Ima li novosti?
Printable View
Ima li novosti?
inače, još uvjek nemam te igre...
našo sam hakerov cd iz januara 2003 i instaliro post mortem, onak iz fore jer mi je dosadno, a igra mi cjelo vrjeme ide kao užaaasno spori slowmotion, tak da sam je odyebo
Post morten?Sorry nisam upućen...
e. jel ima netko novu fifu? danas izlazi službeno
To ću morati nabavit.Fifa rules :)
koliko treba igri da dođe na crnjaka nakon službenog izlaska?
..kako kojoj. neka dodje i prije sluzbenog izlazka
Istina ali ipak većina poslije
jel se vama 25kn čini puno za poštarinu? ima ovaj lik šta šalje poštom igre www.amstel2003.com
čuo sam za tog tipa. onda ti se više isplati uzet puno cd-a
NFS Underground Demo is out... Skinite ga sa http://www.eagames.com/official/nfs/...sp?show=pcdemo ... 219 MB ja sada odo igrat
čuj to mi je mal preveč za skinut... imam isdn al to je opet presporo... možda na faxu uspijem...
A ja modem :D Niš probat ću skinut da vidim kak radi na mojoj mašineriji :D
Samo 30h skidanje...Ma to brzo ide :D Kada dolazi kod ovlaštenih pirata?
@play: i kakav je demo?
igrica nemoze da radi na mojoj Video card... :( a bas sam bio zagrijan da je kupim :angry:= Citat =:
Poslao: dj_velja
@play: i kakav je demo?
di da nabavim death rally? jel on imo nastavaka?
jel to ona stara igrica gdje gledaš aute odozgora?
igra tko neighbours from hell? ja sam to bio kupio u neumu za siču i naravno ne radi a igra je legendarna, baš za suzbijanje dosadnih zimskih sati
igrao sam demo te igre i radio je i vrlo je zabavna igra...
pa da ja nisam naišao na demo, nebi ni znao da postoji
Pa ta je igra ok al neznam...Nemre me baš na duže vrijeme zaintresirat.Ima tko matrix reloaded?
pa da to je za usput... čujem da je matrix shit
= Citat =:
Poslao: flOorKilla
igra tko neighbours from hell? ja sam to bio kupio u neumu za siču i naravno ne radi a igra je legendarna, baš za suzbijanje dosadnih zimskih sati
Igra je ful zarazna. Igrao sam je prek ljeta, al demo. zarazio sam se i u par sati sve prešao.
@killa - jesi je prešao?
matrix je vise arkadicna iga, brzo se prede..al je ful zarazna, barem meni.