Mislim da ti to piše kad ga spojiš sa DaVicijem= Citat =:
Izvorno postao tomasini
Printable View
Mislim da ti to piše kad ga spojiš sa DaVicijem= Citat =:
Izvorno postao tomasini
da prikaže ti se na lijevom ekranu!:japan:
kako flashati k750i na koji sam ugradio w800i soft neće da mi ga očita da vinci 13.7.ima ko ideju?
Skini 15.8
ali taj se plaća.
pa samo vidi jel ti ga hoće očitati
neće,ali wotan mi ga odmah očita,dali se ono mjenjanje cid browna u cid red na wotanu iskoristi kao jedan account ili ga mogu onda još poslije i flashati?
probaj ga uštekati u drugi usb port, i trebalo bi raditi jer davinci skenira samo jedan usb port...= Citat =:
Izvorno postao silvano
Također imam K750 sa W800 softverom....ide li to?
riješio sam problem sa wotanom,bez problema ga očita.
evo novosti,
tu možete skinu driver za 5.4 verziju kamere i staviti je preko fara,i nešto za display poboljšanje i ostalo.
http://www.se-tool.net/security/down...ra_display.asp
Nisi spomenuo da se treba logirati/registrirati. :(
jel mozes to ovdje staviti?
evo ali bolje se ulogiraj jer ima još hebenih stvari tamo!
http://rapidshare.de/files/31178033/...dited.rar.html
ovo se stavlja preko fara u ifs/settings/camera , samo prvo kad uđete tamo pobrišete onu cam0 i presnimite ovu,i ako hoćete biti sigurni da je dobro možete tamo na softwaru utipkate one strelice i pogledate camera software!
= Citat =:
Izvorno postao silvano
mozes da promenis boju iz braon u crvenu for free uz pomoc fara ;)
evo mog kamera drajvera(95 %) ,wildbabe je postavio moje slike sa se-nse foruma na prvoj strani...
evo linka http://www.sendspace.com/file/l63o3z
DA SAD NE OTVARAM NOVI THREAD ,kad je već riječ o 800tki,ja bi imao pitanje. jučer sam ju kupio i brendirana je na t-mob. inače je sve ok s njom, ali dok mi ju majstor još ne prefleša, malo sam se igrao i uopće softverski ne mogu doći do memory sticka. preko compa ga prepoznaje zasebno ko na sonijevom fotiću, ali comp ne dolazi do njega pc-suitom. D2Phone prebaci Mp3e na stick ali ja kroz mob ne mogu doći do njih. I još jedno; da li uz W800i dolazi MS duo od sonija ili sandisk (512Mb) :eek:
uz k800 se ne dobija kartica! da li ti imas memory stick micro??
uz w800 se dobija sandisk kartica
dada , o W800i je riječ , hvala . ?? a ono kaj ju u mobu ne mogu naći i premještat fajle??
ako si instalirao drajvere i sve radi kako treba memory stick bi trebao da ti bude u my computer-u kao izmenljivi disk(flash)
ako nece probaj sa programom My Phone Explorer(ubedljivo najbolji program za komp)
je. prepoznaje ga u kompu, kao izmjenjivi disk, al u mobu ga nema , puni ga pjesmama ali ih ne mogu naći!! niti pjesme , niti mogu prseljavti ni postavljati nove foldere:envy:= Citat =:
Izvorno postao sasha-SE
Pesme stavi u folder MP3 ili \MSSEMC\Media files\audio
ti si verovatno odmah stavljao na karticu a ne u foldere
čini se meni da je to neka softv. greška. uopće ne mogu upravljat memoristikom preko moba! shit= Citat =:
Izvorno postao sasha-SE
možda imaš krivi memory stick,si siguran da je pro duo?
formatiraj je!!!
mozda proradi:jump: