stice ti 30kn u roku 24h
Printable View
stice ti 30kn u roku 24h
jel to za stvarno ili je opet neka navlakuša??? jel netko aktivirao uslugu, probao da li to stvarno fercera?
ja sam aktivirao :) platis samo prvu minutu 1,22 kn (simpa ti i ja 60 lp)= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
.. i onda razgovaraš besplatno? kul.... :mega: idem to aktivirati ovim svojim talibanima doma. ovo će definitivno umanjiti troškove u fiksnoj telefoniji barem do kraja 8mj :) :thumbup:
1,20 kn :spin:= Citat =:
Izvorno postao imatic
ja samo znam da mi pretplatnici opet pušimo. znaci simpovci plate 20kn i pricaju koliko zele (tj placaju 1min), a mi damo 100 kuna (za istu opciju):envy: ,
da bar nisu stavili onu glupost za uspostavu poziva, jer budimo realni, normalni pozivi ne traju dulje od 2 - 3 minute. jedino ako imas curu/decka ili za fax.
pohvalno za tmobile,
al opet, nije ok prema pretplatnicima...:-/
Čuj kod Tele2 ti je obrnuta stvar, što ćeš :-/= Citat =:
Izvorno postao danyx
a gle.. akcija je kratkog vijeka. do 30.8. nakon toga opet pušing :rolleyes: to su napravili da malo razvesele korisnike, jer ih tijekom godine drapaju na veliko= Citat =:
Izvorno postao danyx
ono glavno, nema limita kao na vipu.
a aktiviraš si još Simpa Profil imaš častilicu i brzo si vratiš tih 20kn pa čak i prebaciš
P.S. napomena:
Na Simpa profilu naknada za uspostavu poziva iznosi 0,25 kn pa da ne bi bilo nismo znali
I onda prva minuta poziva košta 1,45 kuna :spin:
Zvao sam SZK i kažu mi da nemaju moje podatke tj. da nisam prijavljeni korisnik.
A ovi slali faks s mojom osobnom u Tmobile centar.
Je li tko primjetio ako se aktivira Simpa-Unlimited da li je u toj prvoj minuti i dalje obracunska jedinica 15 sek. ili ti odmah pri uspostavi poziva skine za cijelu minutu (za t-mobile mrezu ali i za ostale mreze)?
obračunska je i dalje 15sec= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
Evo da javim da su mi pred tri dana stavili 30kn na račun. Čudo, a faksom su podaci poslani, da im je trebalo 4 dana za obradu podataka!= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Primjetio sam da od danas ograničenje trajanja jednog poziva nije više 1,5h nego 1h :smart:
ja sam na pretplati i oduvijek me je izbacilo van nakon točno jedan sat= Citat =:
Izvorno postao jay
Jel probao netko ovo sa častilicom, radi to uopće?
I još jedno pitanje, vezano uz častilicu. Recimo da napravim konferencijsku vezu između nas 3-4 i svi imamo simpu i aktiviranu častilicu. Hoćemo li tada svi dobivati 10 lipa po min? (ako me kužite..)
(naravno, mobiteli podržavaju konferencijsku vezu, jedino neznam da li i TM to podržava..)
mislim da ta opcija u T-mobileu nije aktivna.
da, dobija samo onaj koji koji prima poziv, a ako napraviš kružno onda svaki.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
napomena: častilica radi ako primaš poziv iz TM mreže i fiksne t-com
a sad još i ovo:
Slijedom sugestije Hrvatske agencije za telekomunikacije T-Mobileu da preispita Častilicu, T-Mobile je donio odluku da će navedenu pogodnost ukinuti i to u ponoć s petka na subotu, odnosno u subotu 15.07.2006. u 00.00 sati :cry:
Kako su brzi ovi iz HAT-a, e da su takvi kada treba i neke druge stvari rijesiti.
Uf, jadan t-mobile, HAT im ukinuo častilicu...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
I kolko vidim sad su malo promijenili tu tarifu. Pošto više nema častilice pozivi unutar mreže su 1,10kn + uspostava poziva (do sad 1,20kn + uspostava poziva).
Heh, baš smo danas razmišljali kako dobit koju kunu na račun, al izgleda da sve pada u vodu.. Ništa od besplatnih minuta za mene.
koja opcija?= Citat =:
Izvorno postao zmija
Konferencijska veza... Mislim da to postoji, nisam nikad bio u prilici probat, ali nisam ni čuo da je nemaju.= Citat =:
Izvorno postao milo dete