Naravno, ništa nije savršeno, ali npr. ja nemam baš nikakav prigovor za svoj D600, samo mi je dosadio malo :D
Printable View
Naravno, ništa nije savršeno, ali npr. ja nemam baš nikakav prigovor za svoj D600, samo mi je dosadio malo :D
A, ljudi, ništa na svijetu, osim Boga nija savršeno.
Brijem da će se N95 lijepo prodavati. Iako sam čuo nekoliko argumenata iskusnih forumaša zašto NE kupiti taj mob, mislim da ću je ipak uzeti.
PS-e ovo "lijepo" prodavati-posebno kad joj cijena malo potone (čitaj negdje oko ljeta sljedeće godine).:thumbup:
http://www.youtube.com/watch?v=p7IZdOSF-Ng
evo jedan jako dobar review n95..
jedino sto nisu bas naveli, a jako je bitno je klizni mehanizam... nadam se da je puno bolji od n80..
Mislim da je link na ovaj review vwć bio. Vjerojatno misliš-klima li se išta na N95? E, za to ćemo morati čekati da dođe u trgovine. Nije mi jasno zašto je ovaj tip imao dvije N95, jednu s crnim, a drugu sa sivim "leđima".= Citat =:
Izvorno postao dds
Pravi se važan. ;D
budale su zamijenili N93 i N95 ;D ;D http://www.net.hr/tehnoklik/page/200...5/0291006.html
dobar tekst su stavili, ali krivu sliku...
Jesu li ovi nekako nabavili mobitel ili se neko šali ?
n95
nekak je prejeftin.. prije 2tj je bio sam jedan oglas i to za oko 800eura mislim
ako bu to ta cijena odmah kupujem :D
al cisto sumnjam
To se decki samo sale,jel tak ti je to uvijek kad dodje neki opasan mob tipa(n93,n95) i onda oni stave smijesnu cijenu a uopce nemaju mobitela(nazoves ih i iskljucen im mob) tako da bi ovi koji stvarno prodaju te mobitel spustili malo cijenu..:bunny:= Citat =:
Izvorno postao Skener
Sada se u oglasu pojavila Nokia n95 za 450 eura ali mislim da je bug neki šta vi mislite
ako je vjerovati nekim ljudima, trebao bih dobiti n95 u ruke bar na dan, dva poslije Božića, pa ako se to ostvari, napisati cu neku kratku recenziju iz prve ruke...
vidjeti cemo...
Baš me zanima kako se n95 ponaša u stvarnosti,bit će super ako uspiš napravit review
Super. :thumbup:
zagrijao se i ja pa me zanimaju prve impresije:thumbup: :thumbup: :thumbup:
zvao sam ove brojeve iz oglasnika, sve su patke....:evil: :-/
Pretpostavljao sam da su false alarms.:-/
Iako nije nemoguće niti da se koji primjerak nalazi u HR. Ali brijem da za 1 mj. bude (cca do kraja siječnja) bude u prodaji i u Mobisu.