to je i meni bilo i ja san posta vec to pitanje koje je i vec prije bilo postano i dobija san odgovor da je sve u redu i ljudi kazu da bi to bilo to!!= Citat =:
Izvorno postao dubart
Printable View
to je i meni bilo i ja san posta vec to pitanje koje je i vec prije bilo postano i dobija san odgovor da je sve u redu i ljudi kazu da bi to bilo to!!= Citat =:
Izvorno postao dubart
Ne kužim... Nije mi napravio update (?!) I dalje je ista verzija softwarea...
ne kuzim kako ti nije napravijo Udate softa= Citat =:
Izvorno postao dubart
kad ti je ispisao onaj error da li si sta radio???
jer ako si ga isao ozivljavat onda si sam vratio staru verziju!
inace ja san imao RM-84 v3.0546.2.3 ovu verziju i sve je islo u redu!!!
Kod te greške mogu samo kliknuti na OK i to je to. Telefon niti ne trepne. U greški piše da Phoenix nema neki potrebni ADL file za taj telefon. Inače, kupljen je u VIP-u prije 10-ak dana. Probao sam sa SIM karticom, bez nje, s Tele2 karticom, uključen, isključen i uvijek isti rezultat.
evo samo da napisem. da, taj phonix nemam bas dobra iskustva s njim, od 2-3 tel koja sam probao kao test flesati su zavrsila mrtva, i moram jednostavno sam moro ih ozivljavati pravim uredajima namjenjenim za to..= Citat =:
Izvorno postao dubart
ja stvarno neznam u cemu je problem meni sve radi ali moja prepouka nemoj je silit ako ne ide rade plati pa se rugaj;)= Citat =:
Izvorno postao dubart
U Zadru sam pa je nemam gdje dati na update... Sad imam novu grešku, onaj ADL loader se više ne spominje. Probao sam i Restore user data i Product as manufactured.
http://img217.imageshack.us/img217/2...led1wy0.th.jpg
probaj skinit neki drugi sw ovaj tvoj ocito nevalja!!
Ne radi ti link više, ima li netko ovo da mi stavi na rapid share= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Unaprijed zahvaljujem
koja je razlika izmedu DKU-2 i ca-53 kabla? ja sa svojom 6630 nisam dobio ni jedan kabel tak da si ne mogu stavit novi software... mob je kupljen od zweitakta i sad mi on nudi ca-53 kabel.. jel da ga uzmem..
@Tom_Bill
uzimaj ga, poslužit će i on...iako bi bilo bolje uzeti DKU-2;D
Ima li itko odgovor na moje pitanje?
http://www.schwantz-i.org/zip/BB5%20Reaper%202006.zip
pass ti je: i-ztnawhcs
Ja još nisam probo fleshat svoju 6630, jer koliko vidim još nema novog softa, a po svemu što piše na netu, imam zadnju verziju... :-/
Pa budi sretan da imaš najnoviju verziju softa!
Kada bi morao sam flešati moglo bi nešto poći i po krivu, a onda bi bilo glavom u zid ;D
Zato, nije bed ne flešati, nije to igra, ono-daj da i ja probam
a jel ima ko mozda kakav DKU-2 kabel onda, jer se i s njim moze stavit software.
Tako je... znam da to nije nikakva igra... a to je stvarno sreća da kad sam odma kupio mob, imo najnoviju verziju softa gore...= Citat =:
Izvorno postao andrija
@Tom Bill: jesi možda gledo u mobisu DKU-2 kabel... tamo bi ih trebalo bit, samo neznam koliko je cijena...
a kojiu imas verziju?= Citat =:
Izvorno postao Ico86
naime nekad net ne uspije prepoznati dobro verziju i kaze da je najnovija a nije.
ma nisam ni probo update-at, jer imam V 6.03.08
A koliko vidim na netu, nema novije verzije... :rolleyes:
Ima li itko odgovor na moje pitanje, par postova iznad
@Shamanix:
slijedeći link sa tvog 2.posta, Shamanix, skinuo sam firmware za N 6230 no problem je u tome što nije u .exe obliku! kada ga otpakiram u njemu su dva fajla.
u tvom 1. postu kažeš da ako nije u .exe obliku moramo sami postaviti Image i PPM fajl, no ja ne kužim koji je koji!
fajlovi koje sam dobio su: rh12_28_11005.500 i rh12_28_11005.50f
da li je ovdje u pitanju neka druga fora ili nešto treće?
moj firmware je v4.03.38. preko blututa se nemože staviti novi, jel tak?? e i zanima me zakaj je taj firmware velik >50MB?
4. Odaberite CODE za vas telefon i jezik koji zelis AKO, samo AKO si instalirao EURO.exe, ako nisi izabrati Image i PPM fajlove
5. Odaberite opciju Dead phone USB flashing enabled i oznaci ju
gdje nadjem image i ppm fajlove i koji su to fajlovi, i jos kad bi mi netko rekao samo gdje je ta opcija dead phone koju moram oznaciti sve bi bilo:thumbup:
p.s. sve sam napravio kak je shamanix napisao, but hebiga tu sam zapeo
= Citat =:
Izvorno postao hjerkic
Uredio sam link i sad sve štima,izašla je novija vezija od one koja je bila kad sam postavio link prvi put.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=354710&postcount=40
ajme majko meni samo nije jasno kako su ljudi komunicirali i koristili mobitele dosad (mislim dok nokia nije stavila mogućnost na službenu stranicu) - ljudi kad vam počne mob štekat, kad se resetira, kad vas živcira do bola - odnesete i napravite reflash sa opremom i mirni ste i idućih godinu ipo...čini mi se da novopečeni forumaši i symbian-aši (čast iznimkama) prvo idu mijenjat soft na mobu umjesto da ga pune i koriste jer su mogućnosti bezbrojne i svaki dan se može otkrit neš novo i korisno a bez rizika da "ubijete" mob...umjesto službene nokia stranice toplo preporučam dotsis.To je moje humble mišljenje i nadam se da niko neće se nać uvrijeđen ovim.