onaj ko stavlja u pranje dizan je pogledati u djepove prije toga, jedino npr ako kazes mami da ti nesto opere, onda se podrazumjeva da si pogledo
Printable View
onaj ko stavlja u pranje dizan je pogledati u djepove prije toga, jedino npr ako kazes mami da ti nesto opere, onda se podrazumjeva da si pogledo
Ali ja joj nisam rekao da opere hlaće. Došao sam sa vikednice i nisam mogao gledati od bolova i skinem hlaće stavim ih na stolicu odem na WC, vratim se i hlača više nema a mašina radi
Nisam išao na najjeftiniju varijantu nego sam išao u mobis i oni ga nisu htjeli ni pogledati i rekli su da nema pomoći. I onda si mislim pa nemam šta izgubiti i odneo sam ga u taj servis jel mi je jedan tip kad sam izlazio iz mobisa rekao da oni to mogu pa valjda imaju ultrazvučnu kadu= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
Uuuuuuuuuuu tog sam se i bojao. Ideš na jeftiniju varijantu. S obziram na kvart od kud si bojim se da ako se što dalo popraviti ovi u tom servisu su smrdali i dokrajčili mob. Nemoj sad mislit da kurim frku. Iskreno bih volio da ti ga riješe i da ga opet imaš ispravnog ali obavezno javi kaj su napravili. BTW ako ti ga ne rješe pitaj ih da li imaju ultrazvučnu kadicu.
nisi im valjda rekao kaj je bilo?
trebao si reći da ti je pao u wc školjku...to još hoće popravit....
wb ovo je njena krivnja.....presuda je donešena....:p= Citat =:
Poslao: cyberphere
Ali ja joj nisam rekao da opere hlaće. Došao sam sa vikednice i nisam mogao gledati od bolova i skinem hlaće stavim ih na stolicu odem na WC, vratim se i hlača više nema a mašina radi
sirota mama je sineku htjela oprat prljave hlaće nakon vikendice i zato je kriva? Nije, on je kriv kaj skida hlaće bez da prije iz džepa izvadi pol kile i 5 somova kuna težak telefon. Ajd probajte vi stavit neku ciglu u hlaće i skinut ih - odmah ćete skužit da nekaj ne štima. Uostalom jel mama dala novce za taj telefon? ;)
Nije mama dala novce za mobitel. Sin je kupio mobitel svojim novcima. Ali za novi će ona dati pola i ja pola.= Citat =:
Poslao: whiteboy
sirota mama je sineku htjela oprat prljave hlaće nakon vikendice i zato je kriva? Nije, on je kriv kaj skida hlaće bez da prije iz džepa izvadi pol kile i 5 somova kuna težak telefon. Ajd probajte vi stavit neku ciglu u hlaće i skinut ih - odmah ćete skužit da nekaj ne štima. Uostalom jel mama dala novce za taj telefon? ;)
pa dajte se više prestanite prepirat oko toga!!!!!!!
nevjerovatno....
na kraju opče nije bitno...
mislim da se treba vratit ontopic, pa ču to započet vješču o kupnji 6600 za nekih tjedan, 2,3...
@cyberphere: ma OK, slažem se da je mama bar donekle kriva (pola ;) ) jer ipak je čudno da ni ona nije skužila taj telefon u hlaćama... eh da te je bar netko nazvao baš u tom trenutku kad ih je uzimala, valjda bi onda skužila... :)
Stvarno mi je žao zbog tebe, sigurno da je gadno to kad tak spušiš skupi i dobar telefon bez veze... :(
Zar ta Njoka nema alarm koji se oglasi kad se previše približi perilici?
Ha ha
znači krivica je 50:50...znači mama da pola i sin da pola...pa super.....moja meni nebi nikad dala, nego bi me čak i uvjerila da sam samo ja kriva...
:)
ovaj ti može poslužit kao izložbeni primjerak...hehe....prodaj ga nekom dućkasu.....tak i tak u tom izlogu samo stoje ugašeni.....a tvoj još i miriši po arielu!!:lol:
killa pa ovo nije offtopic....ovo je sve o nokiji 6600....:p
Ostavit ću si je. Bit će lijepa dekoracija :)
ma možda se i popravi tam di si je odnio...
tko zna....u mobisu su mojoj frendici popravili 7250i kad joj je pao u školjku. a jedino je trebala kupiti bateriju novu
Evo sad sam dobio mob i nisu ništa uspjeli napraviti. Jedan chip koji izgleda kao memorija na grafičkoj kartici (malo kockasto) se "razlio" i nema spasa. Sad sam ga otvorio i imam par slika moba iz nuta ako kog zanima. Sad moram prodati vodeno hlađenje za komp i ostale pizdarije da skupim love za Sendu ili opet 6600
a jesi ga dugo imao........
Jedno tjedan dana. Bar sam uspio spasiti memorijsku karticu. Ona radi
e aj mi reci kolko si platio mem karticu ili ona dođe sa mobom i kolko je mb-a?
daj ti te slike ovdje, mozda m,mu ima spasa, pa nebi se od vode rastopio
Nema spasa. Vidi se da je nešto crno iscurilo iz jednog chipa. Na žalost ne mogu to dobro uhvatiti digitalcem jel ne mogu dobiti dobru sliku
Evo skini ovu sliku pa zoomiraj chip sa brojem 4370825 i vidjet ćeš kako se nešto crni
http://www.tehnoblic.com/slike/6600/R0012093.JPG
EDIT:
Evo označio sam ti mjesto crvenim krugom. You can't miss it :D
šta se nemože stavit novi takav čip?
a ko ce to lemit???? ali ne razumijem zasto bi to nesto iscurilo iz tog chipa?
ma to je zmazanoča sa druge robe u vešmašini :D