Ma baš me briga za toh 100kn, ali zašto to rade????= Citat =:
Izvorno postao konan1
Poslao sam im mail i na pristojan način sam ih tak izvrjeđao zbog toga... sad samo čekam odgovor!
Printable View
Ma baš me briga za toh 100kn, ali zašto to rade????= Citat =:
Izvorno postao konan1
Poslao sam im mail i na pristojan način sam ih tak izvrjeđao zbog toga... sad samo čekam odgovor!
pa ni si valjda mislio da ćeš proć loss..... :lmao:
ja mislim da ti je tip uvalio taj paket i da ga nisi bio obavezan kupiti ako prelazis sa jednog operatera drugome.= Citat =:
Izvorno postao zeroo-cool
i ja sam to mislio pa sam im poslao mail i pitao ih i oni vele sam ipak morao kupiti taj njihov simpa start paket. kad sam im odgovorio na to zahtjevajući objašnjenje zašto se to mora kupiti, nisu mi odgovorili - pitam se zašto??'= Citat =:
Izvorno postao omahen
Fuj, ta gamad ht-ovska!!!!
Ma to su oni samo da dobiju višu profit... jer koliko ja znam (isto) ne treba se kupovat novi start paket. Kad sam bio u Tele2 s prijateljem koji se raspitivao za prelaženje kod njih, onda je tip rekao da ne treba kupovat njihov paket, nego da mu oni daju sim karticu njihove mreže i da se na tu prebaci broj, a daju još i 105,00 kn na toj kartici - nema nikakvih troškova za korisnike; doduše prijatelj je odustao dok ne kupi novi mob, jer je ovaj kodiran na VIP pa mu kartica Tele2 ne bi mogla raditi.= Citat =:
Izvorno postao zeroo-cool