Vipme je prepaid. Nemaju ga, naravno u toj ponudi.
Printable View
Sama prada nije promašai u designu a niti u tehlogiji, oni koji znaju da je LG NOOB u Software-u. Sami Touch interface je izuzetno dabra, naravno da u početko se trepa priviknut na tipkanje.
Kontrast me izuzetno iznenadio kao i sama kamera. Na to me super iznenadilao da slike i video možete direktno pohranjivat na MEM karticu.
Isprobao sam par java Aplikacija i uspiješno rade. Autofokus je dobar bolji od Samsunga i od SE, slika se fokusira i ne ispadne poremečena ukoliko neko nema mirnu ruku.
SMS zvuk se ne može mjenjat. MP3 Player je super izrađen samo mu fali opcija za Bass,Jazz itd. tu mu je minus. Radio ima super prijam ali jako žalosno da nema RDS..!!!
koju karticu je moguće max. stavit za memoriju ? 1Gb? 2Gb ?
Ja sam testirao i prima 2 GB, moja preporuka je SanDisk Ultra2 jer su brže u pisanju i čitanju.
pa uglavnom je 2 GB maximum koji podržavaju skoro svi uređaji sa microSD karticama i to radi bez ijedne greške na Pradi koliko sam ja čuo. one microSD kartice kapaciteta od 2 GB imaju već drugačiji standard koji većina uređaja ne podržava, pa tako ni Prada (bar još nisam nigdje vidio da je netko stavio karticu od 4 ili 8 GB)
malo je preskup samo zbog tog prada
jao..ovo je nešto za mene..fensi šmensi :)
igrao se malo s pradom u htovom ducanu i nije me nes odusevila..... ovaj touch screen je sporiji nego kaj sam mislio i gledao po videima...
u nekoliko testova je spomenuto malo sporiji odaziv touchscreena.:angry:
pozdrav svima....evo ja imam Pradu od prvog dana kada je dosla u Vipov centar...i moram priznati da me mobitel stvarno ugodno iznenadio...Sto se tice pisanja poruka to mi se cinilo kao problem kada sam citao o njemu prije negoli sam ga kupio..no nakon poslanih cirka 50-ak poruka sam se navikao i sada prakticki pisem poruke a da ni ne gledam na displey...touchscreen zna ponekad al jako rijetko da malo sporije reagira i to samo prilikom otkljucavanja tipkovnice...ali mobitel je opcenito dosta brz...
-jedna zamjerka ide na futrolu od mobitela koja je jako korisna ali...nakon cestog vadenja i vracanja u nju postoji mogucnost da se malo displey osteti ali jedva vidljivo...
-sto se tice baterije ja sam zadovoljan iako mi moglo i bolje....
i ono zadnje sto me najvise razocaralo i sto je razlog sto se javljam ovdje jest cinjenica da ne postoje TEME za ovaj mobitel....barem sam ja trazio i vidio po nekim forumima kako se pise da ne postoje...da li netko mozda zna da li ce biti sta od toga ili ih vec ima????
E to me zanimalo, kako ide pisanje na touchscreenu...znači ok je, brzo se navikne :) super jer namjeravam uzet KU 990, a najviše me muči taj touchscreen, pisanje poruka i brzina...
ja ga nisam imo u rukama,ali mi se čini da je mob prejeben
1. Da li je moguće spremanje poruka na mem. karticu pošto samo uređaj podržava spremanje max. 30 poruka :O
2. Da li stvarno original futrola radi ogrebotine?
1.Moze se samo pogledaj malo po postavkama mobitela.Buraz mi se igro s tim
2.Da,i fotrola i krpica ona
Nemogu ti sada provjeriti di je tocno za poruke.Kada mi buraz dodje javim ti
imao sam pradu davno i uglavnom da, torbica mi je izgrebala display (jako malo ali sasvim dovoljno da se vidi i da mi je doslo da ga u zid bacim koliko me nazivciralo to) a za poruke nemam pojma sto pricas :D ja nikad nista nisam dirao u tim postavkama, ne sjecam se tocno ali znam 101% da sam imao preko 30 poruka u njemu tak da ne kuzim zasto tvoj nece !?
Torbica izliže i zadnju stranu moba, ****** kada je lakiran... Ista stvar se i sa E900 događa i protiv toga nemreš nikaj nažalost.
