Sad kad sam detaljnije proučio tvoj post skužio sam da stvarno valjaš bureke i to masne.= Citat =:
Izvorno postao Lucent
GPRS je na VIPu radio nešto više od godinu dana prije nego su HTovci ga pustili u pogon. Vjerojatno je to caka u HTju da se djelatnike hipnotizira i uvjeri ih se da nešto što zapravo postoji u stvari ne postoji. Upravo to je meni pričao jedan djelatnik HTja kada sam ga pitao kada će HT sa GPRSom, a on kaže da VIP nema uopće GPRS (kada je bio u testnoj fazi) da je to patka još bi mu i povjerovo da se nisam koristio GPRSom za kojeg on tvrdi da ne postoji i da mi telefon nije bio doma i skidao neke stvari s neta.
Kao drugo cijene u HTu su takve kakve jesu, ali zbog čega. Ipak se moramo složiti s činjenicom da su to monopolisti i da imaju veliku prednost nad konkurencijom. To što se DT ponaša kao pijani milijarder u trenutcima kada je u gubitku nekoliko desetaka milijardi dolara to je njihov problem. Ali kako protumačiti činjenicu da je konkurencija preuzela 50% tržišta za samo četiri godine uz totalno nepovoljne tržišne uvjete.
Toliko od mene. mislim da nikoga nisam uvrijedio. Namjera mi je bila iznijeti činjenice a i moje viđenje situacije.
Živili !!! :thumbup: