Glasao za d500 jer je meni najjaci samsung do sada (ajde i sgh600 ;D ali ga nema u anketi)....
No estetski mozda e900 ipak predvodi...
Printable View
Glasao za d500 jer je meni najjaci samsung do sada (ajde i sgh600 ;D ali ga nema u anketi)....
No estetski mozda e900 ipak predvodi...
Evo jedan mali refresh što se tiče mog odabira dizajna...glasao sam za D900 kad sam postavio anketu...ali sad sam uzeo E900 i vidim da sam zapravo pogriješio, jer je E900 puno lijepši i atraktivniji...
Inače, od navedenih Samsunga sam koristio D500, D600, D900, E720, E760, E900 i E900 je zbilja daleko najljepši :thumbup:
Pitat cu te za tjedan dana kad ga prodaš;D ;D ;D
e900,iako je i d500 po meni podigao najviše prašine:thumbup:
d820 definitivno:thumbup:
Pa i da ga prodam, ne znači da će mi biti ružan...velim, to mi je trenutno najljepši Samsung od svih koje sam dosada imao...= Citat =:
Izvorno postao konan1
D830 dobro izgleda,a od starijih samsunga- a100.
D830 mi je nekako velik, a i dizajn mi nije baš nekaj...moram priznat da mi je to jedan od ružnijih Samsunga...= Citat =:
Izvorno postao zmija
meni je najružiji d400
Meni je najljepši Samsung SGH-P310:thumbup:
sa D500 su samsungovi modeli poceli biti lijepi, a prestali biti sivi i monotoni, no ipak sad su svi samo crni, i to ce uskoro dosadit... ak me kuzite
Meni je P300 :)
= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Slažen se!
jep!!!
video jucer D900 i malo ga isprobao...moram reci da je u design stvarno ljep :thumbup:
meni je e900 ljepsi od d900,ali kad bi mogao birati uzeo bih d900 jer je puno bolji.= Citat =:
Izvorno postao splichanka
Jedino po čemu je D900 bolji od E900 je bolja kamera i malo veći ekran, tak da nije puno bolji...E900 je puno ljepši, čak je i manji i baterija mu duže traje nego na D900, ima bolju kvalitetu slide-a i ništa se ne klima...tak da sam se ja prebacio s D900 na E900 :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
svi su isti.... al ajd, kad bi morao izdvojit jednog to bi onda bio D820...
meni je sad od samsunga njaljepsi e500,zlatno..jako mi je lijep:)
..mislim da je najljepsi telefon od svih Samsunga bas E900..
jednostavno plijeni poglede.. minimalizam definitivno.. i uz to radi savrseno.. barem za sada.. :thumbup:
Potpisujem:comp:= Citat =:
Izvorno postao Darac1
e nisam neki mob freek,ali zaljubila sam se na prvi pogled....jucer
u samsung E900....:)
još uvijek d600;D
meni je najljepši sivi d500:thumbup:
..meni ipak d600....:thumbup:
Ja sam se predomislio i sada mi je najljepši x830:thumbup: