""to se odnosi samo na Amis paket flat 128, to ogranicenje !! ""= Citat =:
Izvorno postao raky_b
A sta sam ja napisao,zar ne pise lijepo na sta se odonosi ovo u Amisu ??
Uostalom koristim taj flat 128 od Amisa pa znam o cemu govorim !
Printable View
""to se odnosi samo na Amis paket flat 128, to ogranicenje !! ""= Citat =:
Izvorno postao raky_b
A sta sam ja napisao,zar ne pise lijepo na sta se odonosi ovo u Amisu ??
Uostalom koristim taj flat 128 od Amisa pa znam o cemu govorim !
To imaju li oni poteškoće i manjak linkova, ne zanima me, jer ne mislim potpisati ugovor i plaćati dok se oni ne srede... Kad se srede, prelazim...
može mi netko samo objasniti??
pošto koristim t-com adsl..
imam ugovor s njima na 5 gb još oko 6 mj..
dal tih 59 kuna za taj ugovor moram svakako plaćati ili ak pređem na wm ..
dal se mi onda to ne naplaćuje???
Nisam najsigurniji kako to šljaka za one koji su još pod ugovorom, zato bolje nazovi 0800 9000 i provjeri... I javi ovdje...
Nije li logično da, ako si potpisao ugovor, taj ugovor moras i odraditi?
Dakle, ne mozes deaktiviarti uslugu dok ne istekne ugovor tako da ces morati placati oboje. Prebaci na start paket i uzmi VM.
Ili cekaj da T-Com takodjer smanji cijene ako ti se ne zuri.
= Citat =:
Izvorno postao Krešo
pa je ..logično je..
ma mislim da bi najbolje bilo ssad uzet voaj flat..
al neznam što je s famoznom brzinom..
praznici ju..imam vremena..
free mi se skida s neta..a j sam već na 8.7 gb ovaj mj na t-comu..:-/
nARAVNO imam 5 gb paket :-/
dakle već sad sam prebacvio paket za 80 kn..
a bojim se da bi do nove g to moglo još drastičnije biti..
Ti si potpisao ugovor na uslugu, a ne na neki konkretan paket ili brzinu, jer tijekom ugovora možeš mijenjati i brzinu i pakete... Stoga, spustiš se na start paket i u najgorem slučaju plaćaš 99 kn T-Comu i 49 kn VM-mrežama...= Citat =:
Izvorno postao Krešo
jesi...ali usporedjusjes kruske i jabuke...amis ima i DSL,koji nije na 128k nego 1,2,3 Mb= Citat =:
Izvorno postao omahen
Ja nisam potpisao nista sa T-Comom.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Čekaj, koliko si platio onda modem i uvođenje ADSL-a?= Citat =:
Izvorno postao Krešo
Pa nisam ja rekao da me muci ugovor sa T-Comom :) Samo sam rekao dudu da, ako bas hoce VM, neka stavi na start i ceka da mu istekne ugovor :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Iako mislim da to nije bas najpametnije, i T-Com ce sigurno sniziti cijene.
Baš tako skoro sumnjam da bude... I još k tome za više od 150 kuna? To bih zaista volio vidjeti...
pazi ovako, ne mjesam kruske i jabuke jer "amis dsl" je usluga koje se zove "dva u jednom" i to je dsl koji ide iskljucvo sa njihove mreze i za sad je dostupan jako malom broju korisnika jer su tek poceli sa tim. a ovo o cemu sam ja govorio "amis flat 128" nije njihova usluga nego od t-com a amis samo daje neograniceni promet (flat) za 20 kn, a racune za pristupnu brzinu od 1,2,3 mbps i dalje placas t-comu jer si i dalje spojen preko njih (t-coma). i s obzirom da ovdje nije tema amis nego VM zatvaram daljnju raspravu o tome:closed:= Citat =:
Izvorno postao raky_b
do ove navale vm-mreze su radile sasvim ok... ocito su nasi korisnici megalomanski nastrojeni, tko bi to sve zadovoljio ;)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
uostalom, ocito da su svi zaboravili da je jedan veci dio korisnika imao vecih problema u dsl prometu nakon uvodjenja max tv-a.