Poruke možeš spremiti na memorijsku karticu, probaj jednu po jednu.
Mobitel je stvarno dosta dobar.Kvalitetno je izrađen i dobro izgleda.Kontrast ekrana na suncu je definitivno jedan od boljih, o njegovim dimenzijama da i ne pričam, a slike sa kamere, koja je usput rečeno samo 2Mpix, su odlične.Interna memorija je malo premala, ali zato je tu kartica.
Touchscreen je odličan!Ulazak i šetnja po menijima bez pritiskanja običnih tipki, pa onda gore-dolje, pa opet stisni, pa opet gore-dolje je fenomenalna.Dvaput dodirneš i unutra si.A i ideja sa klizačem je super!
Ako si već radio sa touch tipkama odmah ćeš se naviknuti na pisanje.Ako ne, trebati će ti malo vremena, ali nije nikakav problem.Reakcija na pritisak je malo sporija,ali to je zanemarivo.I naravno, ako nisi super genijalac, nema šanse da hodaš i pišeš poruke.Mob je spor jedino kad ga upališ(ON/OFF) i upisuješ lozinke, ali to vjerovatno ima veze sa spajanjem na mrežu.
Tehničke karakteristike su mu prosječne, ali sasvim zadovoljavaju.Jedini problem može predstavljati što ne podržava 3G mrežu.
Baterija?Možda je malo slaba, ali kad vidiš koliki je ekran i kad stignu nove teme za mob to nije toliko bitno.
Dakle, prednosti su mu što je jedinstven (osim onog precijenjenog iphonea).I DA, ISTINA JE, IPHONE JE KOPIJA PRADE!!!Jer prada je najavljena i izašla na tržište dok iphone još nije bio ni u planu!
A nedostaci?Pa, ako nisi ovisnik o najnovijim tehničkim mogućnostima mobitela, onda i nema nekih većih greški.
sve to stoji šta ti pričaš meni je isto bio odličan mob prvih par dana al kad ga imaš malo više barem ja , ja sam poludio vozim se i dodje mi sms i sad moram odgovorit odmah, nemožeš napisat poruku bez da gledaš u mob i onda krivo pritisneš neku tipku slučajno pa ni ne skužiš pa kasnije dok s vratiš u gornji red treba pola sata ja sam podivljo samo radi poruka, jbg. fancy ima svoju cijenu al ja sam ga se riješio ;D
Bok ekipa :)
Dajte mi recite jeli moguće na pradi zamijeniti masku i gdje bi se mogla nabaviti?
Samo da obavjestim buduce potencijalne kupce...NEMOJTE KUPOVATI OVAJ MOBITEL...
-Iskreno..jako cesto mjenjam mobitele...lg sam kupio i platio u VIP-u cini mi se oko 4500kn...ali Prada je Najlosiji telefon sto sam ikada imao.
-Problemi su poceli od Nove Godine...Kada mi se poremetio datum...i do dan danas mi ga vraca 1 dan u nazad...ja promjenim.no kroz nekoliko sati on se vrati nazad....alarm je isto od nove godine prestao raditi..ja namjestim no on ne zvoni...jako je bugovit kod pisanja poruka...recimo da vam javi za vrijeme dok pisete sms da vam je baterija prazna...poslje toga morate izaci iz poruka i uci nazad jer inace vi stisnite tocku a on napise dvotocku....vi a on c...i tako sa svim slovima mjenja...
-I za kraj kao vrhunac....instalirao sam java aplikaciju na njega i mobitel je prestao raditi....svi koji su pokusali staviti operu mini verziju 4.1 cini mi se su ostali bez lg prada...jedino ako su imali garanciju...ostali su ga vjerujem bacili ili stavili u ladicu...
-tako da je po meni ovo najlosije izveden mobitel u zadnjih neznam ni ja koliko godina....barem softwerski...
-cak ga nema vise ni na lg-ovoj stranici...valjda ih je sramota kad znaju sta su napravili i sad su ga maknuli...20 upitta sam dosad poslao lg-u u vezi ovog problema no niko mi se nije javio...samo kad sam pitao u vezi kalendara su mi rekli da ga psoaljem na popravak...haha...jako smijesno....
-NIKAD VISE LG....