@dmi, jebote dmi kaj ti ja zgledam kao da imam 4 banke?!? :) imam duplo manje...
Printable View
@dmi, jebote dmi kaj ti ja zgledam kao da imam 4 banke?!? :) imam duplo manje...
Jel vi čujete neke glasove? Koda netko viče 'hoću svoj identitet!'... učinilo mi se da čujem nešto, ali nikog ne vidim. Ah, valjda nije ništa...
Da, i meni se ucinilo... Ma to nam se samo ucinilo. Jos je rano- mamurni smo
Uvodnik je najblaže rečeno užasan. Prva polovica bi možda odgovarala kakvom političkom magazinu, a ne magazinu o mobilnim komunikacijama. Ali itako sumljam da previše čitatelja pročita uvodnik, pa je svejedno šta tamo piše.
Ja uvijek pročitam uvodnik, bilo kojeg časopisa koji volim...
Nikako se ne slažem s tim da je svejedno šta piše u dijelu novina koji se možda ne čita tako često kao ostali dijelovi.
Važno je svako slovo! Važne su i štamparske greške. Važno je i to što Mobil nije u kesici kad ga kupuješ.
Osvrt na to što koji ministar ili dužnosnik radi, a da to praktički nema nikakav upliv na neku temu iz domene novina, je "žuto novinarstvo". Nadam se da su ljudi koji upravljaju našim omiljenim novinama to dobro naplatili.
OPA, kakve su ovo privat massages??
Kakva je to frka u Mobilu??
A ja baš htio pohvaliti članak...
a evo pozlilo nam je malo :)
onda malo vitamina i minerala uz topli čaj pa će sve biti puno bolje ;)
Kod mene to ne bi upalilo.= Citat =:
Poslao: 3aTmr
onda malo vitamina i minerala uz topli čaj pa će sve biti puno bolje ;)
onda malo thc vitamina, pa bar da se zaboravi na kratko :)
sjecam se na jednom zidu je pisalo "jebeš cedevitu bez thc minerala"
to još piše u savskoj na tram. stanici kod Opere
da tamo, ali kolko se sjecam to je bilo jednom prebrisano pa ponovo napisano!
a kaj ti tomo imas svoji avatar i postovi ti neidu, jesi ti svemirac
tak nekaj slično, viš da sam coma
:lol:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
sjecam se na jednom zidu je pisalo "jebeš cedevitu bez thc minerala"
@gog - pa i nisam baš gledao godine kad je kljuka u prvom planu... ;)
Usput malo me sve ovo s Vanjom kosnulo i ništ' mi se ne sviđa mislio sam da smo ovdje ravnopravni kad ono... :(
Pošto je ovaj Mobil već odavna izašao te smo ga pročitali,otvaram novi thread(idući broj).:cool:
Nadam se da mi nećete zamjerit. :-/
u nadi je spas !!!