Od sad sam mister nice guy;D
Kak da ju prvi put punim mislim koliko sati i to...
Printable View
Od sad sam mister nice guy;D
Kak da ju prvi put punim mislim koliko sati i to...
Puni ju dok se ne napuni....mislim stvarno.. ;)
I jos ju poslije jednom (ili cak dvaput) isprazni do kraja i napuni do vrha...a nakon toga radi sta te volja ;)
znaci netreba tamnekih 24 h il nes slico sam dok se napuni znaci....
i jel se smije prckat po njoj (admini koristio sam pretrazivac al sam nasao taj odgovor sam za m55 odnosno siemens pa pitam ak je nes drugacije sa nokijama)?
Ja sam ju dobio sa skroz praznom baterijom...tak da sam ju odma stavio na punjac i odma upalio i poceo prckati po njoj :P Da nebi sad jos cekao dok mi je mob na 2 milimetra od mene dok se ne napuni :evil: Kad se napunio otkacio sam ga s punjaca...Poslije sam kad se opet ispraznila do kraja ju stvaio na punjac opet napunio do vrha i tako ustvari punim svaki put.. ;) I baterija uredno traje do nekih 4 dana ;) (sa iskljucenim 3G)
Ok primljeno na znanje...
sad se puni i kad zavrsi skidam ga dolje..
thank you
Happy to help ;)
Ipak sam ja bio u pravu, mob je simfree :beer:= Citat =:
Izvorno postao Negativac
tako mlad a vec problematican...
Neznam zasto ali prvi put mi sve bude u redu kad spojim mob sa kompom preko usb-a
a drugi put nakon kaj sam ga iskljucio ne vidi mob
WTF?
instaliro sam pc suite ponovno no nis opet ga pronalazi na onom e28 dana i odustanem uvijek....
:(
mob nije sim free ako se treba cekati na dekodiranje? makar ono bilo i besplatno.= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Kako ne kada je, besplatno je, garancija ostaje... znaci simfree je.= Citat =:
Izvorno postao dstosic
= Citat =:
Izvorno postao SEGA
da realno, ali pogledaj post ranije..
koliko ljudi ce uopce znati da se to kod njih moze dekodirati, kad ne zanju ni ONI koji rade tamo osim tog JOSIPA?
dakle, svi oni koji ne citaju ovaj forum, a takvih je puno i kupe mob u kronetu, nema sanse da dobiju mob koji je OTKLJUCAN...
zapravo mob je zakljucan... kad ga kupis a ako ga hoces unlokat oni to nude, ali prvenstveno je zakljucan,kao sto sam i pretpostavio.
Onaj tko će ga prodat ubrzo i tko se bavi time će sigurno pitat. Onaj koji koristi mob na duže staze to neće bit briga.
A i ako pita ikoga osim tog lika nece nis saznat to jest biti ce uvjeravan da je to nemoguce...
Nema sanse da to sazna niti jedna osoba koja nema lose misljenje i povjerenje u zene...
Evo ja sam imao srece pa sam tak kupio jer mi je bilo najsigurnije i najjeftinije a mbitel cu koristiti dugo dugo...
A komplicirat ce mi zivot to je sigurno vec je naprimjer poceo ali na neki nacin mi je sada i zabava skuziti gdje sta treba instalirat kako i to da bi mogo opet slat PC-MOB rutu slike i to...
Dobra je kamera sta god ljudi rekli...
Video isto predobar ali galerija mu definitivno nije jaca strana vec i sa karticom od 64mb...inace sve 5 i s poklopcem ne vidim
nikakve probleme...:thumbup:
točno, saznat ce da je kodiran i da ga je nemoguce otkodirati... i otici nezodovoljan bez kupnje ili kupnjom kodiranog...= Citat =:
Izvorno postao Negativac
uostalom, oni oji kupuju za preprodaju sigurno nece dati 2500kn za takav mob koji novi kosta 2300kn na crno vec ako ga i budu kupovali ici ce na neke pretplate da dobiju jeftinije mob, a tada otkodiranje vise nije besplatno,, jer nisi platio punu cjenu moba,a iopet dolazimo do zakljucka da je telefon kodiran :)
u biti gleda se, prvobitno stanje telefona bez da ista radis kod njega,, dakle odes kupis izades... dakle konkretno ovaj je kodiran...
tako isto bi ja mogao reci... 6030 iz tmobile nije kodirana.. uzmem kalkulator i otkodiram? hm... ali nije tako.. mob je prvobitno kodiran, i to je bitno.
Ljudi, postajete zamorni :rolleyes:
Koje komplikacije. Kad će ga prodavat reći će da je sim free i gotovo.= Citat =:
Izvorno postao dstosic
prvi rezultati baterije...
Napunjena do kraja u 20:00 isao sam spavati u 00:00 digao se u 07:00 i u 14:00 je crkla to jest zgasio se mob...
Prvih 10 dana se nemoj zamarat time.... zna imat nekad glupe trzavice baterija... Nakon 10-tak dana se pokaže pravi vijek trajanja...
Kad kaže da je puna, ostavi mob na punjaču još toliko koliko se punio.
Evo sad sam naprimjer doso doma nakon sto sam ga skinuo s punjaca u 7 do sada je fakat radio sve i svasta od slikanja 30-ak slika sa blicem do muzike igrica i slicno no niti jedna crtica manje znaci jos pun do kraja i kladim se da kad se ujutro probudim da ce baterija bit na 2 il nes slicno imam osjecaj da mi prek noci pozdere baterije i baterije...
e da..
kad se dugo drzi tipka za meni onda se vide radnje koje se dogadaju i uglavnom meni je samo ona ikona telefona i pise telefon i to se nemre zgasit a sta je to sam uredaj il nes posebno jer sam mislio ak je to nes ko 3g da zgasim da ne radi bezveze...
Ma to ti oduvijek postoji ta opcija. Služi za to da ugasiš nepotrebne programe koji se još uvijek vrte...samo taj telefon nemreš ugasit...jer kad bi u teoriji gledao onda bi ti se mob ugasio :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Negativac
Ovo je čista glupost. Baterije se odavno NE moraju formirati na stari način, dovoljno je puniti ga dok se ne napuni i prva tri puta pustiti da se isprazni do kraja.= Citat =:
Izvorno postao Billy_boy
A to što si ti napisao je isto formiranje baterije... ;D= Citat =:
Izvorno postao points
Inače, da, svi noviji mobovi koji imaju Li-ion bateriju se mogu nadopunjavat bez nekog rizika da se skrati vijek trajanja baterije, makar sam negdje čito da je preporučljivo ponekad skroz ispraznit, pa onda do kraja napunit bateriju...
Upravo zato sam napisao NE moraju formirati na stari način.
Ali je još uvijek poželjno ga stavit oko 5 sati punit, prva 3 punjenja...