mozhe te bit sram...za tolke napisane gluposti,jolie sorry na off
btw ja bi uzeo n80 zbog wlana jer volim stalno visit na netu kao shto se vidi:klap:
Printable View
kod n 80 mi se svidja klizni mehanizam, bolji neg kod samsunga, obozavam onaj zvuk --škljoc sam zbog toga bih ga kupio. a n93 je definitivno moj buduci mob, za koji mjesec.
i bilo bi lijepo vidjeti curu s n93-tricom u rukama, to me tak asocira na crnke u bmwima, to mi se svidja:)
Meni je n80 odlican telefon:dizaj odlican,klizanje dobro,kamera dobra,wlan,jedino sto mi se nesvida škripanje samog telefona i posebno poklopca od baterije.....
potpisujem zadnji post.
p.s. zato stavis rizlu izmedju poklopca i baterije :five:
jos ako gotivis biljke to ti odlicno dodje ;)
Ma znam ja da mogu stavit nesto izmedu poklopca i moba da ne škripi,ali to je krajne neozbiljno od jednog renomiranog proizvodača kao nokia da skripi mob koji je u startu kostao 6000kn ista stvar je i sa n73...
slazem se.
Imam pitanje samo u vezi kamere: Jel ona jako losa kao sto se da naci na forumima ili ljudi bez razloga pljuju po n80 tj njegovoj kameri?
Jer ne vjerujem da bas kamera od 3mpx moze biti losa?! (imao sam na 6630 1.3 mpx pa mi je i ona vec bila solidna)
I jel ista pomaze blic, recimo kad se slika na 1m u polumraku, npr kad se negdje navecer van izadje?
Kamera nije losa uopce samo se osjeti nedostatak autofokusa,blic se bas i nemoze iskoristit kod n80.....bar ja nisam mogao.....
autofocus je najvise potreban za blizinu (manje od 1m) i primjetio sam da je to dobra stvar (kod n73), a slika sa ovom kamerom na displayu n80 izgleda predobro , zoom jako dobar, klipovi (pogotovo po danu) izgledaju fakat dobro. ako ti je na 6630 bilo prihvatljivo, sa ovim ces 100% biti bar zadovoljan.
AF nedostaje samo kod slikanja objekata u pokretu,inace ako je mirna ruka i sa N80 moze ispasti dosta dobra fotka.
Ne kuzim smisao af kod slika u pokretu, pa ako zelim zabiljeziti neki tocno odredjen trenutak to mi af nece omoguciti jer on ipak nekoliko sekundi nastimava lecu i tek onda okine.
Sve vise mi se svidja n80 i mislim da cu ga uzet za 1-2 mj. kad mi sjedne neka lova i nadam se da mozda jos malo padne cijena.
Imam samo pitanje jos iskoristivost wlana npr u zg, u centru, ak ima netko kakva iskustva?
Hvala na dosadasnjim odgovorima!
ja imam N80 a prije sam imao N73. E sad ovako N73 jest ima bolju kameru ali je joystick stvarno tak loš da je to koma, software je bugovit i kod jednog i drugog, klizni ili ne to je stvar kak ko voli, ovaj je dug a ovaj bucmast, 73 ima veći a 80 ima bolji ekran. Programa ima da se usereš samo ih treba naći
Meni je joystick na N73 blago rečeno katastrofalan i upravo ga zbog toga nikad nisam kupio. A što se ekrana tiče, razlika je itekako vidljiva, ekran na N80 je puno oštriji.
evo da ne otvaram novu temu pitao bih nekoga jel zna kako da na svojoj n80 narihtam da mi na displeyu tj today screenu ispod kalendara bude i ona ikonica Wlan scanning OFF/ON?
Updateas mu firmware od N80i, ja kad sam wlan wizard instalirao posebno nije se pokazivao ispod kalendara
kaj bas nitko neznas nista???
Da, ta tvoja verzija softa (v.4.0632.0.38) je internet edition... :)
Da ne otvaram temu pitat cu ovdje,
koja je razlika između N80 i N80 IE ?
razlika je samo u softu , hardver i izgled (osim boja maski) je isti.... n80 ie ima dodatni folder "internet" i to ti je više manje to... s tim da kad staviš novi fw preko nokijine stranice stara tj obična n80 ti postaje n80 ie ... uglavnom niš posebno