skinuo sam RSD Lite 2.7 i izgleda da sada radi, bas na mobu pise "SW Upgrade in progress.." i na 14% je... polako idu ti postotci :rotfl:
Printable View
skinuo sam RSD Lite 2.7 i izgleda da sada radi, bas na mobu pise "SW Upgrade in progress.." i na 14% je... polako idu ti postotci :rotfl:
Da, ako taj novi skin sadrži u sebi i ikone ako ne onda će ti povući ikone iz tog naranđžastog!= Citat =:
Izvorno postao alex1
Pogledaj da ti ostali skinovi koji su bili mobu (vodafone) sadrže manji broj datoteka nego onaj prvi. To znači da oni koriste sve stvari koje nemaju u sebi od tog default skina. E sad ak ti staviš skin koji ima sve ikone i ostale stvari u sebi to sve će biti korišteno pri uporabi tog skina! Zbog tih stvari iz prakse ne preporučavam brisanje tog default skina u bilo kojoj verziji flasha (kad njega izbrišeš, a trenutni skin je koristio nešto što nema iz tog skina, mob se smrzne)= Citat =:
Recimo kod vodafoneovog skina on je imao svoje ikone, i kad sam stavio neki drugi skin promjenile su ikone, mislim da je tak bilo, ak me sječanje ne vara.(ikone se nisu promjenile sa origin ostalim skinovima koji su bili u mobu, neon, i ostali, nego samo sa onim kojeg sam dodao nakanadno)
dali se vama desava da kad idete mjenjati melodiju u postavkama da se zamrzne mob (V360v) - na yetiju 1.3 ?
Prvo to više nije v360v nego v360 a drugo i meni se to desilo kad sam ga prvi put stavio pa sam ponovio postupak i od onda je sve OK, naravno mislim na to da sam ga ponovo flashao s tim istim flashom jer se zna desiti da ti flash ne sjedne u mob kako treba!= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
broj datoteka skina se vrlo lako rijesava skinerom, prije nego otvoris skin odznacis light skin i onda otvoris zeljeni skin te ga samo spremis i onda ce ti vuci ikonice iz doticnog skina,= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
a da bi ti ikone bile po volji samo trebas promijeniti gifove u direktoriju koji sadrzava ikone a skiner ga napravi u dir. skina kad ga otvoris i izbrise kad zatvoris skin, ikone su ti svi gifovi od 760 do 942
a sta se tice brisanja default skina nije uputno osim ako ne ubacis neki skin koji ima svoje ikone i onda prebacis na njega, zatim pobrises (uz backup) sa moba sve skinove, kad vratis one koje zelis oni ce ti vući ikone iz onog skina koji si ubacio i koristio kod brisanja
meni bas steka taj Yeti 1.3...
svaki put kad odem na personalizaciju tona, pa odaberem loud pa da promjenim postavke, stisnem na promjenu zvona i tu se zasteka :-/
dali bi bilo pametno mozda izvaditi karticu kad se radi flash ??
ma ovaj yeti 1.3 mi opako steka na tim melodijama i stane cijeli mob :closed:
razocaran sam... stavljam nekaj drugo :rotfl:
Probaj ponovno s yuet-om a imaš i MRHOLLOW MP pa probaj s njim!= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
Meni radi sve kak treba!
Možda si obriso koju melodiju koja je bila naštelita za neku zvonjavu (poziv, poruka...) pa ti zato šteka!
nemam pojma, nisam nikaj brisao :-/= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
imas link za taj mrhollow mp? trazio sam tamo pod zahtjevima ali nisam nasao, pa stavi tamo ako nije bed... :thumbup:
jel si napravio ponovno zahtjev? tamo je mjesto za takve stvari... no evo za tebe... download= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
Vidi kaj je search izbacio:= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...light=mrhollow
:ban:= Citat =:
Izvorno postao fliponja
P.S. salim se, naravno :rolleyes:
HVALA ti puno :)= Citat =:
Izvorno postao GoGs
ne valja .rar datoteka :(
probaj naći drugi link. a i probaj preimenovat u .zip...= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
Ja negdi prije skinio s tog linka i bilo sve ok!= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
Probaj ponovo!
Kod v360V vodafon skin je defaultan i sadrži ikone.= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Ništa probat ču ubacit taj naranđasti skin, i vodafoneov skin, pa ču vidit šta se dešava. Ako se šta zeznem, samo ponovo flasham mob i ponovo.
Sad bi još bilo super kad bi mi netko poslao naranđasti skin tko ima mharlowa na mobu, i vodafone skin da isprobam. ajd molim Vas.
rado, ali nemam ga....= Citat =:
Izvorno postao alex1
ja skino prije 2 tjedan sa dosta pokušaja (sa dial up-om, jednom nestalo struje, na 90%, drugi put se komp resetirao sam od sebe na 50%, treči put sam ostavi neka skifa sat i pol bez surfanja, unzipao bez problema.= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
možda če netko drugi, neki imaju problema s yetom 1.3, pa možda stave mharlowa, da ja ne flasham, pa skinem skin, pa opet flasham s yetom, mada moram reči da nisam zadovoljan ni jednim ni drugim, ali yet je malo bolji, kad bi se dalo nešto smiksat.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Vodafon je bio ne gledajuči ona vodafone sr.nja
Da ne zaboravim, sad sam se sjetil, jel i kod vas koji imate yet 1.3, kod skina blu strike ne piše operator, kod ostalih piše, meni je to malo nezgodno, jer mi se mob sam prijavi na si mobil mrežu, pošto se nakon restarta kod postava tip, sa ručno promjeni na automatski i onda skida lovu ko ludo.
neznam zašto mi neče promjenit one dvije tipke iznad crvene i zelene seem 313 i 314, stavio sam kako je bilo na vodafon flashu, ali kada stisnem te tipke nema promjene, još uvijek je original yetovo, a kad otvorim seem 313 piše PhoneBook, a otvori mi se kamera, i tu mi niš nije jasno, sa mharlovom je sve štimalo, a sad ovo...neznam šta da radim
Hvala svima sve sam napravio kao ste rekli i dobio sam novi mob totalno drugačiji jedino sam još ubacio hr jezik , sve tipke rade i daju se naštimat po želji ,napokon je nestao vodafone live,smart tika isto se da podesit.
Hvala još jedno na uputama koristio sam yuet i RDS.
Baš nikakvih problema nema sve sam isprobao.
Stvar je mrak i brzo radi , i one tipke iznad zelene i crvene se daju naštimat ,dali to ima veze jer je mob star oko 20 dana neznam ,ali je ok sve.
Jesi li promijenio 005b-0001seem, offset 1e u 42 i 1f u 43? Mislim da si to zaboravio a imaš lijepo objašnjeno samo treba malo potražiti.= Citat =:
Izvorno postao alex1
PozdraF
Mislim da sam navedeni skin vidio negdi kod rusa! Potraži pod "Linkovi"!= Citat =:
Izvorno postao alex1
Imo sam jedno vrijeme Mharlowa na mobu al mi se nije svidio i nije bilo ništ korisno za sačuvat s njega (bar za mene) pa tako ode u kantu!
Što se tiče vodafone skina izvoliš!!!
http://rapidshare.de/files/24245478/Vodafone.rar.html
No evo ti i još jedan kompletan s ikonama (meni zanimljiv) pa isprobavaj!
http://rapidshare.de/files/24245852/NEON.RAR.html
(to nije onaj vodafone neon!!!)
Skini skin na komp pa ga editiraj npr. s "Skiner4moto"! najvjerojatnije su napravili transparentna slova za operatora!= Citat =:
Izvorno postao alex1