playeru, sorry, bila je guzva mala pa nered nije stigao... budemo to rijesili za koji dan, ne placi, oke? :comp:
Printable View
playeru, sorry, bila je guzva mala pa nered nije stigao... budemo to rijesili za koji dan, ne placi, oke? :comp:
ok :)
@zappan: prijatelju, kao i obično imam jedno mudro pitanje za tebe, a da ne zovem priglupu službu za korisnike jer mi tamo to neće moći odgovoriti tako da budem zadovoljan.
Možda imaš nekakav kontakt s vrhuškom VIP-a pa pitaj nekoga od njih.
Ja sam, dakle, nekada bio pretplatnik VIP-a, shvatio da me kidaju, prebacio se na VIPme i puno uštedio.
Naravno da mi psi nisu dozvolili da zadržim broj, to dozvoljavaju samo u obrnutom smjeru, dakle s pre-paida na pretplatu.
E sada, hipotetski, ja hoću uštediti prilikom kupovine novog uređaja i želim iskoristiti varijantu da se obavežem na pretplatu u narednih 12 mjeseci.
Prešaltam se dakle na pretplatu i oni mi dozvole da zadržim broj s VIPme kartice.
Bi li mi banda dozvolila da, kad prođe 12 mjeseci moje obveze prema njima, se vratim na VIPme?
Pazi, nije to klasična fora koju ne dozvoljavaju, s nekim mudracem koji bi išao s pretplate na pre-paid.
Ja bih dakle u toj priči samo htio povratak na nešto na čemu sam evidentno bio, i nema tehničke zapreke za to izvesti, jer ako može u jednom smjeru mora moći i u obrnutom.
Razumljivo mi je da žele to obeshrabriti jer žele pretplatnike zato jer se njih može kvalitetnije kidati, razumljivo mi je mada mislim da je pokvareno.
Bi li mi dozvolili?
ukratko - mislim da ne.
u malo duže, kaj njih briga kaj bi ti htio zasnovat pretplatnički odnos zbog telefona... zasnuj, a to što kasnije raskidaš znači upravo to - raskidaš.. i, AFAIK, gubiš broj... i, ne, nemam nikog u VIPu
u još duže, e ne da mi se ;D
Postoji finta u kojoj možeš dobiti stari VIPme broj ukoliko si npr. izgubio VIPme SIM karticu s tim brojem: da bi ti dali novu SIM karticu s starim VIPme brojem morao si imati potpisan roaming ugovor preko te kartice. To oni već shvaćaju kao viši oblik odnosa i tretiraju bolje nego običan VIPme.
Tako je moja mama izgubila mob (i VIPme SIM u njemu) pa je pitala da li može dobiti isti broj ako je na bonovima. Rekli su joj da ne, osim ako želi preći na pretplatu. No kad su skužili da je ta kratica imala potpisan reoaming ugovor preko amexa odmah je dobila isti broj i ostala VIPme.
ma ima puno finti da se dobije isti broj na vipme ali sumnjam da će itko dati sa pretplate na prepaid da zadrži isti broj
ne znam za vip, ali u ht mobile-u ne možeš niti zadržati simpa broj i kupiti aparat u cronet paketu... ja sam kupio t300 na taj način i morao sam uzeti novi broj.
Joj, joj, joj, ja kad čujem za HT i njihove klošarske fore dobijem alergijsku reakciju na koži, to je takva banda zlikovaca da to svijet nije vidio.
Osim što su lopovi oduvijek, što ih drži još iz vremena monopolističkog mraka u kojem su uživali kao jedini koji omogućavaju svjetlo, još su i odvratna korumpirana korporacija.
Negdje prije Nove godine sam aplicirao na jednom natječaju za posao koji su objavili.
U tri selekcijska procesa sam prošao dalje, i ostao kao jedan od četiri kandidata, od njih 250-ak koji su aplicirali.
