ali vip to stalno radi.izbace neki hit model i onda ga tjednima nema nigdje.sramota!:angry: :angry:
Printable View
ali vip to stalno radi.izbace neki hit model i onda ga tjednima nema nigdje.sramota!:angry: :angry:
= Citat =:
Izvorno postao zmija
bas je sramota!! ali kod nas ima svega..tako da neznam zasto se cudimo!! :-/
Cura mi je to napravila,prešla je sa pretplate na bonove,i ostal joj je broj,samo su joj rekli da će biti nedostuna 2 dan dok to ne naprave.a= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
ja sam to isto napravio, koristio sam godinu dana tarifu plus, i onda sam presao na VIPme....
jel znate vi mozda, gdje u Slavonskom Brodu ili Osijeku ima za kupit W810i uz Tarifu 50???:japan:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072104&idnews=345167
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Jel tko zna, hoće li izaći kakva povoljnija ponuda za SE K610i, jer uspoređujem cijene između VIP-a i T-Mobilea i cijena im je dijametralno različita :)
Isto tako, jel se može negdje u slobodnoj prodaji kupiti isti mobitel (ne mislim na oglasnik)...
= Citat =:
Izvorno postao ttperic
K610 u ponudi VIPneta je slobodan uređaj pa je zato dijametralna razlika u cijeni dok je ovaj u T-Mobileu zaključan na mrežu kao i velika većina uređaja koje imaju u ponudi gotovo bez obzira na visinu cijene.
Zar nema u Elektromagic Shopu spomenuti mobitel?
= Citat =:
Izvorno postao zmija
meni nisu pravili problem, otisao sam u vip u sl.brodu trazio da predem s bonova na pretplatu , ugovor na 12mj i d600 ;D , rekli da ga moram naruciti to je bilo u utorak i u srijedu rekli da ce doci i doslo kako su rekli cekao sam mob samo jedan dan sto nije uopce strasno
a rekli su u vip-centru da oni naruce recimo 30 komada ali iz zagreba dovezu npr. samo 8 komada , mislim da je problem u nabavljacu jer njima je cilj da njih sto vise prodaju a ne da kupac ceka
uglavnom imam pozitivan dojam sto se tice vipa u brodu
Eto ja rezervirao d600,i dolazim po njega drugi tjedan,u ponedjeljak:thumbup: ;D :klap:
Cisto da znate, tko bude kupovao K610i i on je brandiran (nedostaje Instant Messenger), i zakljucan.
dobio razglednicu od VIP-a u kojoj mi nude Nokia 6131 za 591,00 kn ako produzim pretplatu za 12 mj. pa me zanima da li se to isplati uzet ili pricekat hoce li mi ponudit nesto drugo?
Za te pare se 6131 apsolutno isplati. Mob je odlican, ima sve sta bi mogao pozeljeti, jedini minus mu je baterija koju iscrpi odlican ekran, ali ako ti nije problem puniti mob svaka dva dana, ne vidim razlog zasto ne uzeti tu nokiicu.= Citat =:
Izvorno postao jkricka
Cak ti se isplati uzeti ju i prodati.Ostane ti 800kn razlike u cijeni, što ti je 70kn mjesecno u godini, što znaci, ako ti je racun 150kn, pokrije ti pola racuna.
Klik na sliku za više informacija.
Nokia 8800 Sirocco
http://static.vip.hr/vipnet3/web/ima...56_sirocco.jpg
Sony Ericsson P990i
http://static.vip.hr/vipnet3/web/ima...2_se_p990i.jpg
Vidim večeras neke radove na Vip cjeniku.
Ako se ne varam novi modeli za pretplatnike Samsung X820, D830 i D900, te SE M600i.
Što se tiče Vip-me kompleta, nema odgovora na novi cjenik T-Mobilea. Primjećujem samo povratak Nokie 6020 i pojeftinjenje SE J210i.
Evo nekako sam uspio doći do novog VIPovog cjenika uređaja koji vrijedi od danas pa pogledajte što se sve nudi.
iz ponude bi samo izdvojio:
Stavio sam cjenik u PDF pa samo kliknite i brzo će se učitati-ima 39kB.= Citat =:
Vipme komplet Sony Ericsson K750i 20kn Xmas06 - 1.191,00 kn s popustom za gotovinu od 3% = 1.155,27
NOVI CJENIK OD 16.11.2006.
Ubuduće ću vas uvijek obavještavati čim nešto saznam. :)
Pada cijena.Ja ga prije 1 mjesec u t-mobilu kupio za 1500kn. Izgubio 350kn u 1 mjesec.
Par zanimljivih cijena uredaja:
Motorola MOTOKRZR K1
3291.00 kn
Nokia 6234
2091.00 kn
Nokia 6280
2490.00 kn
Nokia 6230i
1491.00 kn
Samsung SGH-D900
3290.00 kn
Samsung SGH-Z400V
2991.00 kn
Samsung SGH-Z540V
2891.00 kn
Sony Ericsson K800i
2991.00 kn
Sony Ericsson W810i
1991.00 kn
Isto tako je i pala cijena od Njoke 6280 tj. korigirali su ju prema onoj iz HGspota.
A i SE K610i je snižen 500 kuna...
Za postojeće Vipme korisnike
1091kn plaćaš
-690kn na Vipme računu
401kn mobilni telefon
Za keš je k750 oko 1050kn. Stvarno bagatela.
predobra akcija...bolja nego u t-mobile(i sos punjac fora stvarcica,barem nesto korisno a ne neke lopte il kape il privjesci)..samo steta sto nisam vip i ne zelim mjenjat simpu...jel mozda da nije kodiran uređaj???:-/ bilo bi super jer steta je dekodirat i izgubit garanciju a i ovak dobivam mjesecno mini bon za potrosit s nove kartice...zanimljivo je prije nikad nisam kupovao u ducanu,no k700 je bio isplativ, i ovaj sad trenutno,cudno kako u oglasniku drze cijenu skuplju nego u ducanu....mozda ako se priceka mjesec dana u oglasniku bi trebala cijena zapakiranih u paketu bit po 900kn i manje....al nekako sumnjam
kodiran je.= Citat =:
Izvorno postao dubrava
ali ne moraš gubit garanciju, mobitel se može naknadno i zaključat.
cijene u oglasniku su u ovom momentu nerealne, mnogima je to sad i šok
A mozes ga i u Vip-u odkljucati pa ne gubis garanciju.
vidis fora je ovo da se u vipu otkljuca? kolko naplate to?