probaj slikanje blicom i makro pa ćeš tek onda vidjeti kakva je kamera......
Printable View
probaj slikanje blicom i makro pa ćeš tek onda vidjeti kakva je kamera......
jel kamera tolko dobra kak svi pričaju
pa vele da je neki lagani digitalac iako bi reko da bi mogla postat sljedeča serija SE digitalcima-mobitelima onda bi mogao stat uz bok pravim digitalcima..a sad?pa nije da se nemre ravnat s njima al opet...vrijeme če pokazat= Citat =:
Izvorno postao dolac
možda i bolja...............= Citat =:
Izvorno postao dolac
Evo tema vezana samo uz fotke i kameru K800i:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=370267#post370267
nemogu a da se ne pohvalim da sam i ja upravo postao ponosan vlasnik k800 :)
= Citat =:
Izvorno postao njoffra
a cime se to vlasnici imaju ponositi? :-/
najavili su k800 kao "veliki" mobitel pun novosti....a nekuzim sta je tu tkao veliko.....
ja bi radje uzeo k750...a jos radje w900i(kojega hocu kupit a nigdje ga nema)
K800 je najbolji po pitanju kamere, ostalo je sve više manje identično kao npr. W900. Ja imam W900, malo sam probao K800 i ne vidim niti jedan razlog da mijenjam W900. K800 ima dosta bolju kameru, ali to nije razlog da mijenjam W900. U svakom slučaju K800 je odličan, dosta je novoga donio, ali u usporedbi sa W900 i nije ništa posebno izuzmemo li kameru. Tako da ja ostajem pri W900, a i tebi mogu savjetovati da ga uzmeš, nećeš pogriješiti, mob je genijalan. ;)= Citat =:
Izvorno postao rok
Ja imam oba i k-800 i w-900,i da sad ne dužim previše najviše šta se vidi je ipak kvaliteta slika.a sve ostalo je manje više isto.= Citat =:
Izvorno postao rok
evo sad kad sam malo sredio dojmove i proucio mob imam par stvari za reci.
+
flash je stvarno dobar i odlicno vrsi svoju funkciju
zvuk u slusalici tokom razgovora je odlican, isto tako i vanjski zvucnik
slike odlicno izgledaju u sto ste se sami mogli uvjeriti
dizajn; atraktivan, neobican, jednom rijecju-mrak
-
razocaralo me sto nema mogucnosti snimanja videa uz upaljeno svijetlo/flash
format kartice koji samo novi se koristi je po meni potpuno nepotreban
sto se tice razloga za biti ponosan vlasnik ili ne-moje misljenje je da je mobitel trenutacno u vrhu ponude i pun je funkcija kao sto su 3g, video telefonija, 3mp kamera, xenon flash. mislim da su to samo neke od funkcija zbog kojih sam ponosan da ih imam. imam i w800 s kojim sam prezadovoljan ali patim na slikanje i kamere pa sam stoga uzeo k800 i odusevio me. svatko kupuje mob prema svojim afinitetima i mogucnostima, pa ako je netko zainteresiran za slikanje toplo mu preporucam ovaj mobitel.
= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
po meni se kamere tih 2-ju mobitela nemogu usporedjivati jer nisu u istoj klasi...:rolleyes:
2mpix vs 3.2mpix........:-/
ali pogledajte malo video snimanje....w900 je tu car svih mobitela i amen...:spin:
ali stvarno ne kuzim...zasto izbacuju nove mobitele bez ikakvog poboljsanja...
kolko sam skuzio....k800 je k750 sa malo vecim ekranom i boljom kamerom....a sve drugo je isto.......
onda si krivo skuzio
k800 je 3g mob s video telefonijom, ima stereo zvuk, a kaj se tice video snimanja nokia n93 je car ;)
a kamere se mogu usporedivat jer je rezolucija veca, ali kvaliteta slike je podjednako dobra. to sto neka kamera ima vise mp ne znaci nuzno da je i bolja.
car svih mobitela?nikako se ne bi složio,reza je 320x240 sa 30 fps ,ali nakon što sam imao w900,uzeo sam n70 i mogu reči da je imala bolji video...dosta bolji...+d600 me tu najviše iznenadio,stvarno odličan video,pogotovo ga je gušt na telki bilo gledati...= Citat =:
Izvorno postao rok
Slažem se.
Molim da se vratimo na temu, a ona je K800, odnosno pitanja vlasnicima (i onima koji imaju iskustvar s tim telefonom).
