ja ga prvo dobro zgrijem u mikrovalnoj, onda dodam puno kraš ekspresa i malo šećera. onda niš ne smrdi. -a mikrovalna pobije sve eventualne ugroze koje bi mogle naškodit zdravlju ;D čini mi se da ono u pakiranjima od pol litre ne smrdi tolko?
Printable View
ja ga prvo dobro zgrijem u mikrovalnoj, onda dodam puno kraš ekspresa i malo šećera. onda niš ne smrdi. -a mikrovalna pobije sve eventualne ugroze koje bi mogle naškodit zdravlju ;D čini mi se da ono u pakiranjima od pol litre ne smrdi tolko?
da a hrana iz mikrovalne je veći otrov...= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
ja samo radim kokice u mikrovalnoj :D
al zato mikrovalovi pobiju i nemrtvo ;D i bakterije kojih navodno ima strašno puno u mlijeku. i to zato jer su krave stalno u štali. :thumbup:
i piješ mlijeko puno mrtvaca.....= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
ljudi, pa zašto uopče pijete mlijeko...imate pivo,vino,sve žestice,pa čak i vodu...
a mesne preređevine,hm,pa koja je razlika pojedeš li šniclu ili papak ako je od istog vlasnika??? na kraju, bitno da je ukusno,da me drži na nogama do drugog obroka, da nije skupo-pa da mogu trošiti penziju na druga zadovoljstva.
Hrana iz uvoza...pa i izvoznici izvoze jer imaju previše,znači da i oni to jedu....
( ili možda ne??)
AKO te nešto bude koknulo, to je STRES !!! - od praznog želuca,od punog želuca,od neredovito punjenog želuca,od brige kako da ga napuniš,i s čime, i koje je to kvalitete,i od kuda je to,i dali to odgovara tvojoj krvnoj slici....
ma, moja je politika : jedi sve dok možeš,kad nešto počne škoditi - prestani.
= Citat =:
Izvorno postao Compov
Amerikanci su vec trebali izumrijet onda ;D...
Mislim da ne treba sad cjepidlaciti oko ovog mlijeka, te sireva, pastete, tralala... vec sve konzumirati jer u danasnje vrijeme vrlo malo ima stvari za koje se moze reci da je zdravo a takvih stvari nema u velikim gradovima gdje pretezno prevladava industrija...
E sad, davno je netko rekao da ljudi na selu zive bolje i dulje jer jedu domace proizvode, sami ih uzgajaju i ne obolijevaju toliko od raznih bolestina koliko ovi ljudi iz velikih gradova...
Nemamo drugog izbora vec stavljati ovakve stvari u sebe i biti optimist ,jer se ne mozes cuvati bas od svih sranja koja dopiru do nas posto je ljudsko tijelo toliko krhko da ga i najmanja sitnica moze onesposobiti...
...pazis se od pojedine hrane, cuge, zdravo zivis, sport, tralala i onda te jedan dan slucajno ugrize neki smrdljivi pacov s repom od 15 cm u kojem prevladava leglo raznih bolesti i bok-bok si!;D