Cini se da je thread SLIKE FORUMASA nestao..
Printable View
Cini se da je thread SLIKE FORUMASA nestao..
vidim, valjda se nered i jsp naljutili na wb..
ma vjat boj je obična *****. prekjučer me tako napio i ostavio me doma i ja išo drkat po fo forumu i slučajno izbriso slike. ali kasnije kao svaki kronični alkoholičar sam se sjetio da je on meni govorio "daj ti izbriši onaj thread slike,,,, i daj si popi još jedan pelinkovac" i ..bote ja se naroljo ko svinja i dođem doma i to sve pobrišem.
naj veći je problem u tome kaj sam htio obrisati thread samsungs200 slike nešto gdje su se počeli previše raspravljati a moja 386ica je zakazala na multitaskingu i kako sam imao otvorena čak dva programa odnosno screena od jednom (ljuuudii) zabunom stinuh onaj o kojem Vi sada razmišljate,
Što da kažem nakon što moja žena doma usisava kuču punu pepela kojim sam se posipao (naručio sam od frenda jeftino po 20kn/Kg).....kriv sam ubij te me. Alkoholizam je gadna stvar, pogotovo kad dođu doktori i zajbavaju te "daj si popi još jedan".
čekam pljuvanje mome još uvijek meni ne razjašnjenom a mome postupku.
zasto nisi sa njima sada u papayi, pijani su ko tuke!
ma ***** su pijani. znam se ija napit Fante i Traubisode i vaikat da sam pijan, al me žena onda zajbava zakaj se podrigivam.
neznam tako mi se cinilo!
kaj ti imas zenu?
ma imam sad ovu zadnju. prve dve su odtišle i još su im stvari tu kod mene. Ti uopće ne,aš pojima koja neugodnost kad ti dođe druga ili treća žena u kuču pa nađe ženske gaće i grudnjake, a da ne pričam o ženskim dezićima i parfemima.
cekaj a zasto ti visis na kompu u pet navecer, a neides van? jesi i ti iso u mioc? (to bi objasnilo sve)
pa nisam ja ratni zločinac
izašo je on van, bez brige. I opet smo ga napili. ****** on je neuračunljiv i treba ga bannat. ;D
Ništa, threada nažalost više nema, ali nemojte se plakati, napravit ćemo mi novi i bolji... a da se iskupimo, stavit ćemo slike nereda kako u teretani bilda, i mene kako zajebavam. Ja sam jako lijep pa će to ispraviti stvar. A na vama je da stavite svoje slike, može malo lijepše ovog puta, da nije thread tak ružan... ;)
evo stavo sam ja sve svoje! ako neko oce staviti moje slike na desktop pa treba vece dimenzije, mejlat cu mu! :D
ala šta smo umišljeni (šta bi tek ja onda triba reć)
ma zajebavam se!
izgleda da treci put ipak Bog pomaze... najbolji odaziv do sada... i bolje da je pobrisan onaj stari thread, ocito! :)
stavi ti svoju slikucuu
Čekam kameru pa ću onda stavit nove.Dolazi mi najvjerojatnije u srijedu.
dobre su vam slikice dečki, svaka čast....
od koga točno?
neću reći tko mi se najviše sviđa ...ali sve su slike gubica.
kakav nered mi je jako jako jako poznat.
i zanima me tko je na slici br.1?
neću reći tko mi se najviše sviđa ...ali sve su slike gubica.
daj priznaj da mogu
o malo smo:zbunj: zezam se, nisi jedini ;)
Neamam pojima od kud sam ti poznat. Vjerojatno iz nekog filma jer sam nekada bio dubler Tomislava Cruisea i Čarlija Šina. A možda je vezano sa mojim manekenskim uradcima, jer sam upravo ja bio poznata osoba koja je slikana za naslovnicu goveđe juhe.= Citat =:
Poslao: andrea
kakav nered mi je jako jako jako poznat.
i zanima me tko je na slici br.1?
Na slici br.1 je Tomo
ja znam, andrea se zapalila za jsp-a :)
ma nisam se ja za nikog zapalila. eminem me spustio na zemljicu.
kakav nered ti se zafrkavaš a ja ful ozbiljna. si ti vidio moju sliku? ak sam i ja tebi poznata, e onda tu nekaj ne štima. :D