Usporedbe telefona ili njihovih videokamera imaju svoj podforum, pa molim otvorite si zasebnu temu za to (pogotovo što sad već uspoređujete SE W900 i samsung D600, što je već debeli off, još da se uspoređuje sa K800 ajde, to bi i prošlo...)
To je zato što je ksenon fleš upravo to - fleš, a ne foto-svjetlo, kao što je do sad bio slučaj sa LEDicama. Zato nema niti mogućnosti da se osvjetli mračna prostorija kao ručna baterija, niti SOS način rada, što sve imaju noviji SE-ovi sa LED foto-svjetlom.= Citat =:
Izvorno postao njoffra
Negdje dobiš, negdje izgubiš
istina, makar mi je draze da ima ksenon flash nego da mogu snimati sa svijetlom. znas li mozda dali je moguce slikati drugom kamerom? nisam nigdje nasao tu funkciju
Nije moguće, služi samo za video pozive.= Citat =:
Izvorno postao njoffra
Pozdrav!
Evo koristim SE K800 vec neko vrijeme, sve je super samo me zanima gdije bi mogao kupit memorijsku karticu za njega?
www.sancta-domenica.hr= Citat =:
Izvorno postao denno5
Direktan link na cjenik: Cjenik
Lupi ctrl + f i traži "micro"... Tako se zovu te kartice i pod tim imenom su u cjeniku, iako se zovu još i M2... Uglavnom traži "micro"
Evo ti najveća, 1GB:
MSA-1GA 1 GB micro 499,00
Ako se ne varam sa K800i dobiješ 1GB karticu, tako je naravno slučaj sa novim, iz trgovine, a ne znam odakle tebi tvoj i s čime je došao. ;)
Ne dobiješ. Ja sam kupio u Vip-u i nisam dobio karticu
Ne znam, ali kad kupiš samo uređaj dobiješ karticu 1GB koliko ja znam. Makar je tako bilo s onim kojeg sam ja gledao. Samo uređaj, original SE, bez brandiranog softa ili kutija od nekog operatera. Original SE kutija i sadržaj kutije...= Citat =:
Izvorno postao hhorvat8
No eto, imaš u SanctaDomenici pa kupi koliko ti treba. :)
Joj, dosao je u svijet medija! Mislim da je oko 3i400.
Ali koliko se sjecam recenzije na mobile-review, telefon ima mali milijon sitnica unaprijedjenih u odnosu na K750, ali se na prvi pogled ne vide.
Dal da piknem ovo malo cudo ili da cekam W950...
Jer me u vipu zivcira sto su poceli sad vec na skoro sve mobitele stavljat vodafone crap software. Koma.
Ma to u Vipu je stvarno katastrofa... Nemaš moba (osim Symbiana) da nije sa Vodafone softom... Užas!= Citat =:
Izvorno postao refugee
A po mom mišljenju bolje uzmi K800i. W950 je na UIQ3.0 za kojeg još nemaš aplikacija, nemaš kameru i display ti je veći i touchscreen, a sa istom rezolucijom kao i K800. Ne dobijaš ništa sa W950 osim ako ti je nužan Symbian, a ako i jest bolji ti je neki S60 jer za ovaj novi UIQ praktički nema niti jedne aplikacije... Mene isto zanima taj W950, ali ako i budem uzimao nešto sa UIQ-om onda definitivno P990.
Trenutno mislim da ćeš za manje novaca dobiti dosta bolju stvar ako uzmeš K800, jedino ako imaš neki poseban razlog da čekaš W950.
A mislio sam zbog vise memorije i stereo bezicnih slusalica.
Ali ovo sto si naveo je minus, da.
Onda eventualno W850. Ali onda gubim AF i macro...
Teske odluke.
Pa K800i također podržava te bežične slušalice. ;) Nisi to znao?= Citat =:
Izvorno postao refugee
Što se memorije tiče to ti je najmanji problem... Ako je do MP3-ca onda ih samo komprimiraš na manji bitrate i to je to. Stat će ih puno više, a razliku nećeš ni primjetiti. Pored toga s vremenom će ti se i povećati kapacitet M2 kartica pa ćeš imati i za K800i 4GB. :p
W850 je mene razočarao jer nema AF i macro, a W950 ti uopće nema kameru i fakat previše košta uz sve te nedostatke. Ima svojih prednosti, ali cijena je previsoka za tu memoriju i touchscreen + UIQ.
Moj savjet ti je K800i, nećeš pogriješiti sigurno. :thumbup: