Ali koktel koji sam opisao je stvarno dobar, ono x4 se može i smanjiti, bitno je da se poštivaju omjeri u zagradama.
Printable View
Ali koktel koji sam opisao je stvarno dobar, ono x4 se može i smanjiti, bitno je da se poštivaju omjeri u zagradama.
Vjerujem da je!Skoro ce mi rodjendan,isprobat cemo ga pa ti javim koliko se svidjelo ekipi:)
...pa probajte i dum-dum:
0.3 dcl votke + 0.3 dcl tonika u čašu te se umota u krpu i poklopi nečim te "zvizneš" s tim po nečem (npr. stol) i onako uskipjelo uredno eksiraš i ništ' - tad ali kasnije - nešt'... ;)
Naravno ponoviti par puta... :angel:
Daaaa! dum-dum je prava stvar, al može tekila i čista s soli na ženskim grudima i limunom u njenim ustima! ;D ;)
Ej, to je podmuklo pozadina odvlači pažnju od sadržaja... ;D
:lol:= Citat =:
Poslao: dmi
@gog - to znači da ćeš imat' okrenuta leđa WB-u... ;D
bravo dmi!!!
dum-dum kad sam žedna. a tekila solo jedino u kombinaciji ovak:= Citat =:
Poslao: whiteboy
Daaaa! dum-dum je prava stvar, al može tekila i čista s soli na ženskim grudima i limunom u njenim ustima! ;D ;)
-poližeš ruku
-staviš na to cimeta
-opet lizneš
-popiš tekilu
-i uzmeš krišku naranče
e mrak. fakat puno bolje od soli i limuna.
wb nudim primirje (s obzirom da me jedna meni jako draga osoba zamolila da se malo smirim) a i ajde recimo da sam i ja suglasna s tim.
šta kažeš? :five:
ili ništa ne kažeš? :funny:
da ta osoba nije COMA
marko je.
Jučer sam pila Long Island Ice Tea u Baobabu, bio je baš doobar! Prvi put sam to jučer pila i lupilo me dosta velka čaša je bila , a još sam i morala vozit doma.:D Jel zna ko kaj je to sve unutra smješano?:rolleyes:
možda:
1/2 ounce Vodka
1/2 ounce Gin
1/2 ounce White Rum
1/2 ounce Cointreau
1 ounce Lemon Juice
Top with Cola
dok se kod nekih miješa i:
1/2 c. Tequila
1/2 c. Gin
1/2 c. Rum
1/2 c. Triple Sec
32 oz. Lemonade
32 oz. Coke
hehe, my favorite... :) votka, tekila, rum, gin, triple sec, cola i mozda jos nesto
proslu novu sam pio samo long island, nakon 5 komada i malo sampanjca sam bio totalno spaljen :)
koliko dođe dugi otok u baobabu?
ajde ljudi ima jedna tema primjerena ovakvim stvarima
pa ovo spada u zabavu. nemoj zezat
...i to doooobru zabavu... ;D
...aha...pogotovo kad se pretjera....:D U vezi onih dum-dumova =sinoc je cima bila na nekom rockasu i napravili su ga tako da su svi morali piti ili to ili pola litre pive u zamjenu,a jos je bio i neki tip sto se bas uzivio u lupanje po stolu pa su do 12.00.h skoro svi popadali.Kaze da nece nikad vise....bas joj vjerujem...:rolleyes: :D
imas i cimericu? Znaci ako prolazim kroz rijeku i trebam mjesto za prespavati mogu ti se javiti? ;)
vidi ti njega, koje ubacivanje. brijem da ćeš brzo na taj put..hehe
Dvije i dva cimera,veselo nas je drustvance u stanu(p.s.i obje su trenutno slobodne ;D ;D ;D )= Citat =:
Poslao: gog
imas i cimericu? Znaci ako prolazim kroz rijeku i trebam mjesto za prespavati mogu ti se javiti? ;)
ma to ja moram tako sluzbeno ispitivati mijenje citatelja... ;)
samo ti daj, nedaj se smetat!:cool:
a ta dvojica su pederi ili...= Citat =:
Poslao: Mystique
Dvije i dva cimera,veselo nas je drustvance u stanu(p.s.i obje su trenutno slobodne ;D ;D ;D )
4 banke dođe, znači toga svega je bilo:D dobro sam se ja onda i držala he he...:cool:= Citat =:
Poslao: flOorKilla
koliko dođe dugi otok u baobabu?