"Gospoda" iz crazy shop-a vise nemaju, a ne zele vise ni narucivati crno kuciste za N70.
Ako tko ima ili zna gdje ima neka javi.
Hvala
Printable View
"Gospoda" iz crazy shop-a vise nemaju, a ne zele vise ni narucivati crno kuciste za N70.
Ako tko ima ili zna gdje ima neka javi.
Hvala
namjeravam kupit za tjedan dana n70 pa zanimaju iskustva onih koji ga imaju malo duže vrijeme...
mob je super, radi bez ikakve greške, ima najbolji prijem od svih koje sam imao, baterija traje 3 dana, kamera odlična, jedino možda malo premali gumbi i malo kvrcka u ruci poklopac kamere, no to me ne dira jer nisam "SMS"-aš, internet radi brzo, još kad aktiviraju videotelefoniju to je to.= Citat =:
Izvorno postao marq
to je lijepo čut da mobitel nije loš:licklips: :thumbup:
svi spominju kak je spor,pa jel može poprilici koliko je to spor(u sekundama) recimo kad otvaraš slike ili film??:-/
u sekundama malo teže je to izraziti... kad bi znali koji mob imaš možad onda u usporedbi s njim...
Ali recimo da kad otvaraš galeriju slika da treba sekunda-sekunda ipo, možda dvije, al to ovisi koliko imaš slika...
A kad otvaraš slike ono sekundu-sekundu ipo... Bar je tako na 6630... :spin:
sad imam k700 i kod njega dosta dugo čekam da se slika otvori kad je folder pun slika :)
resco photo viewer otvara puno brže nego galerija i posloži u male thumbnailse...zakon al mislim da ovidi i o kvaliteti kartice (na n70 naravno)
idem danas u t-scum i isprobat ću n70, nadam se da se neću razočarat:spin:
ljudi puno pričaju pa se moram sam uvjerit jel ta plastika na mobu škljoca,pucketa... dal se poklopac od kamere tak full lagano skida...
sa originalnim firmwareom od t-coma je bio spor, no kada sam stavio ovaj najnoviji mob se drastično ubrzao, galeriju otvara u roku keks, što se tiče poklopca za kameru,..je malo krcka no boli me briga, jedan od razloga zašto sam uzeo taj mob je upravo taj poklopac koji štiti leću od oštećenja i prašine, što će ti kamera kojoj prvo moraš očistiti leću pa tek onda fotkati.= Citat =:
Izvorno postao marq
bio sam u t-mobileu i vidio n70.
nisam baš impresioniran. nekak mi je ona središnja tipka ima previše "lufta" i ne sviđa mi se baš onaj meni ili možda nije takav meni nego ta t-com tema daje loš dojam,neznam.
poklopac za kameru nisam mogao isprobat jer je ona špagica na njemu pa se neda povlačit...
još ću malo razmislit,al mislim da ću ga ipak uzet:-/
Pozdrav svima
evo ja sam jučer kupio n 70 w'n'w flex 300 na ugovor 24 mjeseca za 1 kunu i još mi je tip ponudio simpa start paket za 1 kunu sa 100 kuna na računu :)
namjeravam uzet n70 wnw al dal mogu uzet pretplatu na stroga a wnw prebacit na svoj broj jer ću ja koristit n70:-/ :rolleyes: ??
ne, jer se wnw aktivira na broj.= Citat =:
Izvorno postao marq