Trebao si uzeti nešto za kunu pa uzeti i cipele;D ;D ;D
Dobar izbor.D600 je odlican za te novce.
Printable View
Trebao si uzeti nešto za kunu pa uzeti i cipele;D ;D ;D
Dobar izbor.D600 je odlican za te novce.
mislim da će ti mob najnormalnije raditi, jedino što bi možda mogo malo usporiti pri ulasku u galeriju... :spin:= Citat =:
Izvorno postao @l@n
kartica radi normalno(provjereno)
A je radi normalno ili je dosta usporeno?!
;D [QUOTE=konan1]Trebao si uzeti nešto za kunu pa uzeti i cipele;D ;D ;D
mogo si mu i prije reć, sad si ga u bed bacio;D ;D
ma kupio ja njih i ovako i onako a sad da se vratimo na pitanje je radi normalno ili je dosta usporeno?!
malo refresha da se netko tko zna sjeti pa odgovor napiše....:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao @l@n
ma ja ču poludit još ga nisu dobili u ovom prokletom vipu sad se već razmišljam o uzimanju nekog drugog mobitela... mislio sam možda d900 ili 6280 ali neznam ni sam dali netko od vas zna kako sam mogu izračunati cijenu bilo kojeg moba sa uračunavanjem bodova i produženja ugovora i di bi to mogo izračunat na njihovoj stranici ili moram ići opet dole da mi oni to izračunaju jer više stvarno nemogu čekat... pa sad neznam recite mi vi šta bi mi bilo najpametnije...
najbolje bi ti bilo da nazoveš SZK i pitaš njih, ili odeš u VIP centar i oni ti to onda srede...
ma znam ali je uvijek full gužva pa čekam pola sata pa sam mislio da to netko zna pa da se nemoram ići tamo zahebavat i čekat pol sata....:-/
evo uzeo danas d600 i odličan mi je za sad imam samo jedno pitanje kako da stavim da mi bude sat na ekranu onako dok ništa ne radim?:-/
Mislim da se to nemože... tj može se samo kratkotrajno prikazati...
Pogledaj malo u samsung dijelu foruma...
pogledaj u ovoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18200
BTW: čestitam na kupnji i na čekanju... trebalo je to izdržati...
mislim da bi ovo trebalo :closed: jer je mob kupljen... :rolleyes:
DAjte mi molim vas odgovorite na ovo pitanje: kako da isključim ono postepeno pojačavanje zvona kod dolaznih poziva???!!!:-/