= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
inace predplata tarifa 150 + unlimited 100kn(sad 25kn) i imam maksimalno 300kn mjesecno, dok se prije necu ni prisjecati 1200+:bunny:
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
inace predplata tarifa 150 + unlimited 100kn(sad 25kn) i imam maksimalno 300kn mjesecno, dok se prije necu ni prisjecati 1200+:bunny:
potpisujem :)= Citat =:
Izvorno postao Brut
po prvi put u životu osjećam se potpuno slobodnom i stresfree kada se primim nazvati nekoga na mobitel. prije bi me hvatala panika da se osoba s druge strane ne raspriča i pojede mi sve kune. a otkako imam unlimited, nisam poslala možda dva sms-a. kad imam neš za reči dignem slušalicu i nazovem :) uff... koje blaženstvo.... :spin:
takoder potpisujem ;) sad pricam koliko me volja i oupce se ne obazirem koliko kn jos imam na racunu. prije sam koristio oko 200-250 kn/mj, sad sam smanjio na 100= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
sjećam se tog osjećaja ;D ...a sms polako zaboravljam= Citat =:
= Citat =:
Ovo tvoje bi mobli iskoristiti u promidžbenim lecima t-mobilea.. ;D
ma trebali bi vidjeti koliko zadovoljnih korisnika imaju pa trajno uvesti unlimited opciju za 25kn. e to bi bio jazz ;D= Citat =:
Izvorno postao ::diaboliq::
Zadovoljstvo korisnika njima ne donosi profit, jer su zadovoljni jer su cijene niske... Stoga, party završava 1. 1. 2006.
eto ga na. kukulele... zašto razmišljaš tako crno?!? :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
:notooth:
aaaaaaaa fak...odoshe moji mali nocni razgovori:rolleyes: ;D= Citat =:
ovo je vrijeme za peticiju:)
zavrsava samo to d ace unlimited biti ponovno 100kn, ja opet happy;D :spin: :licklips:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Vidi se da netko nije dovoljno upućen... Nakon 31. 12. 2006. Unlimited opcija će se ponovno naplaćivati 100 kn...
nije rečeno da će biti tako... možda smanje cijene. ajmo kolektivno slati pozitivne vibre prema t-mobajlu da unlimited ostane 25kn :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
----> serem govna :p
Možemo se samo nadati da će se promotivno razdoblje produžiti i nakon 1. 1. 2007.
ma oni su skum i sigurno neće produžiti akciju. nama prepaid opet na staro, a pretplatnicima unlimited opcija.
ali bilo bi lijepo kad bi produžili ovu akciju (btw. otpočetka mislim da ova akcija nije nimalo slična njima, ali valjda im je bit da korisnici ne odu na ostale mreže)
Neznam zašto svi kenjate po t.mobilu, ja sam uvjeren da je to najbolja mreža u hrvatskoj, ne samo po kvaliteti usluge, vec po svim kriterijima.= Citat =:
Izvorno postao jolly_bravo
Uvijek su u ponudi neke akcije, bonusi i sl.
To je možda zato što niste nikada bili na nekoj drugoj mreži.Ja sam od 1999 godine koristio VIPme do 2002 godine i kad sam prešao na Cronet, preporodio sam se.Najviše me živcirala ona baba na vipu koja kaže:imate još 7kn na racunu. Sa 7kn u t-mobilu sa unlimitedom mogu pricati satima.
Nemojte me sad svi napasti.Ovo je samo moje osobno mišljenje.
kenjamo zato jer to zaslužuju
i ja sam bio 2-3 godine na vipu i prešao sam na 098 i onda mi je bilo drago što sam to učinio. više mi je ljudi na 098, usluge su bolje (nego u ostalim mrežama), cijene oke, ova akcija je fenomenalna ali svejedno - zaslužuju da kenjamo po njima (svim mrežama)
moje osobno mišljenje
Oprosti, ali ovo je prva akcija vrijedna spomena, tako da sa razlogom ne možemo biti oduševljeni sa T-Mobileom... Daju ti neku pogodnost na neko razdoblje i kad se već navikneš, oni ju ukinu... :-/= Citat =:
Izvorno postao konan1
To su pravne sheme jer ne mogu reci da je nešto ovako radikalno "Trajno" jer si mogu prouzrociti štetu ukoliko se nešto ne predviđeno desi na tržištu pa se time ograđuju.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ako upotrijebimo nekakvu logiku, i ako se vodimo dosadašnjim akcijama, predpostavljem da će simpa unlimited biti ukinuta u prvom mjesecu i obnovljena ponovno u 2 mjesecu. To je stoga što mislim da žele što više korisnika "navuci" na pretplatu pa ce dio simpića radi unlimiteda otici na pretplatu u 1. mj.Isto sam ja poželio kad je završila ona ljetna akcija gdje se placala samo prva minuta.
Isto tako, ne mogu potpuno povuci simpa unlimited jer su se sada korisnici navikli i nebi bili zadovoljni što bi moglo prouzrociti odlazak na druge mreže.
Evo jedna pametna! Nema šanse da povuku unlimited za 25kn jer bi svi otišli konkurenciji.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Vip ima 10lipa za fiksnu, a tomato i tele2 99lipa za poziv i 29lipa za poruku...
Velikoj večini korisnika je upravo tele2 najpovoljnija a kvalitetom zadovoljavajuća mreža+mogučnost prenosa broja :)
U mojoj kući su 3 mobitele na t-mobile mreži i mjesecno dosta love potrošimo (sad sa unlimitedom mnogo manje). Ako ga ukinu eto idemo svi na tele 2 :thumbup:
Ajme meni...pa tebi ne treba mobitel..ako ti je to vec toliki trosak u kucnom budjetu nemoj ga imati ili si napravi onaj od dvije salice od jogurta i konca:evil:= Citat =:
Zivjeti ces kvalitetnije i manje ces se nervirati zbog potrosenih kuna;D
I ja sam se navikao na simpa unlimited, no jutros sam morao nešto hitno nazvati prijatelja na Vip... odmah mi je pao mrak na oči :wall:
Sad fakat imaju dobru ponudu unutar mreže, ali i dalje je na simpi prema drugim mrežama pljačka od 2,75kn + uspostava poziva što je prestrašno i ne možeš reći da si time zadovoljan. Znam da ti je vjerojatno većina brojeva na 098, ali ipak...= Citat =:
Izvorno postao konan1
95% ekipe mi je na 098 a za ostale imam VIp-ov broj koji cu najvjerojatnije zamjeniti za tomato, da s njega zovem sve mreže osim T.mobila.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Cak sam razmišljao o tele2 broju ali me odbija njihova neozbiljnost.Stalno reklamiraju aparate koje nemaju u prodaji(nisu ni VIP ni t-mobile savršeni po tom pitanju ali su ipak bolji). Naci nokiu 1110 u bla bla paketu je vjerojatnost dobitka na lotu.
= Citat =:
Izvorno postao hrc777
ehhh pa nemres imati sve...:rolleyes:
Kak da maknem to unlimited da mi ne skidaju 25kn?? Skuzila sam da mi uopce ne treba ta opcija jer vecinom pricam s deckom a on i ja imamo besplatno prek Vipa... Ovo sam aktivirala a nepotrebno...