Da, to sam i ja čuo da se masovno događa... pojma nemam zakaj je tak... navodno jeftino i interesantno...= Citat =:
Izvorno postao stamp1
Printable View
Da, to sam i ja čuo da se masovno događa... pojma nemam zakaj je tak... navodno jeftino i interesantno...= Citat =:
Izvorno postao stamp1
ž= Citat =:
Izvorno postao stamp1
boze koje razmisljanje.:rolleyes:
kaj se nejde za Uskrs u Jajce?????
Što se ovdje spominje Bosna u nekakvim negativnim konotacijama...?
Mislim, što se hoće time postići?
kao kak su jadni ljudi kaj idu u bosnu za novu ..baaaah :creep:
moram reći da fakat primitivno razmišljanje...
Ja samo znam da ću za Novu ić tamo gdje ima puno Tuborg Greena
u Beograd s ekipom na jednu od splavi :king: ;D
Bit ce lom i dernek;D ;D ;D u svakom slucaju ne zvuci lose, koliko para si izracunao da treba za tak nes?= Citat =:
Izvorno postao balkanac
ja u dubrovniku s dragom.
lol sve me sram,svi sa svojim deckima/curama slave novu jedino ja i moj dragi svak na svoju staranu ;D
Na Arcu, pub na brodu tu u Rijeci.
A nitko ne ide u Remetinec, sa Krunom & Brunom? Bit će dobrih 500 ljudi ove godine, više nego u Milleniumu lani... Klopa & cuga cijelu nop, bez naplate, stalno friške klope (i tople) ima, live muzika i DJ... Ma lani je bilo za 10 a ne za 5, tako da idemo opet... Čoporativno, izgleda, bit će što od frenda ekipa, što moji, što od drugog frenda, oko 40ak nas koji se "znamo" plus još bujuk ekipe.
Nitko ne ide tamo? Čudno, fakat čudno... :dunno:
Jesu to oni kaj su prošle godine organizirali onu katastrofu od 'wonderlanda'?= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
pa pošto ću bit kod familije,zapravo mi treba lova za upad (na skoro svim splavima treba rezervirat) i za pit. Nosim 150€,mislim da će mi neš i ostat ;D= Citat =:
Izvorno postao Qwasy6
ja ću biti s dragim doma :p
A tko sve svira na Jelačiću? Mislim da ću tamo bit...
Wonderlanda? Nikad čuo... To je neka ekipa koja već 10 godina to radi, i meni je stvarno sve OK bilo. Lani za novu se bilo u Millenium pivnici na Zavrtnici... Za Wonderland nikad čuo (to znaju samo koke kad se nađu u mom krevetu :D)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ja idem u pivnicu "Kaptolska Klet" gore na Kaptolu...ako je netko tam već slavio Novu, neka napiše kak je bilo :thumbup:
Ne, nisu to oni onda... mislio sam da je prvi post bio ironičan i da misliš na tu ekipu koja je zasrala prošle godine...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
jel ide tko u gap?
ja bum doma.... prva nova godina da mi se nigdje ne ide....
Ja sam htijela u kset, al sutra na pol bolesna idem na koncert tak da mislim da cu Novu provest u krevetu kad me dokrajci...:-/
= Citat =:
Izvorno postao mala
jel tak?
a ne ovi pederi , ovi s kosom , sto idu na zapadne destinacije
cuo sam da ce dost ljudi ic u Londener isto , te naravno klasika Papaya...
thx but no thx
idem u Pariz... sutra krećem :) bye ppl :beer: