tomo mislim da ima buggy
Printable View
tomo mislim da ima buggy
imam novi album ede maajke(zlatna dolina)..pa ko hoce nek mi javi..
novi album tek izlazi ili je tek izasao, a AFAIK zove se no sikiriki ili tako nesto...
kolko ja znam nije jos izasao! evo bio na edinoj stranici, nema nista! mogo sam nabaviti jos prije 2 mjeseca neku glupu verziju albuma, ali nisam htio, ocu poslusati tek kada album bude uredjen
= Citat =:
Poslao: vjeko
imam novi album ede maajke(zlatna dolina)..pa ko hoce nek mi javi..
i kakav je CD?
znao sam da ces ti odma pitat kakav je cd tog primitivca.
zas bi bio primitivac? on je legenda, zajebava se na svoj racun, i sto je najvaznije NE SKRIVA OD KUDA JE!!! (za razliku od vecine ljudi iz hrv koji nisu hrvati)
bravo coma! svaka čast!
nitko nije kriv dok se ne dokaže da je= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
znao sam da ces ti odma pitat kakav je cd tog primitivca.
...tog eDuu ne slušam pa neću ni komentirat...svako ima svoj ukus...dajte ljudi,zar uživate u prepucavanju...
a šta ćeš
kad je edo zakon!
ej vjeko.....
evo ovo mi je prvi dodir sa forumima uopce .pa se nadam da necu zasrati nesto,ali me zanimaju ove pervanove sale i gegovi :)
inace trazim i cijele malo morgene ili bilo sto od njih dok su jos bili na otvu a ne danas kada su se komercijalizirali...
to me podsjeca na studentske dane,kada bi se svi fino izlezavali,smijali(he he znas vec i sam od cega) i ne radili nista...
ako mi mozes pomoci bio bih ti jako zahvalan,a ja posto nemam ovih previse materijala mogao bi ti poslati malo jedne biljcice uzgojene i nahranjene na toplom mediteranskom suncu :))
http://cafe.mobil.hr/images/smilies/licklips.gif= Citat =:
Izvorno postao atlant
:licklips:
Postoji još ona stranica od Playera?