kaj ti znas da se to uopce kvari, ima auta starih i po 60 godina pa se manje kvare nego ovi novi!
-to je stvar ukusa, ti volis fokus a ja volim klasicne aute!
Printable View
kaj ti znas da se to uopce kvari, ima auta starih i po 60 godina pa se manje kvare nego ovi novi!
-to je stvar ukusa, ti volis fokus a ja volim klasicne aute!
vjeko mislim da bi tebi baš pasao taj mercedes... onako s tim cvikama i mečkom bi bio ko neki makro ;)
htio bih il merdu il ovoga
http://users.skynet.be/alfaromeo/pics/alfagtv6buc.jpg
u ta alfa je dobra, imam tipove u kvartu koji je uredjuju!
ja sam je vidio između kvarrica i makrimira na parkingu- crvene boje s bijelim wrc felgama..ludo izgleda
fuj. auto je ružan da nemre bit ružniji.
kaj nisi rekla da ti je 206 preskup?= Citat =:
Poslao: Twixy
ja sam svela izbor na meni dostupne (po cijeni dakako smrtz) na 206 ili clio
da imam malo više novaca uzela bi cc206 za šminkicu, a d aimam još više....eeee joj našlo bi se mračnih stvari...
no ne žalim se, da prodam svog, uzmem kredit, dio skucam kunu po kunu i imam tutach....(jednog lijepog dana)
dobri razumijem te ti si barbi tip i volis nove aute..:lol: :lol: :lol:= Citat =:
Poslao: andrea
fuj. auto je ružan da nemre bit ružniji.
206cc mi je turbo preskup...ovaj je skup.... a trenutno mi je svaki preskup no radit ću na izmijeni te situacije pa se nadam u proljeće nekoj akciji....
well ne isplati mi se kupovati auto iste klase koji vozim sada, daklem tražim mrvek bolji...a 206 je 9-14k €
daklem 9k (Ne treba mi sva sila opreme) minusvrijednost mog auta plus kredit za ostalo....to se može...ipak sam radni čovjek tj čovjekica
barbi tip? it´s ok stari!!!= Citat =:
Poslao: vjeko
dobri razumijem te ti si barbi tip i volis nove aute..:lol: :lol: :lol:
[QUOTE]Poslao: Twixy
[B]206cc mi je turbo preskup...
mislila sam na 206 bez cc....:D
ja mislim mijenjat ovaj 206 za novi 206 cc ali ne još
206 cc voze pederi i tatine curice...
whiteboy i andrea, u svakoj temi na koju imam pretplatu, je oftopic vaše prepiranje
za cure ne znam, al kad muskog vidim poludim, najradje bih ga pretukao, pedercici nemogu si nac pravi auto ba uzmu zenski..fuj!= Citat =:
Poslao: whiteboy
206 cc voze pederi i tatine curice...
moj frend ga ima...
***** ti je frend... ;) BTW daj kila vidi naslov teme - priča se o autima, dakle naema off topica, a andrea i ja se ne prepiremo (sve stoji - andrea je tatina curica ako da sada niste skužili ;) )
e da, isto vrijedi i za opel tigru - pederi i tatine curice... :)
a ok ako ti tako misliš
ALI MENI SE I 206CC I OPEL TIGRA SVIĐAJU
i meni isto!
i nisam ***** nego bisexual :D :D :D
tatina curica jesam. to je točno. a 206 cc i mogu vozit tatine curice jer rijetko koja cura mojih godina si može priuštit taj autek. isto kao ona mazda mala mx-5, to mi je ful za cure, a vidjela sam dosta tipova da se furaju u njoj.
floorkilla wb i ja sebi međusobno izjavljujemo ljubav tim putem, a ti imaš peh kaj si uvijek tu negdje:D :D
tigra je na prvi pogled lijepa ali kad pogledaš ispod haube samo kažeš: no, thanks!
a zapravo bi htijela kad bi si to mogla priuštiti(ali to je nemoguće) jednog mercedes ML-a, ili možda X -5 bmw...to su samo moji snovi
206 cc je slatki autic.....ali je zapravo sminka.... recimo kood toga ja bi onda radije 307 cc koji tek dolazi.....djeluje kao kombinacija 206cc, 307 i 406 coupea..a i riješili su problem one zadnje klupe koja je dosta nefunkcionalna kod 206 cc....meni je 20k€ jako jako puno preskupo.... nemam te novce, a neću ih ni imati.....
a da mi ga netko pokloni ooo vozila bi ga hehe
206cc auto ima uzasno rijesen straznji kraj..i auto je snobovska šminka..ak vec hocete coupe s tvrdim krovom uzmite si sl500 il bmwM3hardtop..
je je a daj mi ti pare!!!!!!
PA LJUDI NEMAJU PARE ZA 206CC!!!! a ti pričaš o nekim mercedesima!
ako se ljudima sviđaju coupei, a nemaju para, kupit če auto tipa 206, mx5... pa i to su auti i to ljepi preljepi auti
frend ima 206cc, ali ne vozim se baš često u njemu, ali kad se vozim, OSJEČAM SE FACA
šta je, je