bolje zanemari te verzije,ovi modeli su uspješno isprobani i s njima nema problema
6630,6680,6681,N70,N90
A ostale modele bolje nemojte ništa prčkati da ne bude problema.
Printable View
bolje zanemari te verzije,ovi modeli su uspješno isprobani i s njima nema problema
6630,6680,6681,N70,N90
A ostale modele bolje nemojte ništa prčkati da ne bude problema.
Negdje sam našao ovaj oglas:
"DEKODIRANJE NOKIA, (n70, n71, n72, n73, n80, n90, n91, n92, n93, 6630, 6680, e50, e60, e62, e65, e70...etc) također vršim popravke i dekodiranje na svim ostalim modelima. Brzo, povoljno uz garanciju."
Kako je ovo moguće?
na takav sam oglas na news grupama i ja bio naletio, s tim da je još pisalo 6280/6233/6131... pa sam poslao mail sa pitanje da li se može i koliko košta dekodiranje Nokie 6233 i koliko to traje
odgovor je slijedeći:
Znači da čovjek očito šalje taj IMEI i još neke podatke (vjerojatno u srbiju) pa onda čeka odgovor... (jer kako drugačije objasniti 600kn i 10dana čekanja)= Citat =:
Može, košta 600,00 Kn-a traje 10 dana( nekad manje) , a nije nužno da je mob
kod mene nego samo imei , itd !
Pozdrav !
I ja sam jednoga zvao koji je također ispljunuo cifru od 600kn i 10 dana čekanja, ali dekodiranje je bilo moguće samo za telefone iz T-mobilea.
zato sto t-mobile nudi otkljucavanje bb5 aparata po 500kn cini mi se.
Pročitaj drugu polovicu prvog posta http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34635
A osim ovih šema sa IMEI brojem postoji i alat s kojim je telefon gotov za puno manje od 10 dana http://www.ipmart.com/main/product/M...d=22987&curr=2
Postovane kolege.
Imam nokiu n70 kodiranu na t.mobile njemacka,imam CA-42 kabel i program koji sam skinuo s kaljeviceve stranice.
Prije nego ja krenem s postupkom,nekog bih zamolio ako moze da mi u par natuknica objasni tocno kako se to radi,znaci onaj ko je to radio,da ja slucajno ne bih nesto pokvario jer sam sklon takvim radnjama:)
Unaprijed se zahvaljujem.
p.s.Bio sam u raznim moby shopovima,traze mi da ostavim mob tjedan dana da se otkodira,ili neki kazu da se uopce ne moze.
Pozdrav!
hmm...receno mi ovdje da moze i dc-42:(
Slobodno pokušaj jer je taj kabel nasljednik DKU-5 i isto koristi USB->COM elektroniku,potvrđeno je da radi sa neoriginalnim CA-42 kablovima poput ovog i sličnih kineskih klonova.
evo pokusavam,on mi cita podatke s telefona,ali ne znam kako sve to ide,sta ide po redu i odakle trebam kopirat unlock kodove u "c:\bb5_unlocker\psw" ?
Moze li mi netko objasnit na icq?ili msn?vec sam ocajan:(
ili da nekog nazovem!!
hvala
icq---327328723
msn ---tihoz@net.hr
Znaci, ponavljam samo za gospodina Icu.
Izisao je BB5 unlock box, od Griffin Teama. Cijena je 5000 eura.
za nepovjerljive, potvrđujem izjavu kolege u postu iznad
Da,već sam stavio link na to u ovom postu samo nitko ne primjećuje :D
Sorry.
Al eto, ovako im sve pise :)
Da li neko moze da mi kaze da li se sa ovim Kaljevicevim softwarom sto je postavio moze otkljucati ova verzija n70 5.0609.2.0.1 01-03-06 RM-84
unaprijed hvala
kupio sam onaj kabel (DKU-5, po 100 kn u jednoj trgovini u ZG), instalirao sam drivere za kabel, program skinuo i ništa!! kad uključim kabel na mobitelu mi se pojavi kao da se puni baterija, :-) , a dalje nemogu. Šta da radim ?????????????
Jesi namjestio pravi COM port?
Rješio sam, bio mi je neki softverski problem, jer mi nije prepoznao kabel, u svakom slučaju hvala, na mojoj N70 od sada pričam za kikiriki!!
Malo sam gledao na netu, i naletio na slijedeći post:
Ako je vjerovati tome, znači da je Dejan izbacio i box za gore navedene modele...= Citat =:
Hallo,
ab sofort kann bei uns fast jedes BB5 Gerät entsperrt werden. Wir nutzen dazu die BB5 Box von Dejan.
Modelle:
5200 5300 5500 6126 6131 6133 6233 6234 6280 6288 6300 7370 7373 E50 N91
A pitao sam u jednom servisu da li mogu dekodirati 6288, odgovor je bio pozitivan ali je cijena cca 300kn...
Skupo, ali se može.
Al dobro, valjda će uskoro i cijena tog dekodiranja past... :spin:
Ja sam čuo da dečki na trnju od nedavno modu dekodirat dotične telefone,bez slanja u RS, a od jednog dečka (za koje je večina čula) sam čuo da box košta 2000 €!!!
Koliko sam ja skužio, a treba mi kod za otključati 5200 s Teleta, opet se radi o kodu, ono #pw+xxxxxxxxxxxxx+1#, barem kod s40 Nokija, jesam u pravu?
Još se nigdje na netu ne može naći kalkulator, ali sam se prijavio kod dvojice koji navodno daju mukte kodove...
Vidjet ću jesu li mi uzvratili mejl.
preko kalk ne...
USB i treba...