Thx, i kod mene radi, SMS Freak hvala !!!
Thx, i kod mene radi, SMS Freak hvala !!!
nesto mi nece poslao sam poruku no ne dolazi cak sam je na par razlicitih brojeva ali nece!zasto?
Nemoj se vise pouzdati u wadju,jako ces rijetko uspjeti poslati poruku na hrvatske mreze,.,
Dopisivao sam se jedno vrijeme sa njima u vezi toga problema,i neznaju niti oni kako da rijese stvar.,ali kako se meni cini izgleda da ovi nasi operateri imaju svoje prste u tome.,
da to je maslo nasih mreza,valjda:evil: :evil: :evil:
upravo se registrirao. Prve 3 poruke mi je Wadja poslala i isporučene a ostale ništa, tj. nisu isporučene.. :-( Treba tražit dalje servise za slanje
Znate li za neku drugu stranicu s besplatnim SMS-om
Ima stranica za slanje besplatnog sms-a ali onaj kome saljes mora imati aktiviranu opciju preusmjeravanja e-maila na mobitel.,
Kod vipa se jednostavno registriras online i ukljucis tu opciju,dok kod simpe treba mislim platiti jednokratno nesto da ti to aktiviraju.,
Evo odavdje mozes slati onome tko ima to aktivirano.,http://www.mob385.com/sms/
Meni prosao jedan sms na wadji danas!:klap:
http://www.mob385.com/sms/
to je jos bolje ima jos puno tog za mob.
Evo sto su mi odgovorili na e-mail:
I have checked your account and the last message that have been delivered to the mobile provider successfully have been sent:
Date sent: 3/4/2007 1:58:44 PM, TN
Note that there is daily limit of the amount of sms that you can send to a person not registered in Wadja
If you continue to face any problem please contact us.
Thank you
Wadja
Sto bi u prijevodu znacilo da onima koji nisu registrirani na wadji mozete poslati ogranicen broj poruka,ali nisu napisali koliko tocno.,
Uglavnom nema vise neogranicenoga sms-a-.
You will need to verify your email address to begin sending FREE text (SMS)
We've sent you an email to verify your account so you can start sending FREE text (SMS). You should receive this email in the next few minutes. When you do, follow the instructions. If you have any problems verifying your email account please contact us.
Zašto mi ne dolazi taj prkleti mail?
ima na wadji da se moze jedna poruka poslati na dva broja istovremeno, pa mozete kao drugi broj upisati svoj vlastiti i to vam dodje k`o status report, jer ako ti primis poruku primio je i onaj drugi broj
a kod mene wadja fercera 100% ispravno
jel itko probao otvorit wadju preko moba? ja se spojim na net s mobom, odem tamo, otvori mi neku mobile verziju stranice i kad idem na send text sms, samo mi da dialog da odaberem kojem wadja useru, a nemogu nikak poslat na neki broj bas...
jel probao to neko?
sam ja glup?
kako uplodat sliku na wadju??:)
Dragi forumaši ko što je i bilo najavljeno - slanje poruka sa wadja.com na mobitele u HR opet radi.
Upravo testirano na sve 3 mreže i poruke dolaze točno za koliko treba.
Ugodno korištenje servisa želim svima :japan:
Probajte na www.3jam.com isto super sms servis,samo se regajte i imate neogranicen br. poruka za poslati,radi na sve mreze
Imam problem. Tamo sam se regao davno i stavio sam neku bezveznu sliku. Sada je želim promjeniti ali ne znam kako. Jel mi može netko reći?
Slucajno otvorih onu temu u vrhu, i samo jedna mala opaska:
Slanje poruka sa Wadje radi u Operi. Dovoljno je samo prije slanja kliknuti desnim na slicicu i 'reload picture', gdje se dobije novi kod. ;)
Our SMS server is undergoing necessary maintenance.
Our development team is working hard to get the sms back online as soon as possible.
Please check back soon, to continue enjoying this free service.
jel ima tko sličan problem IE7.0
http://www.freesmsforall.co.nr/
možete slati 2 poruke po konekciji (znači nakon što pošaljete 2 poruke, morate se disconnectirati i ponovno connectirati kako bi mogli poslati još dvije i tako u nedogled...)
Broj se upisuje u ovakvom formatu: 003859XXXXXXXX
nema reklama u poruci.
Ljudi sorry što sam podigao ovako staru temu, no imam jedno pitanje... Regan sam na wadja, sve radi, no kako da pošaljem poruku u Španjolsku, koji je na 091, samo što je mreža Tele2? Moj buraz ima 091 broj (mreža Tele2), jučer je otišao na maturalac, i sad neznam na koji princip da mu pošaljem SMS... Koji brojevi idu ispred njegovog broja?
Isto ko da je i u hrvatskoj
bok,
jeli ima koji servis koji radi? jer sam ove sve isprobao i imaju limit od 3 sms-a ili uopce nisu free?!
moze se poslat dnevno samo 5 poruka. Max.limit je 5