Izvorno postao supercom
Pa ne slažem se s tobom baš. Nisam 100% upučen u to na koji naćin se definira virtualna mreža, ali ja mislim da je to druga kompanija koja se odlučila zakupiti tj. unajmiti resurse od postoječeg operatera na nekom području. Tako da mislim da vip nije napravio nikakvu prevaru jer ne može samome sebi biti operater, na to tomato možeš gledai kao neku uslugu za nezahtjeve kornisnike koji korise samo sms i pozive, a takvih je jako puno. Toj usluzi dali su malo poleta prezentacijom kao "nove mreže" iako se na službenim stranicama korsiti naziv "brand" i totalno su ga odvojoli od vipa koji više ide u poslovni smjer jer su ta tva imiđa u totalnoj suportosti. Štose tiće komentara da je imiđ za osnovnoškolce, a i tu se ne slažem, ako je to tako tele2 je za djecu iz vrtića. Mislim da smo svi več isprani od t-mobile i vipa koji se prezentiraju kao ozbiljne i velike tvrtke, što u neku ruku i jesu, pa nas prezentacija na neki mladenački, možda i "blesav" način iritira. To je koncept mreže privčače mlađe kornisnike i one stare (dakle umirovljenike) i to baš i ne ide nekom poslovnom, visokom i "teškom" prezentacijom. Stoga 5 za tomato!