ja ču biti već oko sedmice tam. za sada je Madera u igri
Printable View
ja ču biti već oko sedmice tam. za sada je Madera u igri
evo ja dolazim sigurno, vjerojatno oko 20:00 sati, možda i ranije...
Za Nereda znate kako izgleda pa se njemu javite tko ste i što ste kad stignete ;)
Nered će rezervirat par stolova pa nemojte sad da vas nema!
ja cu isto najvjerovatnije doci oko 20:00
onda u 8 di? u onom bircu kod vukovarske ili...
da
budem doso, al cu morat gibat brzo
hoće doći koja cura?
andrea ti svakako moras doci!!
andrea ti si započela temu i imaš se nacrtati tamo ;)
mene je sram :blush:
dodji onda prvo po mene da ja ne moram s autom, a ja cu ti po putu objasniti tko je kakav i sl., a posto sam ja najnormalniji u redakciji nema te cega biti sram :)
da zaokruzimo: u remy-u oko 8! jel to konacno?
čekajte to je danas? ja nebum stigla do 8. moram sa psom veterinaru i obavit razne zdravstvene pretrage. sorry dečki. a baš sam vas htijela vidjet. wb, nazovi me na mob kad se nađete da vas bar preko moba pozdravim
jao, andrea, koja lame isprika... :) pa ne moras doci u 8, mozes ti i kasnije...
rermy 8 na dalje
evo ja se nalazim sa buggyem u 8 tako da smo oko pol 9 tamo, ako budem imo problema sa orjentacijom zvrcnem wb-a
OCEKUJU VAS SOCNE SLIKE S NAZOVIMO TO SASTANKA FORUMASA PA CAK I NEKI AUDIO & VIDEO CLIPOVI ONIH KOJI NEMAJU POJIMA DA SU SNIMLJENI U TO VRIJEME KADA SU SNIMANI (ODNOSNO KADA SU PRIČALI I IZVODILI GLUPOSTI). DAKLE RADI SE O VRLO OPSCENIM KADROVIMA ZA STARIJE OD 10000 GODINA. MATERIJALI SU U REŽIJAMA PA KAD STIGNU ŠALJEM LINKOVE.
------------------------------------------
uz srdacan pozdrav
nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja,
jedva cekam! pozuri malo s tim :)
nja nja nja i tebi :)
@coma kak je bilo na koncertu! ;D
onda sam ja na vrijeme otisao, do kada ste bili??= Citat =:
Poslao: gog
svi smo se toliko ponapijali da nam se sjebao neki centar u mozgu i sada svi imamo govornu manu, i to istu, kaj ne vidis? :)
njanjanjanjanja...
a u kakvom je stanju andrea otisla??
znas kako cura dobro vozi (i brzo)
znaci andrea vas je vozila
kaj te je otpeljala doma?ako je svaka joj cast!
ma odbacila me do aquariusa
aha