Mislim da ne treba ni dizati toliku frku... Pa ljudi, flat za tu cijenu, vidite i sami da ste navalili... Preopteretite jadnicima mrežu i još se žalite... ;D Osim toga blagdani su, sigurno im je pola ljudi na godišnjima pa su slabi s održavanjem... Vjerujem da će se srediti to sve iza 1.1. kad krenu malo ozbiljnije... Nema teorije da bi napisali 1,2,3 mbps, a davali 250kbps... Strpljenja ljudi ili odite nazad na T-Com pa financirajte švabe i dalje... ;D= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
Ja čekam da vidim šta će Iskon/T-com napraviti jer mi VM nije ni dostupan tako da sam osuđen čekati Iskonovo pojeftinjenje koje, nadam se dolazi uskoro, valjda nisu ludi biti toliko skuplji od VM-a...
= Citat =:
Izvorno postao omahen
onaj dio o amisovom DSLu si u pravu,ali ne mozes kukati o ogranicenjima sa brzinom od 128k,jer po ne znam koji put vec ti objasnjavam,to nije DSL... nego ISDN...i to je amisova usluga koja radi na principima koje ti ne bi shvatio,ali radi u mrezi t-coma,tj koristi njihovu infrastukturu,ali je totalno neovisna o t-comu(tocnije njima placas samo telefonsku pretplatu 61kn...i nista vise) takvu uslugu ima i T-com...i isto se mozes spajati na 128 (2x64k)!!! naravno po poprilicno vecim cijenama,tj nema flat-a nego placas potrosene inpulse.
i ne mozes usporedjivati brzine ISDN-a i DSL-a...
a ti si rekao :
vidis,pises o ogranicenjima neke sasvim druge usluge!= Citat =:
Izvorno postao omahen
jer isti provider,AMIS nudi i taj flat 128,a i DSL...dvije razlicite usluge!
znaci netko moze kukati jer je ogranicen na 64k... i reci T-com ne valja,brzine im ne valjaju...nije 5 Mb/s...
naravno da nije kad je to dail-up a ne DSL.
a taj flat 128,je sasvim ok za dio korisnika,upravo zbog toga sto im nije dostupan DSL!
:closed:
tu se slazem s tobom, treba malo humanije gledati na svijet i ne biti nad*kan (pogledaj samo sto se sve pise na news grupama).= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
meni je srecom dostupan amis 2 u 1 pa cekam ukljucenje te usluge :)
Mene najviše brine i zbunjuje to što nas se locira u Britaniji... I sigurno neću potpisivati neki ugovor na 12 mjeseci dok ne vidim da su sve sredili ustabilili... Bez obzira što je samo 49 kuna...
Mene je upravo lociralo u Kambodži. Upravo saljem VM-u mail da srede nesto u tom pitanju jer mi je putovnica prestala vrijediti prije tri tjedna. Briga me je li 29kn ili 49kn kad im nevalja pos'o...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ali lijepo je imati flat za 49kn... ali nije lijepo biti lociran u drugoj zemlji. Ocito nesto ne radi kako treba. Radje cu dati par stotina kn vise T-Comu, ali cu bar biti lociran unutar 100km od vlastitog stana.
pa ti daj...ja svejedno volim putovati :)= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
ustedjet cu i kupiti kartu...da odem posjetiti mjesto gdje sam lociran :spin:
ne shvacam zasto vam to pretstavlja toliki problem!?
ok,greska je i trebalo bi je ispraviti...ali zbog toga placati neznamkoliko visu cijenu...meni ne izgleda logicno
Ajde više svi zaboravite da sam spomenuo tu prokletu Britaniju, jer očigledno nikome nije jasno što sam želio time reći... Mene zanima je li se što promijenilo u vezi brzine, odnosno, je li još uvijek onako jadna?
Provjeravam brzinu vec par puta i dobim ovo
Vaša trenutna brzina prijenosa podataka iznosi:
6.09 Mb/s
Imaš možda maxtv? Ako nemaš onda do jaja ;D= Citat =:
Izvorno postao casper1
Nemam a na vm stranicama pise ovo
Povećali smo brzinu T-com linka za 3 puta !!!
Zbog velike navale povećali smo brzinu T-com linka za 3 puta.
Ovime smo otklonili sve tehničke poteškoće koje ste osjetili zadnjih par dana.
Kada ponovo dođe do potreba za proširenjem to ćemo napraviti u najkraćem
mogućem roku.
Vm mreže Vaš ISP sa srcem
Upravo sam zvala VM da mi otvore account i pitala ih kako to da locira svugdje samo ne u HR i kazu da im je to prvi glas.
Odmah su išli provjeravati kako je to moguće.
Pošto ću tek navečer dobiti account nisam u mogućnosti isprobati da li je i dalje nakon povećanja brzine tako.