U zadnjem krugu su mi prodali takvu klošarsku foru da to ne bi mogli ni povjerovati da vam ispričam.
Posao je dobila neka riba koja je imala štelu u Zagrebu. Mi ostali smo im samo bili potrebni da zadovolje formu javnog natječaja.
Strahota.
Čuj Ivica , a da se preseliš u Hlebine. Tam ima puno naivaca. Gdje ti čovječe živiš ?
Pa čuj, djelomično i jesi u pravu, možda je i bilo naivno od mene očekivati pošten natječaj za posao u HT-u, svi su mi govorili da nema teorije da nije namješteno, ali mislio sam ono-švabo je sad šef, oni ne puše te balkanske fore i kojekakove štele i tetke i stričeve i rođe i šta ja znam.
A zadnji interview sam trebao imati sa Georgom Mundlom, na engleskom jeziku, i zbog toga sam doputovao u Zagreb.
Sve je izgledalo OK, pa bio je jeben natječaj čovječe, tri kruga sam prošao, CV screening, testiranje inteligencije u pet nivoa, razgovor s psihologom u trajanju od sat vremena, izgledalo je OK.
Treba tu isplivati u konkurenciji od 250ak ljudi.
I dođem u Zagreb na razgovor, pazi zbog toga doputujem na dan i sat kad su mi javili ,a oni mi uvale foru da je otputovao i da se vratim kući!!!
To je tebi možda moja naiva, meni je to nešto drugo.
...tko "čupa" stare postove???
Malo se kasnije ukljucih...
Punim kasu t-mobajlu i to pretpljatom cak
Simpa.Vip mi nikad nije bio tako dobar,a ionako skoro svi ljudi koje poznam su na Simpi pa mi je isplativije zbog SMS-a i poziva.A živcira me što,kad zovem sa Simpe na Vip,za par minuta mi skine oko 15 kn.užas,ali što se može...
sutra kupujem novi mob u Simpa start paketu,pa što bilo da bilo...
vip... ako već fiksnu telefoniju plačam H-Telekomu nemoram i za mob.!
Samo što ti ne razumiješ da i kada razgovaraš sa 091 na 091 plaćaš t-comu ;D
Eh, ovako su i mog ujca sjebali :bunny:= Citat =:
Izvorno postao Ivica
VIP Smart M.
VIP.vpn - firma plaća razgovore.
Al' zato im dodijelim svojih 500-600 čuna mjesečno u SMSovima.
Toliko sam glup da je to nevjerojatno....
500-600 ?!?!?!!?
Ja sam bio na max 300 sms-ova, ali u periodu kada sam bio na active pretplati plaćao sms-ove 24 lipe... ;D
To sam imao, valjda, kad nisam imao mob... Prosjek SMSova u zadnjih 6 mjeseci mi je nešto preko 1500 mjesečno. Plus jedna pohabana tipkovnica na 3510 (a taj ima debele tipke ;))
Ma velim ja sam, treba mi prste odrezat... Al' u ovim godinama moraš imat razgibane prste (kad drugo već lagano otkatuje) ;D ;D ;D
treba te ubit i u drek zakopat. ti si mazohista na 100tu potenciju.
pa zakaj si ne uzmeš jedan prepaid na send tarifi ????.tak i tak skuriš jedan mob mjesečno isplati se.
;) vidiš, nije mi pala ta opcija na pamet...
Sad treba vidjet s VIPom da mi daju novi mob + send tarifu a sve za 191kn + 150 mjesečno....
Pa mogu odmah 2-3 takva uzet :D
mogo si i za 0.91 kunu. mob je za SMS dobar
pa do kad ta akcija traje? Kaj nije završila 30.11?= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Netko je spomenuo u jednom od postova da je, navodno, pokrenuta nova VIP (Božićna) akcija, i da se sad nudi v550 po toj cijeni. A kako ne stignem do VIP prodajnih centara, a portal im radi sve u šesnaest, nisam stigao nikako otići i provjeriti/kupiti.