ma stavio bih i ja ali nemam ni jednog praznog slota :(
Printable View
pa koliko slotova imaš?
Dovoljno je 2..
imam 2, ali 2*256 mb. da imam jos jedan slot kupio bih jos 512 mb. ovako ovo moje nista ne vrijedi skoro pa ne mogu nista s tim
prodaj od 256 i kupi od 512... :p
pa da, tako bi ja napravio.
Nije nešto skupo u oglasniku, ja sam svoj platio 400 iz dućana :p
e crni, e fala http://www.postsmile.com/img/0295.gif
Daj mi recite vi koji ste stavili Vistu jel mozete instalirati sve programe kao na XP-u????
Cuj, ne radi bas sve...
Meni vecina radi, nesto sto sam probao:
WinAmp
TheBat
Trillian
FireFox
Adobe
Sonork
Dreamweaver
Appserv
uTorrent
40Tude Dialog
CuteFTP
IrfanView
FlashGet
WinRar
većina ti radi ali oni koji se malo dublje gnjezde sumnjam ali meni za sad sve radi
Meni rade svi do sada isprobani programi (za neke treba skinuti najnovije verzije, ali još se nisam susreo s nijednim gdje najnovija verzija nije radila), jedino vjerojatno ne rade programi za optimizaciju i promjenu tema Windowsa (npr WindowBlinds...), ali nisam isprobao.
Evo instalirao sam i sve radi savrseno, ko na xp-u.
Sad moram samo naci cr*ck da mi se aktivira. Ako netko ima isprobani molim vas da mi sto prije posaljete na pm.
Dali mogu ikako povecat rezoluciju na visti???
Instalirao sam drajvere i sve sto treba a max rezolucija mi je 1024x768, a na XP mi je bila 2048x1024.
Inace imam ATI Radeon 9800XT
ideš desni gum pa personaliziraj i zadnji display settings a za crack evo ti
LINK OBRISAN
treći put te upozoravam da je zabranjeno stavljanje istih, takve stvari rješavajte preko PM-a. zerobravo
Kao sto sam rekao:
Nemogu stavit vecu rezoluciju od 1024x768, a na XP sam mogao.
Nema ni tamo vec rezolucije od 1024x768, a nasao sam negdje nesto s vecom rezolucijom, ja promjenim no ne poveca mi se....
Molim vas ako imate cr*ck koji 100% radi posaljite mi na PM.
Sad imam jos jedan problem:
Instalirao sam drajvere ponovno ali kad ih instaliram i restartam komp, pri bootanju mi sve zablokira i neide dalje (pri onom boot screenu sve stane).
Udjem preko safe moda i napravim system restora prije nego sto sam drajvere instalirao i udje mi normalno. Dali netko zna u cemu je problem????
Molim vas pomozite.
moraš skinuti drajvere s ati-jeve stranice svi ostali drajveri neće raditi
i još jednom da mi ne šaljete pm
odavde sam skinuo vistu
http://thepiratebay.org/tor/3560992/...lish_DVD_Image
a ovo je crack koji sam napravio i radi
LINK OBRISAN
Sve mi ostalo radi ko podmazano samo drajveri za graficku zezaju.
I na XP-u nisam mogao stavit novije drajvere ista stvar bi mi se desavala, morao sam staviti stare, a obdje mi ti stari ne pomazu...
Instalirao sam Vistu dok je komp bio upaljen, kad hocu na CLEAN instalaciju, da instaliram cim upalim komp da pokrenem sa cd-a pa da dalje ide instalacija, samo mi se smrzne i restarta.
help
Sad imam i XP i Vistu, hocu imati samo vistu, sto sere???
Evo, sad sam uspio pokrenuti sa cd-a da se ne smrzne, ali mi napise,
"File \$WIN_NT$.~BT\biosinfo.inf could not be loaded.
The error code is 14.
Setup cannot continue i bla bla bla"
Sta da radim?????
Zasto mi uvijek kad palim komp na Visti, uvijek mi se odmah mi se otvara System, kad god restartam
Fixed- ima za isključiti... thx