Je bio neko probao sam ofarbati masku?!?
To bi bilo intresantno vidjeti! Selfmade! :mega:
Printable View
Je bio neko probao sam ofarbati masku?!?
To bi bilo intresantno vidjeti! Selfmade! :mega:
Koje bi to procedure bile i kad god ti je na vlažnom ili nekim nepogodnim uvjetima izlizivala bi se boja...al ak neko ima viska masku nek proba sa nekim ultr kvalitetnim sprejem posto onaj za 20 kn ne ostaje na plastici (isprobao sam i gadno se presao;D )puno srece nekom tak odvaznom:thumbup:
mislim da je to najobicnija ivory pearl, samo da je svijetlo tak palo da se reflektira s onog inox dijela lagano zlatnjikavo.= Citat =:
Izvorno postao -TOT-
Baš sam bio u color shopu i uzeo sve što treba za farbati plastiku! (osim kompresora :) ) Pa da probamo! Bit će bijeli (tj trebao bi biti)
Jedino što ću si ipak naručiti dodatnu masku (za svaki slučaj) :thumbup:
ja sma jedanputa probao 3650 al neuspješno, bacio smamasku i kupio novu= Citat =:
Izvorno postao Oryon
Može se svaka maska farbat i nije uopce komplicirano. Pretražite malo forum i naći ćete neke od mojih "uradaka" (E800, 6600, S65, 6260...).
Moja je preporuka da napravite na sljedeći način:
- rastavite masku kolko god ide, neke dijelove nekad treba razlijepit, poslije modelarska ljepila sve vrate na mjesto
- prešmirglate sve brusnim papirom gradacije 1000
- metalne površine prešpricate "šprickitom", pustite da se dobro osuši i prebrusite brusnim papirom gradacije 2000
- plastične površine prešpricajte prvo primerom za plastiku (ima i u sprayu za kupit)
- ja nisam nikad koristio lakove u sprayu već kompresor i špricu ali važno je zapamtit da boju nanosite s minimalno 30 cm udaljenosti, bolje u više tankih slojeva nego da odjednom pokušate dobiti da vam boja sve prekrije
- obično idu 2 do 3 sloja baze i preko njih sloj laka koji zapravo daje sjaj i čvrstoču boji, između svakog nanošenja boje ostavit masku bar 45 min na povišenoj temp (radijator ili sl)
- jako je važno da dijelovi ne budu masni
- dijelove koje ne možete skinut a ne želite ih prešpricat zalijepite krep trakom
Sretno!
Ako vam još kako mogu pomoći prilikom mijenjanja boje na N70 slbodno me kontaktirajte
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=e800
Super!!!= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
Hvala ti na savjetu!
Moram samo drugi brusni papir nabaviti jer sam dobio prefini...
Ofarbaj u mat crnu ;)
na 3230 sam imao silikonsko kućište - crno i bio sam zadovoljan : najveći plus je što mob NE KLIŽE odnosno neće otfrknit sa stola ni letit po autu.Minus je što je ekran otvoren i izložen vanjskim utjecajima;D= Citat =:
Izvorno postao marq
sad na n70 imam crystal jacket i prezadovoljan sam : mobitel je apsolutno zaštićen od padova i ogrebotina - jedino je izložena tipkovnica.Unatoč tvrdnjama drugih forumaša moja se vrlo lako skida tako da svaki drugi dan prebrišem prašinu koja se prilično uvlači pod nju.Zanimljivo je koliko se samo kućište izgrebalo oko otvora za kameru (one sitne ogrebotinice što izgledaju kao paučina) a smatram da pazim na mobitel u priličnoj mjeri.Sve u svemu mobitel je veći,nema otvora za karticu,navlači prašinu...ali unutra je mobitel koji izgleda isto kao i prije 4 mjeseca kad sam ga kupio.Ja bez nje nebih mogo.
Evo prvih slika (sorry na lošoj kvaliteti)
Čim se osuši kako treba šaljem bolje slike!
Mogu vam reći da sam jako zadovoljan!!!
http://web1317.netdomena1.com/n70white.JPG
http://web1317.netdomena1.com/n70white1.JPG
svaka cast, jos malo pa ces moci i prodavati custom made kucista :thumbup: :thumbup:
nije mi jasna svrha ovih dodatnih kucista za mob .... pa kada razvališ masku kupiš novu i vozi dalje...
danas sam si kupio crystal jacket i mogu reći da je to dobra stvar, sad se više ne otvaraju vrata za kameru:thumbup:
lik mi je još rekao da ima na sniženju za N70 priključak za slušalice(3,5mm), sličan ovome samo što nema,a možda i ima ovu okruglu navigacijsku tipku(nisam 100% siguran jer nisam baš dobro pogledao:rolleyes: ) nešto je rekao da je to model 49....:rolleyes: uglavnom dođe 100kn
http://i14.tinypic.com/2lo2m4k.jpg
A di to? crazy shopu?= Citat =:
Izvorno postao marq
da,u crazy shopu
e to je baš to:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Oryon
jučer toga nije bilo na netu, valjda su danas stavili:spin:
Stavili su.. i spustili cjenu za 50 kuna LINK
A dobra im je ta cijena... samo 50kn... :thumbup:
samo je po meni bolji onaj sa "navigacijskim" tipkama...
@marq i Oryon: ako već "citirate", daj onda nemojte "citirati sa slikom"... nepregledno je i bezveze se učitava slika dva puta...
Nije 50 kuna... nego su ju spustili za 50 kuna.. bila je 150 sada je 100.= Citat =:
Izvorno postao Ico
Moja greška... ispričavam se, krivo sam pročito... :-/= Citat =:
Izvorno postao -TOT-
Al opet nije skupo... :thumbup:
mene interesira gdje u Zagrebu ima za kupiti kućišta za N70??:spin:
imaš u Mobis_u (originalno) ili u nekom dućanu koji prodaje mobitele i/ili opremu za mobitele... takođe postoji i crazy shop... pričalo se o tome gdje kupiti masku...= Citat =:
Izvorno postao sony70
Najlakše ti je se malo prošetati po gradu i pogledaš... :thumbup:
Dućana koji prodaju opremu za mobitele po Zagrebu ima na stotine:spin:= Citat =:
Izvorno postao Ico
Možda netko može napisati konkretno imaš tu...i tu..