29. Gdje je najbolje pozicionirati uređaj u stanu?
Homebox uređaj je najbolje postaviti blizu prozora jer je tamo najbolja pokrivenost UMTS signalom koja Vam je potrebna za spajanje na internet.
Eto...., na zalost!!:-/
Printable View
29. Gdje je najbolje pozicionirati uređaj u stanu?
Homebox uređaj je najbolje postaviti blizu prozora jer je tamo najbolja pokrivenost UMTS signalom koja Vam je potrebna za spajanje na internet.
Eto...., na zalost!!:-/
ocito nisi najbolje shvatio citavu stvar (ili mozda ja nisam).= Citat =:
Izvorno postao Zabac1
ako se ne varam u 18:41 si napisao sljedece:
= Citat =:
Upravo sam kod VIP dealera dobijo info da to ne radi tamo gdje nema UMTS mreze??
Je to istina?
Ako je to tako onda nista od toga kod nas....:-/
Sad vidim da je to na zalost tako!
Znaci opet ogranicenje samo na vece gradove..., a ostali......:rolleyes:
Steta!
po cemu sada zakljucujes da HB ne radi tamo gdje nema UMTS signala ?
Ali piše:
Mislim da ovo implicira da samo za spajanje na Internet ovisi o dostupnosti UMTS signala, ali to mi je skroz apsurdno. Uređaj bi trebao moći funkcionirati preko GPRS-a...I fakat ne vidim razlog zašto ne bi funkcionirale ostale usluge (zvanje, faks i slično).= Citat =:
jer je tamo najbolja pokrivenost UMTS signalom koja Vam je potrebna za spajanje na internet
gdje nema UMTSa radi preko GPRS-a, voice normalno, a data do 80 kbps, i dalje brze od 56k modema, pogotovo upload
Zar ne ide na shemu (4+1 odnosno 3+2) što će reći ili 80/20 ili 60/40...što i nije toliko brže od dial-upa.
E sad opet dilema. Jel preko GPRS-a (80 kbps), ili preko EDGE-a (220 kbps)?= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
ovaj nema EDGEa bez dileme
E to sam htjeo cuti!!:thumbup:= Citat =:
Je tih 80kbps sigurnih i uvijek brzih od dial- up pristupa? Ima tko iskustva s tim? (preko moba?)
@KaKaV NeReD
Sorry sto te moji postovi sudeci po tvojim odgovorima ljute, ali stvarno nemam pojma pa pitam!
A covjek i ocekuje da ovlasteni VIP dealer ipak nesto zna..., kad na kraju zakljucis da nema pojma!!
Hvala Vam na odgovorima, ipak cu uzetu taj HB.
ja bih ti rekao da slusas nereda, covjek sigurno daje 100% tocnu informaciju..samo ju nekad moras citati izmedju redaka :)
nego, 80k ide gdje stanica podrzava CP4 kodiranje... V90 modem ti ima upload od 14k IIRC, a klasicni GPRS je 2 kanala UL (2x13k, dakle 26), a 4DL (dakle 4x13k).. samo iskustvo surfanja je mrvu brze od modema jer kad se sve to spari, uz to sto modem nikad ne daje onu nominalu na koju se spojio..
CP4 ne mozes znati dok ti netko na proba
kod mene npr radi, al kod mene ima i HSDPA koji pichi 1.5Mbit/s pa nisam mjerodavan ;D
Nego, sjetih se - sada ce pasti vece opterecenje na 3G mrezu, ode moj broadband link.. :bunny: :bunny:
ma nemam se ja cemu ljutiti. Pa pise da podrzava GPRS I UMTS i ti zakljucis da na GPRSu nece raditi zato jer u faqovima pise da ce na UMTSu raditi najbolje sto je i ziva istina.= Citat =:
Izvorno postao Zabac1
Primjer
P: Dali se ja sa svojim autom mogu voziti po kisi?
O: Naj ugodnija voznja ce biti po suhoj i ravnoj cesti.
ZAKLJUCAK: Moj auto nece raditi na kisi i necu se moci voziti po koisnom vremenu. :-/
Svakako da cu slusati Nereda...., barem 100% sigurne info!= Citat =:
za to CP4 kodiranje..., mislis da oni (VIP) neznaju na kojoj baznoj stanici ga podrzava?
A sto ako ne podrzava? koja je brzina tad?
@Žabac, mislim da bi ti s obzirom na ovdje iznesene informacije bio logičniji izbor T-mobile walk'n'web. Fino uzmi pretplatu, npr. tarifu 60 i XL paket 1GB-100kn u surfaš s 220 kbps s tvojom E60 koja podržava EDGE.
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
To je istina ali meni treba internet za kucni PC i manje za E60.....
Pa spojiš E60 na PC kao ja N70 :bunny: :bunny:
Kako???= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Daj napisi...
O đizs, pa preko USB kabela, bluetootha, IRda, Wlan-a, valjda si instalirao PC suite, a možeš s Nokijine stranice skinut najnovije drivere za spajanje moba net. Ako ti šta zapnje javi se na PM= Citat =:
Izvorno postao Zabac1
@zaŠto misliš zašto je TyTN tako dobar uređaj...valjda zato što se taj HSDPA može koristiti I NA kompu :) LOL. IMO, sad kad si to spomenuo, Web'n'Walk je meni kudikamo prihvatljivije...
uzeo bi ali kad uzmes pretplatu 24 mjeseca nemozes promijeniti stan ako bi se npr. selio negdje, sto je shit... Moras 24 mjeseca drzati na istoj poziciji...:-/
a od kud ti ta informacija pak?= Citat =:
Izvorno postao The Dragon
2.6. Pretplatnik može promijeniti adresu korištenja terminalne opreme jedanput u razdoblju od 6 mjeseci o čemu je obvezan obavijestiti Vipnet pisanim putem, ali ne kasnije od 15 dana prije datuma promjene adrese. Razdoblje od 6 mjeseci računa se od datuma posljednje promjene adrese korištenja Terminalne opreme.
Eto to nisam nazalost proctao nego sam zvao szk, i rekli su mi da nemoze, dokaz koja stoka tamo radi, majku im...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
jel ja moram odjavit liniju u t-komu onda ili sta? ili mogu imati hombox i fixnu i isto vrijeme?= Citat =:
Izvorno postao The Dragon
Po "n"-ti puta, taj homebox nema nikakve veze sa T-Com-ovom infrastrukturom...= Citat =:
Izvorno postao dstosic
ma znam, covjece, al jel mogu imat i t-kom liniju s ostim brojem i vip hombox s ISTIM brojem? u isto VRIJEME.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
u isto vrijeme da, ali ne sa istim brojem - ukoliko ne odlučiš prebaciti postojeći fiksni broj na vip daju ti drugi broj...= Citat =:
Izvorno postao dstosic
e tooo te ja pitam.. tnx..= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
e a pristup internetu ide onda preko VIP online pasworda i lozinke koje generiram preko tog novog broja na prijava.vip.hr?
Besplatne minute uključene u mjesečnu naknadu ne mogu se koristiti za pozive prema Vip imenik broju, Vip navigator broju, Tourist info broju, međunarodne pozive, pozive prema specijalnim i besplatnim brojevima, te Vip online.
ne kuzim kako do tig 1GB besplatno kad se ne koristi uz vip online?