu malo duze treba da ocita cd - nekih 5-6 sek
odna mu jos vise treba za mp3cd ili rw.ja sam naso sad tu neki sony cd player za 760 kn. 4X45 wata. di´s bolje!
sta ce ti cd ako ne cita mp3...... ovaj pioneer 3600 ima 2 x 160W
3600 ima izlaze 4 x 50W, cita mp3 i wma
kad mu stavis cd treba mu nekih 5 sek da ga procita i dalje je sve normalno
i kolko kosta?
platio sam ga 1350kn
moj frend ga je uzeo, i zvucnike od 160W svaki
nego...... pa sta je tu problem sto ga cita 5 sek? pa to je malo!!! pa ja kad ubacim cd u komp, treba mu 13 sek da ga ocita, biloklakav cd.... u liniju isto jos vise vremena
pa meni je to ok, i on je za tu lovu super
tocno sam osjetio razliku između 4x35 i 4x50, sada si jos planiram uzeti jos nekakav sistem za naprijedi i onda sam miran neko vrijeme. :)
oho pa niej ni skupo..di si kupio?
ja mislim da je u hgspotu najjeftinije
u sesvetama stranica od ducana je www.audiovideoshop.hr
ima jedna relativno nepoznata firma sa ful dobrim i zanimljivim high-tech stvarčicama za aftek i imaju sniženja svako malo, a nisu tak skupi- vdo dayton u baštijanovoj...